Barça a Bajnokok Ligájában
én is csodálkozom azon, hogy egyesek milyen magabiztosak.
persze én is szeretném hogy nyerjünk,de mégiscsak a Mu az ellen!
kökemény,gyors csapat, félelmetes játékosokkal.
nálunk a védelem nem a szokásos,és nem értem mit keres sergioB a kezdöben szerintem keita helyett.
mindenesetre izgalmas 90(ill120)percre számítok sok izgalmas pillanattal és a végén remélem barca gyözelemmel
paxi
persze én is szeretném hogy nyerjünk,de mégiscsak a Mu az ellen!
kökemény,gyors csapat, félelmetes játékosokkal.
nálunk a védelem nem a szokásos,és nem értem mit keres sergioB a kezdöben szerintem keita helyett.
mindenesetre izgalmas 90(ill120)percre számítok sok izgalmas pillanattal és a végén remélem barca gyözelemmel
paxi
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
azért ez igy egy kicsit hamis. :/ szerintem nem lenne szép dolog ha ezt a Mut egy lapon emlegetnék EZZEL a reallal és a bayernel. mindenesetre én is bizok a srácokban de én akkor se omlok össze ha esetleg ma nem mi visszük ha a serleget persze marha csalodótt leszekViktorio írta:Sziasztok legyünk már egy kicsit optimisták 6-2 az annyira bejött a Reál Madrid ellen, a Bayern ellen 4-0, meg az idén hány meccsen rúgott akár a bajnokin vagy a BL-ben 4-nél több gólt a Barcelona az ellenfélnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcagirl24 2009.05.27. 16:31:47-kor.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

-
- Barça C
Sziasztok legyünk már egy kicsit optimisták 6-2 az annyira bejött a Reál Madrid ellen, a Bayern ellen 4-0, meg az idén hány meccsen rúgott akár a bajnokin vagy a BL-ben 4-nél több gólt a Barcelona az ellenfélnek. 

[quote="Ilúvatar"]http://www.youtube.com/watch?v=JHO0Kee8Tmk
szerintem nagyon király ez a videó az első 20 mp. ilyeneket kell átélni azt hiszem örök mennyország!!
)
szerintem nagyon király ez a videó az első 20 mp. ilyeneket kell átélni azt hiszem örök mennyország!!

GyD
-
- Barça B
Nem izgultam még így 1 meccs előtt sem. 2006os más volt, ott sokkal esélyesebbek voltunk, ez a mai lutri lesz. Sztem nem lesz szép meccs, az MU kontrákra fog építeni.
2-0NYERÜNK!!!
2-0NYERÜNK!!!
-
- Barça B
henry eldönti nekünk a meccset
megmutatja hogy még mindig ő a király
sose értem meg 2006ban mért nem ő kapta meg az aranylabdát
hajrá BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megmutatja hogy még mindig ő a király
sose értem meg 2006ban mért nem ő kapta meg az aranylabdát
hajrá BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
ennyi a lényeg
a barca nem áll le 1 gólnál ,ha tudnád ,szánalomTomyMU írta:Vicces, hogy ti beszéltek lenézésről. Egyébként ha ti nyertek egy ilyen góllal, akkor az is a foci ünnepe lesz? Arra is azt mondjátok, hogy varázslat, meg direkt rúgta rá az emberre?!Fecooo írta:GYőzni kell és kész, muszáj! Ez a csapat rászolgált! ez a csapat csodát művelt egész évben! az összes mu-s lenézi a Barca-t pl az NSO-n, egyszerűen nem történhet meg, h egy antifocit bemutató MU győzzön! mert, h ha győznek, az 1 gólos győzelem lesz nekik: egy lecsorgó átlövés, egy védelmi megingás és kész... utána meg antifoci ezerrel, ezért nem szabad, h egy ilyen csapat győzzön!

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- barka
- Jugador del Barça
Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele, de én már nagyon izgulok az este miatt!
Már alig várom, számolom a perceket!!
Hajrá Barca!! Nyerni fogunk, nem is akárhogy!
Egy kis ízelítő az estére:
http://www.youtube.com/watch?v=ESvo4x0P ... re=related
Barca, Barca, Barca!!!

Hajrá Barca!! Nyerni fogunk, nem is akárhogy!
Egy kis ízelítő az estére:

http://www.youtube.com/watch?v=ESvo4x0P ... re=related
Barca, Barca, Barca!!!

- Barcaádám
- Capitá del Barça
áá olyan [auto_cenzúra] hogy körül vagyok véve sok okossal aki realnak szurkol vagy a barca ellen...de nem érdekel..olyanokat vállalnak hogy simán nyer a mu..haggyuk máár esélytelen
csak a védelemben erősebb a mu..most nehogy már féljük egy carrick anderson scholes(vagy giggs) közéépályától..
szerintem Rooney meg Ronaldo a veszélyes Berbatov nem nagy szám helyette Tevez akiben még vami jobb pontenciál rejlik... meg szerintem durva lesz az O'Sheavs Henry párharc..
mindent bele kell adni hajrá és akkor annyi a fanyalgóknak!!
sztem ez lesz a kezdő:Valdes-Puyol,Touré,Piqué,Sylvinho-Xavi,Keita,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
ez jó lenne sztem
csak a védelemben erősebb a mu..most nehogy már féljük egy carrick anderson scholes(vagy giggs) közéépályától..

sztem ez lesz a kezdő:Valdes-Puyol,Touré,Piqué,Sylvinho-Xavi,Keita,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
ez jó lenne sztem

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Sztem meg csak simán nyafogott megint... Kell neki a feltűnés...recrea írta: Előre elnézést...oda kell neki rendesen pakolni a meccs elején a fájós bokájára, hagy sírjon és fájjon neki, sergit meg puyolt pont megfelelőnek érzem eme feladatra.
Simán ott lesz, max kihozzák mártírnak, hogy fájós lábbal elvállalta a játékot...
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
nézegettem igy videókat és egyre jutottam, semmiképp ne legyen 11-es párbaj ott szerintem nincs esélyünk Van der Saral szemben nagyon jól érzi ezeket + 11 rúgások után kikapni a legrosszabb

Előre elnézéstlionel_messi írta:Barcagirl24 írta:én viszont nem akarok pesszimista lenni de szerintem a MU nagyon lefg támadni minket és lehet hogy most sokan nem fognak velem egyetérteni de sztem nekünk kell egy kis idő hogy belemelegedjünk a játékba.
áá de ma már kompetencia dogára is alig tudtam figyelni annyira izgultam a mai meccs miatt!![]()
http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1243421755 hoppáá ezt most találtam... alapból nem vagyok rosszindulatú de most nagyon remélem hogy komolyabb a sérülés
FORZAA BARCA
Én viszont azt szeretném ha a meccs közbe jönnne vissza ez a sérülés és már kb. a 20. percbe lecserénlnék

Azért nem kell tőle elájulniIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=JHO0Kee8Tmk
1:53 -nál... úristen...![]()
Nagyon kell figyelni rá... Főleg valdes -nek...

Xavi bármikor teker ennél szebb gólt!
Győzni fogunk ez nem kérdés!!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Na végre itt a nagy nap.. 
Nagyon nem érzem,h mi lehet este.Egyszerűen nem merek tippelni.Izgatott vagyok és egy kicsit félek is.Nem tudunk a legerősebb csapatunkkal kiállni és ez nem túl jó...
Ha a tavalyi meccsekből próbálok kiindulni akkor semmi félnivalónk hiszen a tavalyinál jobb csapatunk van.Viszont tavaly egy olyan Barca játszott a M.U ellen amelyiknek az volt az utolsó esélye,h megmentse azt a szezont.
Valamint tavaly volt egy Zambrottánk aki sebességbe nem volt nagyon elmaradva CR-től így könnyedén levette a pályáról.Most nem látok olyan embert a csapatunkban aki ezt a feladatot tökéletesen meg tudná oldani.
Viszont ez a csapat idén annyira jó,annyi meglepetést okozott már és annyi akadályt legyőzött,h azért van remény...
A kezdővel kapcsolatban annyit remélek,h ha Toure hátul játszik akkor Keita kezd a helyén.Jobb játékos mint Sergi,sokkal inkább benne van a gól és azért Ő elég sokszor elvállalja távolról ami kelleni fog ma nagyon.
Messit remélem nem fogja nyomasztani ez az állandó CR-el való összehasonlítgatás meg,h a kettejük csatájának van beharangozva a meccs.Nagy játékot várok tőle...
Asszem ennyi.
Visca Barca!

Nagyon nem érzem,h mi lehet este.Egyszerűen nem merek tippelni.Izgatott vagyok és egy kicsit félek is.Nem tudunk a legerősebb csapatunkkal kiállni és ez nem túl jó...
Ha a tavalyi meccsekből próbálok kiindulni akkor semmi félnivalónk hiszen a tavalyinál jobb csapatunk van.Viszont tavaly egy olyan Barca játszott a M.U ellen amelyiknek az volt az utolsó esélye,h megmentse azt a szezont.
Valamint tavaly volt egy Zambrottánk aki sebességbe nem volt nagyon elmaradva CR-től így könnyedén levette a pályáról.Most nem látok olyan embert a csapatunkban aki ezt a feladatot tökéletesen meg tudná oldani.
Viszont ez a csapat idén annyira jó,annyi meglepetést okozott már és annyi akadályt legyőzött,h azért van remény...

A kezdővel kapcsolatban annyit remélek,h ha Toure hátul játszik akkor Keita kezd a helyén.Jobb játékos mint Sergi,sokkal inkább benne van a gól és azért Ő elég sokszor elvállalja távolról ami kelleni fog ma nagyon.
Messit remélem nem fogja nyomasztani ez az állandó CR-el való összehasonlítgatás meg,h a kettejük csatájának van beharangozva a meccs.Nagy játékot várok tőle...
Asszem ennyi.
Visca Barca!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Most még a döntő előtt, nemtudván hogy mit hoz az este írnék egy kis szösszenetet...
Ez a csapat túlszárnyalta idén a vezetők, a szurkolók, de talán még a játékosai előzetes elvárásait is. A döntő eredményétől függetlenül végtelenül büszkének kell lennünk a srácokra.
Emlékszem még azokra az időkre, amikor Rivaldoékkal a tabella 2. felében tanyázott a csapat
ám, akkor is "jóérzés" volt barcaszurkolónak lenni. Most viszont valami egészen kivételes...!!!
Ezért pedig szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akinek ebben a csodában része volt/van.
Így a Presidentétől kezdve- A játékosokon keresztül-Tito-ig tényleg mindenkinek.
Ami azonban az én mámoromnál is nyílvánvalóan százszor fontosabb, hogy ez a csapat jó mélyen belevésheti a nevét egy esetleges sikerrel a történelemkönyvekbe. Olyan magasságokba emelkedhet, ami előtt nem csak mi,-akik láthattuk, hallhattuk- de a most még járásképtelen csecsemők is megemelik majd évek/évtizedek múlva a "kalapjukat."
Ezek ismeretében sok szerencsét, kívánnék Róma hőseinek, s jó szurkolást (kellemesen végződő estét...) minden barcásnak!
Vicceljék meg a srácok a Unitedet... hagy emelkedjük mi is velük együtt egy kicsit a 'Világ tetejére'
TOTS UNITS FEM FORCA!!!
Üdv: riboo
Ez a csapat túlszárnyalta idén a vezetők, a szurkolók, de talán még a játékosai előzetes elvárásait is. A döntő eredményétől függetlenül végtelenül büszkének kell lennünk a srácokra.
Emlékszem még azokra az időkre, amikor Rivaldoékkal a tabella 2. felében tanyázott a csapat

Ezért pedig szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akinek ebben a csodában része volt/van.
Így a Presidentétől kezdve- A játékosokon keresztül-Tito-ig tényleg mindenkinek.
Ami azonban az én mámoromnál is nyílvánvalóan százszor fontosabb, hogy ez a csapat jó mélyen belevésheti a nevét egy esetleges sikerrel a történelemkönyvekbe. Olyan magasságokba emelkedhet, ami előtt nem csak mi,-akik láthattuk, hallhattuk- de a most még járásképtelen csecsemők is megemelik majd évek/évtizedek múlva a "kalapjukat."
Ezek ismeretében sok szerencsét, kívánnék Róma hőseinek, s jó szurkolást (kellemesen végződő estét...) minden barcásnak!
Vicceljék meg a srácok a Unitedet... hagy emelkedjük mi is velük együtt egy kicsit a 'Világ tetejére'

TOTS UNITS FEM FORCA!!!
Üdv: riboo
Több, mint egy klubb...
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Barcagirl24 írta:én viszont nem akarok pesszimista lenni de szerintem a MU nagyon lefg támadni minket és lehet hogy most sokan nem fognak velem egyetérteni de sztem nekünk kell egy kis idő hogy belemelegedjünk a játékba.
áá de ma már kompetencia dogára is alig tudtam figyelni annyira izgultam a mai meccs miatt!![]()
http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1243421755 hoppáá ezt most találtam... alapból nem vagyok rosszindulatú de most nagyon remélem hogy komolyabb a sérülés
FORZAA BARCA
Én viszont azt szeretném ha a meccs közbe jönnne vissza ez a sérülés és már kb. a 20. percbe lecserénlnék

Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én viszont nem akarok pesszimista lenni de szerintem a MU nagyon lefg támadni minket és lehet hogy most sokan nem fognak velem egyetérteni de sztem nekünk kell egy kis idő hogy belemelegedjünk a játékba.
áá de ma már kompetencia dogára is alig tudtam figyelni annyira izgultam a mai meccs miatt!
FORZAA BARCA
áá de ma már kompetencia dogára is alig tudtam figyelni annyira izgultam a mai meccs miatt!

FORZAA BARCA

Pep máris elkövetett egy nagy hibát,.........nem látom a kezdők között KOPLÁROVICS BÉLÁt...
:):)
Vége....igy nincs esély...

Vége....igy nincs esély...

- Deus
- Boixos Nois
http://www.youtube.com/watch?v=JHO0Kee8Tmk
1:53 -nál... úristen...
1:53 -nál... úristen...

Én is nagyon várom már a meccset és remélem mi fogunk a végén örülni és nem az angolok! Hajrá BARCA!!!