Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind igaz.Én még annyit hozzá tennék,hogy állítólag az olasz klubokat is felakarják vásárolni ezek az arab milliárdosok és akár honnan nézzük ott az olajban van pénz.ó,és ez nem egy utolsó Man.city hanem olyan klubokról van szó mint az Inter Milán Róma Juventus ezeknek már van nevük és nem hiszem,hogy nehéz lesz akár kit is megvenniük.Ezzel ismét ott lyukadunk ki,hogy nem tudjuk,hogy mitcsinál Káká,mert vagy:madridronie írta:Új emberként először is szerentnék minden kedves Barcás kollégát üdvözölni. Szóval szép jó estét mindenkinek.Ez két részre kell bontani ha Kaká akar elmenni(ez az amit én nem hiszek ) akkor Madrid.
Ha a Milán akarja eladni akkor az csak pénzügyi okokból lehet sztem és akkor egyértelműen a több pénzt kináló csapatnak fogja odaadni.
Főleg ugy hogy Kaká is kijelentette hogy szeretne a PL-ben focizni.
nah Ezt csak arra írtam hogy mindenki egyenlővé teszi hogy Perez=Világverő Madrid vagyis a többség de mivan ha Perezzel sem sikerül eredményeket elérni?
És ha már itt vagyok, szeretnék 1-2 dologra reagálni is.
1)Kaká-ügy
Egyelőre igen kevés esélyt látok arra, hogy hozzánk igazoljon; de 100%-ig az sem jelenthető ki, hogy nem. Az a Milan szakmailag la. akkora kakiban van, mint a Madrid; csak ott mindezt még anyagi gondok is tetőzik. Minimális esély van rá, de nem elképzelhetetlen, hogy megfontolják az eladását. 2 ajánlatuk van állítólag --> Man. City és Madrid És akkor itt jegyezném meg, hogy egy átigazolás az 3 szereplős jogügylet, melynek keretében egyezségre kell, hogy jusson a 2 klub, valamint a klubváltáshoz a játékosnak is hozzá kell járulnia. Na most jelen esetben itt a következő dolog állhat elő (már ha ennek egyáltalán van valami realitása); adott a Man. City 100 millás és a Madrid kb. 30 millával kevesebbről szóló ajánlata. Nyilván minden épeszű ember a 100 millást fogadná el, csakhogy itt jön a képbe a játékos, aki meg "ÁLLÍTÓLAG" inkább igazolna 1 az általatok most nagyon lesajnált Real Madridba. Hiába bűngyenge ez a Real Madrid most, de azért ne hasonlítsuk már egy a nála is sokkal gyengébb 0 Man. Cityhez. Szóval, ha netalán a Milánnak nagyobb összegre lesz szüksége (azért a közel 70 milla sztem az), akkor kénytelen lesz a kevesebb, de a játékos álltal is preferált ajánlatot elfogadni. Ennyi a töténet, de egyelőre ez még nagyon nincs terítéken.
2) Pereztől én nem világverő Madridot várok, csak 1 sokkal versenyképesebbet, a latin stílust megtestesítő focistákkal. Sok madridista kicsit ÁLOMVILÁGBAN él (Kaká, CR, Ribery, Ibra stb. 1 nyár alatt), de 1-2 Barcás kolléga is nagyon lekezelően, lenézően beszél itt a Madrid terveiről, igazolási esélyeiről. Extraklasszis érkezésére nem sok reális esélyt látok, de hogy nagy játékos mozgás lesz náluk, az is fix és valszeg nem ügyetlen focistákat nézett ki a jövőbeni sportvezetés. Ennyi.
én úgy emlékszem, h jóváhagyták az első körben megítélt 10 meccset, és azt hiszem, ezt a csomagot (vagyis a maradékát) továbbviszi a köv szezonra is.Barcagirl24 írta:elnézést a "zavarásért" de valaki megtudná mondani hogy van-e valami infó hogy pepe meddig lesz eltiltva? vagy a következő szezontól alapból játszhat?
Teljesen igazad van. Ezt a Realt most a 0-ról kell felépíteni, kezdve az utánpótlás megreformálásával. El kell ismerni, jelenleg 1 más kategóriát képviseltek; remek sportszakmai munka folyik nálatok ideértve mindent --> utánpótlás, tudatos építkzés, posztigazolás stb.; stb. Egyértelmű, hogy nem vagyok nagy Barca fan, de mindig elismertem, ha megérdemelte, így ezt most is megteszem. Tényleg le a kalappal a CSAPATOTOK előtt.-2009 van
-nem lehet mindekit megvenni, van akinél nem a pénz az elsődleges
-sportszakmailag nyengébb a mostani Real
Háááát nem tudom. Igazából szerintem az a bizalmatlansági indítvány Laporta ellen, meg a bajnoki 3. hely, akár hogy is nézzük, szerintem meg volt az is. De kitudtak lépni belőle hamar. Xavit és Iniestát rendesen helyre rakták fejben az EB-n(csak, hogy dicsérjem a saját neveléseket)A tavalyi Barca azért nem volt ennyire romokban Rolling Eyes
Én se hiszek abban, hogy 1 nyár alatt minden poszton a "lyukat be tudja tömni", de szerintem őszre rendesen helyre lesz rakva a csapat. Amúgy igazad van, hogy a 2000-es BL győztes csapatba tényleg könnyű volt igazolgatni, de azért szerintem ne felejtsük el, akkor pénzügyileg a béka segge alatt voltunk a sikkasztók miatt. Mégis Perez onnan is helyre tudta rakni a csapatot, én ezért is bízok benne annyira, most is. Csak más téren kell bizonyítania, hogy ott van a toppon. (remélem az utánpótlást se hanyagolja el)Ez folyamatos, visszatérő érv Perez mellett. Csakhogy:
-2009 van
-nem lehet mindekit megvenni, van akinél nem a pénz az elsődleges
-sportszakmailag nyengébb a mostani Real
Ez folyamatos, visszatérő érv Perez mellett. Csakhogy:R. Carlos írta:NEm tudom, amúgy tényleg értelmezési gondjaid lehetnek, vagy hülyére veszel, vagy csak nem akarsz rá emlékezni, de én megmondom neked akkor: Luis Figo - 2000. pápá
Új emberként először is szerentnék minden kedves Barcás kollégát üdvözölni. Szóval szép jó estét mindenkinek.Ez két részre kell bontani ha Kaká akar elmenni(ez az amit én nem hiszek ) akkor Madrid.
Ha a Milán akarja eladni akkor az csak pénzügyi okokból lehet sztem és akkor egyértelműen a több pénzt kináló csapatnak fogja odaadni.
Főleg ugy hogy Kaká is kijelentette hogy szeretne a PL-ben focizni.
nah Ezt csak arra írtam hogy mindenki egyenlővé teszi hogy Perez=Világverő Madrid vagyis a többség de mivan ha Perezzel sem sikerül eredményeket elérni?
A tavalyi Barca azért nem volt ennyire romokbanúgy mint a barsza azt tavaly tette.
Hát, ha 1 cseppet is gondolkodtál volna, rájöttél volna, hogy a játékosnak is van beleszólása.Ha a Milannak pénzügyi gondjai vannak akkor szted 60 milláért eladja a reálnak vagy eladja a citynek aki 120nál járt már télen is? Sztem egyértelmű. Perecet körbe röhögik olajék ha licitről van szó sztem.
Ez két részre kell bontani ha Kaká akar elmenni(ez az amit én nem hiszek ) akkor Madrid.CS0ki írta: Csak hogy Kakának is van egy csöpp beleszólása a dologba...ha akar jönni és a Milán el akarja adni, akkor a Madridba fog jönni, ennyi...Függetlenül attól, hogy a City mennyit kínál!
nahCS0ki írta: megszűnik a csapat 3 év múlva...szerinted mégis mi lenne?
Csak hogy Kakának is van egy csöpp beleszólása a dologba...ha akar jönni és a Milán el akarja adni, akkor a Madridba fog jönni, ennyi...Függetlenül attól, hogy a City mennyit kínál!Ha a Milannak pénzügyi gondjai vannak akkor szted 60 milláért eladja a reálnak vagy eladja a citynek aki 120nál járt már télen is? Sztem egyértelmű. Perecet körbe röhögik olajék ha licitről van szó sztem.
megszűnik a csapat 3 év múlva...szerinted mégis mi lenne?Jah és ha ez a madár sem mozdítja el a madridot innen akkor vajon mi lesz? Mert simán benne van ez is a pakliban.
Két eset pöppet sem hasonlít egymásra.R. Carlos írta: Amúgy látom, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről, de hagyjuk.
Amúgy tudom, hogy ti itt abban bíztok, hogy nem lesz Realnál nagy csapatépítés, de ha jól emlékszem tavaly a barszával majdnem ugyanaz történt mint a Madriddal. Laporta ellen bizalmatlansági indítvány, meg széthullott, kiégett a csapat szezon végére, mégis pár igazolással és egy új edzővel sikerült rendbe rakni a csapatot. Nem hiszem, hogy a barszánál egy gazdagabb csapat(mert a Madrid az), egy kis meghurcolás után ne tudná ugyanúgy rendbe rakni magát... Ilyenekbe, hogy 1-2 nagyobb név se fog jönni hozzánk meg ne bízzatok, ha jól tudom Pereztől retteg egész Európa és eddig hivatalosan 1-2 edző a fizuemelésért mondta ki a nemet a klubváltásra, senki más. A játékosokról meg annyit, Maicon valószínűleg klubot vált, Xabi körül nagy a bizonytalanság, Kakát is el fogják küldeni(csapatépítés kell a milannak), CR-ről egyenlőre csak a média beszél, Ribery valószínűleg klubot fog váltani. Nem azt mondom, hogy az összes játékos mozdulni fog, vagy jönni a Realba, de nem 3 igazolásunk lesz a nyáron és ismét fel fog nőni a Real ahhoz a feladathoz, hogy sakkban tudja tartani a barszát, úgy mint a barsza azt tavaly tette.
van amit nem lehet pénzen megvenni(minden másra ott a mastercardR. Carlos írta:Amúgy látom, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről, de hagyjuk.
Amúgy tudom, hogy ti itt abban bíztok, hogy nem lesz Realnál nagy csapatépítés, de ha jól emlékszem tavaly a barszával majdnem ugyanaz történt mint a Madriddal. Laporta ellen bizalmatlansági indítvány, meg széthullott, kiégett a csapat szezon végére, mégis pár igazolással és egy új edzővel sikerült rendbe rakni a csapatot. Nem hiszem, hogy a barszánál egy gazdagabb csapat(mert a Madrid az), egy kis meghurcolás után ne tudná ugyanúgy rendbe rakni magát... Ilyenekbe, hogy 1-2 nagyobb név se fog jönni hozzánk meg ne bízzatok, ha jól tudom Pereztől retteg egész Európa és eddig hivatalosan 1-2 edző a fizuemelésért mondta ki a nemet a klubváltásra, senki más. A játékosokról meg annyit, Maicon valószínűleg klubot vált, Xabi körül nagy a bizonytalanság, Kakát is el fogják küldeni(csapatépítés kell a milannak), CR-ről egyenlőre csak a média beszél, Ribery valószínűleg klubot fog váltani. Nem azt mondom, hogy az összes játékos mozdulni fog, vagy jönni a Realba, de nem 3 igazolásunk lesz a nyáron és ismét fel fog nőni a Real ahhoz a feladathoz, hogy sakkban tudja tartani a barszát, úgy mint a barsza azt tavaly tette.
Amúgy látom, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről, de hagyjuk.Amúgy Perez látom szépen elintézte a választásokat. Egész véletlenül olyan hatalmas összeg volt a letét, amit egyetlen egy jelölt tudott mindössze kifizetni. Micsoda véletlenek vannak. Twisted Evil
Hát persze, Perez állapította meg a választási kritériumokat...Miért kell olyanokról írkálni, amiről fogalmad sincs? Nincsen semmi gond azzal, hogy ha nem vagy képben, elég ha a saját csapatodat ismered, de akkor minek kommentálsz dolgokat a madriddal kapcsolatban?Amúgy Perez látom szépen elintézte a választásokat. Egész véletlenül olyan hatalmas összeg volt a letét, amit egyetlen egy jelölt tudott mindössze kifizetni. Micsoda véletlenek vannak.
Akkor mindenki megkapja, amit akar, mert én hülyét kapnék, ha ilyen kevés hír lenne a madridistán, mint itt van...Így is olvasgatok még pár oldalt a madridista mellé, hátha lemaradnak ők is valamiről. Még jó, hogy nem tudok spanyolul, mert akkor más oldalakat is olvasgatnom kéne!Annak meg örüljünk, hogy mi megkapjuk itt azt a luxust, hogy Iván és Tamás információs kapuőrt játszik.
Tükörfordítás...(Azért megjegyzem, én egyáltalán nem követem az ottani cikkeket, így nem tudom, hogy sima tükörfordítás, vagy a szerk. véleménye is benne van - bár előbbire tippelnék).
-BlancoMark- írta:Ez azért van, mert szeretnének teljes tájékoztatást nyújtani. És olyat még se tehetnek,hogyha nem igaz a hír,akkor nem teszik ki. Mindenki maga döntse el,hogy mit hisz el, és mit nem.
Ez az újságírásban mindenkori dilemma és például a politikai újságírásban még meg is értem azt, amit te mondasz, mert ott nehezebb eldönteni, hogy mi igaz és mi nem, de ilyesféle sporttal foglalkozó hírportálnál azért ez igencsak rontja a színvonalat, én ha így működne az eurobarcánál akkor valszeg nem olvasnék itt híreket, mert a sok butasághoz nem lenne kedvem. Szelektálni kell ,mert a mínőség megy rá erre....-BlancoMark- írta:Ez azért van, mert szeretnének teljes tájékoztatást nyújtani. És olyat még se tehetnek,hogyha nem igaz a hír,akkor nem teszik ki. Mindenki maga döntse el,hogy mit hisz el, és mit nem.