lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.
Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.
Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Nagy kockázat egyik másik fiatal Caca helyett egyenlőre. Véleményem szerint Sanchez az új Oleguer (mondjuk jobb oldalon tűrhető) Muniesa szerencsétlen kiállítását már megbeszéltük, habár nekem is nagyon szimpatikus volt és nagyon sajnáltam, hogy idő előtt kényszerült az zuhi alá.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."