Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyjátok Ibrahimovicho-t. Aki nézi a Brazil ligát (összefoglaló)az tudja hogy ki az a Nilmar. Na ő való Eto helyére.palesz77 írta:HA ESETLEG elmenne Eto'o, akkor szerintem Ibrahimovic tudná őt pótolni tökéletesen, de ő meg bontaná a csapatot szvsz. szóval Sam jó helyen van itt, nem azt mondom, hogy ha jön egy 100 millás ajánlat ne adjuk el(remélem értitek), de nem kell az átigazolásáról beszélni. a klub és ő is kijelentette, hogy még maradni akar, és ez a lényeg
![]()
Nem mondanám,h ez a mondatod túlzottan védené Eto'ot.Diego Forlán: igen, most 31 gólnál jár, de az idény első 25 meccsén kb. átlagos teljesítményt nyújtott, mondhatni "aludt".
Elárulom neked, minden csatárt a társai tesznek naggyá. Így volt ez Puskás, Albert, Sztoicskov, Inzaghi, Raúl, Drogba, Villa és Fernando Torres esetében is. A középcsatárok kevés alkalommal szereznek olyan gólt, mint pl. Messi tavalyelőtt a Getafe ellen. Úgyhogy, ez az érved nagyon gyenge lábakon áll.gergo9 írta: Nem haragszom![]()
De a cikkben jól le van írva mennyit ér önmagában csak a statisztika pl ha egy meccsen rug egy mesterhármast és utánna rug négy öngólt akkor is a statisztika alapján ítéljük meg? De kumma jó volt mert 3 gólt rugott a statisztika ezt mondja higgyjük el neki......Ez akkor lenne jó szempont ha látnánk más csatárt is a posztján Villa-t, Torres-t,Forlan-t stb. Akkor derülne ki mennyire mérvadó ez a 29 gól. 40fölött kéne tartania átlagos helyzetkihasználással sztem.
Jó ez nem gyenge ferdítés a 4öngól de kb ennyit ér a statisztikája. A véleményem továbbra is ugyanaz Eto'o -t a társak tették(teszik) itt naggyá.
És szerinted a 4 öngól nem kerül be a statisztikába? de.gergo9 írta:Nem haragszomVarga Tamás írta: Ne haragudj, de erre nincs mit mondania az embernek.
A statisztikáról alkotott véleményed komolytalan, és valótlan. Ezek szerint az általunk felállított csúcsok, amik csupán statisztikai adatok, nem érnek semmit, ki is dobhatjuk az ablakon. Ugye, te sem gondolod komolyan?
Meg azt a 29 gólt te is kirázod a lábadból, igaz? Nem is ér semmit...majd ha ráérek, komolyan veszlek.![]()
De a cikkben jól le van írva mennyit ér önmagában csak a statisztika pl ha egy meccsen rug egy mesterhármast és utánna rug négy öngólt akkor is a statisztika alapján ítéljük meg? De kumma jó volt mert 3 gólt rugott a statisztika ezt mondja higgyjük el neki......Ez akkor lenne jó szempont ha látnánk más csatárt is a posztján Villa-t, Torres-t,Forlan-t stb. Akkor derülne ki mennyire mérvadó ez a 29 gól. 40fölött kéne tartania átlagos helyzetkihasználással sztem.
Jó ez nem gyenge ferdítés a 4öngól de kb ennyit ér a statisztikája. A véleményem továbbra is ugyanaz Eto'o -t a társak tették(teszik) itt naggyá.
Nem haragszomVarga Tamás írta: Ne haragudj, de erre nincs mit mondania az embernek.
A statisztikáról alkotott véleményed komolytalan, és valótlan. Ezek szerint az általunk felállított csúcsok, amik csupán statisztikai adatok, nem érnek semmit, ki is dobhatjuk az ablakon. Ugye, te sem gondolod komolyan?
Meg azt a 29 gólt te is kirázod a lábadból, igaz? Nem is ér semmit...majd ha ráérek, komolyan veszlek.
Ne haragudj, de erre nincs mit mondania az embernek.gergo9 írta: Statisztika az papírra vetett hazugság. Engem nem a számokkal hanem látvánnyal lehetne meggyőzni de ez nincs már hónapok óta. Nem 2-3 meccses hullámvölgyről van szó te is tudod.
Én nem várok többet tőle a béeldöntőn mint az elmult 2-3 meccsen mutatott. Vidics-Rio páros gond nélkül le fogja takarítani a pályáról sajnos bár remélem nem így lesz.
A fűnyírós cucc az meg poén volt szvsz ezért neked is kár volt bill-t ragadni.
Varga Tamás írta: Akkor ahogy régebben ígértem, egy kis statisztika az elmúlt 20 év gólvágóitól:
- Rivaldo: 34/19, 37/24, 31/12, 35/23, 20/8 - 1997-2002
- Kluivert: 35/15, 26/15, 31/18, 33/18, 36/16 - 1998-2003
- Sztoicskov: 24/14, 32/17, 34/20, 34/16, 27/9 - 1990-95
- Txiki Beguiristáim: 38/12, 37/10, 33/6, 34/7, 37/15, 20/7, 24/6 - 1998-1995.
És akkor Eto'o:
37/25, 34/26, 19/11, 18/16, 35/29.
Tényleg jobban tenné, ha füvet nyírna, vagy oldalvonalat festene, esetleg labdaszedő lenne, vagy talán mogyiárus.
Ne haragudj gergo9, de ha értelmes dolgot nem tudsz írni, akkor inkább ne koptasd a billentyűzetet.
Akkor ahogy régebben ígértem, egy kis statisztika az elmúlt 20 év gólvágóitól:gergo9 írta: Eto'nak is csak egy van mivel az Aranycipő höz csak a bajnokságban rugott gólok számítanak. De sztem el fogja veszíteni és csak magának köszönheti. A szezon első felében remek utána már a tél végétől is borzasztó gyenge. Egy-két felvillanás max....
A MU ellen max akkor fog tudni betalálni ha már előtte betalál vki közülünk mert akkor a kinyíló MU ellen több területe lesz a támadóinknak. Amugy ugyanaz lesz mint tavaly mikor pont a MU elleni két mecs előtt fogadkozott hogy ő bizony 110% fog beleadni aztán kb hasznosabb lett volna ha a meccs előtt lenyírja a Camp Nou-ban a füvet vagy nemtom de mindenképp hasznosabb lett volna annál mint amit a pályán csinált
Eto'nak is csak egy van mivel az Aranycipő höz csak a bajnokságban rugott gólok számítanak. De sztem el fogja veszíteni és csak magának köszönheti. A szezon első felében remek utána már a tél végétől is borzasztó gyenge. Egy-két felvillanás max....miihii írta: Az Aranycipő még fogható,mivel két meccse van elérni a célt,míg Forlánnak "csak" a bajnoki.