Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.26. 15:00:41

Ibra egy nagyképű, beképzelt, öntelt játékos! pont az ilyenektől kell megkímélni a Barcát! Hogy vita ne essék Ibrahimovic képességeit és tudását elismerem de a stílusa miatt nem illik ide!!!!
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.26. 14:51:09

palesz77 írta:HA ESETLEG elmenne Eto'o, akkor szerintem Ibrahimovic tudná őt pótolni tökéletesen, de ő meg bontaná a csapatot szvsz. szóval Sam jó helyen van itt, nem azt mondom, hogy ha jön egy 100 millás ajánlat ne adjuk el(remélem értitek :wink: ), de nem kell az átigazolásáról beszélni. a klub és ő is kijelentette, hogy még maradni akar, és ez a lényeg :D :D
Hagyjátok Ibrahimovicho-t. Aki nézi a Brazil ligát (összefoglaló)az tudja hogy ki az a Nilmar. Na ő való Eto helyére.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.26. 14:49:51

HA ESETLEG elmenne Eto'o, akkor szerintem Ibrahimovic tudná őt pótolni tökéletesen, de ő meg bontaná a csapatot szvsz. szóval Sam jó helyen van itt, nem azt mondom, hogy ha jön egy 100 millás ajánlat ne adjuk el(remélem értitek :wink: ), de nem kell az átigazolásáról beszélni. a klub és ő is kijelentette, hogy még maradni akar, és ez a lényeg :D :D
socio66

2009.05.26. 14:43:56

Azért pl. Torres teljesítményét ne hasonlítsuk már Eto'o-éhoz..
Nézzük már meg milyen játékot játszik a Pool meg a Barca-Torres a meccsei nagy részén egyedül kóricál elöl-Benitez egycsatáros játékának köszönhetően ugye..-és szinte kivétel nélkül magának kell megcsinálnia a helyzeteit. Eto'o-nak meg sokszor annyi a feladata,hogy bepasszolja a labdát a hálóba,miután Messi,Titi,vagy Ini átment az ellen védelmén..
Nincs gond Samuval,bírom a stílusát,hogy laza,meg hogy lázadó és elismerem hogy a világ egyik legjobb befejező csatára,én csak annyit mondok,hogy szerintem Villa és Torres is tudná hozni ezt a szintet ilyen társakkal,ilyen játékfelfogásban..ráadásul ők fiatalabbak,sikeréhesebbek és nem utolsó sorban spanyolok is,ami nálunk azért nem hátrány..
Eladni tehát nem kell a kamerunit,de ha menni akar,mert úgy érzi megnyert és elért velünk mindent amit csak lehet-amiben teljesen igaza is lenne-akkor sem dőlne össze a világ és biztos vagyok benne,hogy találnánk megfelelő 'utódot'.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.26. 14:36:11

Diego Forlán: igen, most 31 gólnál jár, de az idény első 25 meccsén kb. átlagos teljesítményt nyújtott, mondhatni "aludt".
Nem mondanám,h ez a mondatod túlzottan védené Eto'ot.

Mert ez sztem elgondolkodtató.Van ugye Forlán aki egy átlagos idényt fut mégis 30 gól fölött jár,gólkirály és aranycipős lesz miközben nekünk van egy Eto'onk aki élete idényét futja ennek ellenére nem gyűjti be az egyéni elismeréseket.Ha csak ezt az egy mondatodat nézném azt kéne gondolnom,h Forlán jobb csatár mint Eto'o.

Egyébként Isten mentsen minket Forlántól.Én nagyon nem szeretem csak sztem ez a mondat nem állta meg a helyét.

És a félreértések elkerülése végett mégegyszer leírom,h sztem Eto'o a tökéletes Barca csatár szóval.. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.26. 14:28:35

Sajnos nem fogunk találni normális statisztikát...

Mert odáig rendben, hogy megnézzük ki mennyi gólt lőtt. Viszont engem sokkal jobban érdekelne, hogy ki hány próbálkozásból lőtte a gólját. Mert ha csak a gólokat nézzük, akkor annyit látunk, hogy X lőtt 32 gólt Y pedig 25-öt ugyanannyi meccsen. Így tehát a statisztikára mutogatva azt mondani X a jobb csatár. De, ha lenne egy olyan kimutatás is, hogy X 90 helyzetéből lőtt 32-t, Y pedig 60-ból 25-öt, akkor megint más a helyzet. :)

Eto'o-val szerintem sokaknak az a baja, hogy idén sok olyan gólja volt, amikor sakk-matt után csak be kellett gurítani, de ha mondjuk a kapus nem volt 100%-osan verve, akkor elég sokat hibázott, plusz ritkán hozta a régi önmagát, amikor a semmiből csinálta meg magának.

Nyáron viszont hosszabbít, úgy hogy lesz ideje "javítani". :)
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.26. 14:19:01

Személy szerint én is osztom azt a véleményt, hogy Samu az utóbbi időben nem játszik jól és emiatt sokan megkérdőjelezik a szerepét a csapatban, legalábbis elgondolkoznak azon hogy mást lehetne hozni a helyére. Miélőtt félreértenék csak az első résszel értek valamennyire egyet. Nem védeni akarom, de a tények őt igazolják. Lehet, hogy rossz a helyzetkihasználása stb., de nem lehet rá mondani, hogy nem hajtana, nem tenne meg mindent a csapatért és ne ott lenne a helye. Igen az utóbbi két meccsen lőhetett volna gólokat, hisz a Barcánál szerényebb képességű csapatokkal játszottunk, viszont a mi kezdő 11-együnk se volt túl erős, az ellenfél védői majdnem csak és kizárólag Eto'ora figyeltek és -ami legalább olyan fontos, ők "élet-halál harcot" folytattok, mivel számukra hatalmas tétje volt a meccseknek. Ez persze nem azt jelenti, hogy adjuk oda nekik a 3 pontot, de ez egy kicsit javukra dönti a mérleget. Arra pedig, hogy a középpályások teszik naggyá, nem értek teljesen egyet. Hányszor volt hogy úgy lőtt gólt(okat), hogy Henryval helyet cserélt és maga alakított helyzetet.
Mielőtt Forlánt az egekbe emelnénk (elismerem a képességeit, mielőtt félreértés lenne) nézzük meg, az Atletico-nak a meccseit. Mindennél jobban hajtanak a BL-pozícióért, folyamatosan legjobb felállásukban játszanak, szóval nincs nehezebb (sőt jóval könnyebb) helyzetben mint Samu. Ezért mielőtt temetnénk vagy elzavarnánk (persze kis túlzással) Samut, vegyük számba mit tett ezért a csapatérrt a szezonban és akik nem csak a statisztikát nézik, a játékát is figyelembe vegyék. Akinek nem inge ne vegye magára, csak személyes véleményemet fejtettem ki, mielőtt azzal vádolnának, hogy mindenkinek megmondom mit írhat és mi nem.
Forca Barca!!!!
csabimo
Capitá del Barça

2009.05.26. 14:13:49

Etoo 29 goljához a csapat járult hozzá, föleg Messi!-henry-iniesta...
Lehet hogy élete legjobb szezonja a gólokat tekintve, de tegyük hozzá hogy minden idök egyik legjobb, és legeredményesebb barcájában, sérülések!!! és afrika kupa nélkül...
Ugyanennyi játéklehetöséggel Ibra-villa-torres is jutott volna 30ig nálunk, vagy tovább, mert pazar volt a kiszolgálás egész évben...

Kiváncsi vagyok a holnapi meccsre, mert a Bl-ben a végjátékban nálam rendre zéro a teljesitménye,(tavalyi elödöntő-idei chelsea meccsek)...
A kevés ziccert is kihagya, ami a bajnokságban elemegy de nemzetközileg már nem...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.26. 14:12:40

Nézzük a gergo9 által felhozott csatárokat:

David Villa: róla elmondtam a tényeket. +többet színészkedik, mint Robert de Niro, ez a Valencia-FCB meccsen eléggé nyilvánvalóvá vált.
Fernando Torres: lőtt talán 16 gólt. Tudom, sérült is volt közben. Mégis Samu összteljesítménye magasan veri a spanyol csatér mutatványát. Azzal együtt kiváló csatárnak tartom.
Diego Forlán: igen, most 31 gólnál jár, de az idény első 25 meccsén kb. átlagos teljesítményt nyújtott, mondhatni "aludt".

Akkor most ehhez tegyük hozzá Samu 6-7 meccsen gyengébb sorozatát.

Nincs több mondanivalóm. Amit itt néhányan előadnak, az fából vaskarika. Adjuk el azon csatárunkat, aki az elmúlt 5 évben megbízható, egyenletes, kiemelkedő teljesítményt nyújt, egy olyan emberért, akit nem ismerünk annyira, és egyáltalán nem biztos, hogy feküdne a Barça csapatában. Arról nem beszélve, hogy pl. Forlán 2 évvel idősebb Samunál.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.26. 13:54:00

Én csak annyit kívánok hozzátenni így az újabb vitához,h szvsz a statisztikával még nem lett megcáfolva Gergő azon meglátása,h akár 40 gólos is lehetne idén.

Az persze nem jelenthető ki,h más több gólt rúgott volna a véleményem az,h biztosan nem.De az tény,h iszonyat sok helyzetet kihagy.És nem csak most hanem akkor is amikor jó formába van.Nem az a tipikus egy helyzet egy gólos csatár.Ő sok helyzetből lő sok gólt.Viszont az igaz,h lőhetett volna idén 40 körül is.Persze ez elég álomszerű de így visszatekintve az idényre azt mondom van realitása.

Azt pedig továbbra is tartom,h a szezon eleji jó játék nem mentesíti az utóbbi idők rossz teljesítménye alól(így nem értem miért ne lehetne kritizálni a nomrális keretek között?).Részben talán.Hiszen ha nincs az eddig rúgott sok gól akkor valószínűleg az is kiátkozná aki most védi.Viszont szerencsére nem ez történt és fut egy pazar idényt.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.26. 13:25:13

gergo9 írta: Nem haragszom :D
De a cikkben jól le van írva mennyit ér önmagában csak a statisztika pl ha egy meccsen rug egy mesterhármast és utánna rug négy öngólt akkor is a statisztika alapján ítéljük meg? De kumma jó volt mert 3 gólt rugott a statisztika ezt mondja higgyjük el neki...... :D Ez akkor lenne jó szempont ha látnánk más csatárt is a posztján Villa-t, Torres-t,Forlan-t stb. Akkor derülne ki mennyire mérvadó ez a 29 gól. 40fölött kéne tartania átlagos helyzetkihasználással sztem.
Jó ez nem gyenge ferdítés a 4öngól de kb ennyit ér a statisztikája. A véleményem továbbra is ugyanaz Eto'o -t a társak tették(teszik) itt naggyá.
Elárulom neked, minden csatárt a társai tesznek naggyá. Így volt ez Puskás, Albert, Sztoicskov, Inzaghi, Raúl, Drogba, Villa és Fernando Torres esetében is. A középcsatárok kevés alkalommal szereznek olyan gólt, mint pl. Messi tavalyelőtt a Getafe ellen. Úgyhogy, ez az érved nagyon gyenge lábakon áll.
Ebből kiindulva van Nistelrooy egy harmatgyenge, ötödosztályú csatárocska...ugye, nem? Na látod.
Miért akarsz más csatárt a posztján látni? Villa rúgott 26 gólt, abból 8 v. 9-et büntetőből, úh 19 akciógólt jegyez valójában. Miről beszélünk? Ha már érvelsz, legalább olyasmikkel állj elő, amik megállnak a lábukon. Sajna, olyan nem nagyon akad. Fernando Torres hány gólig jutott az idén, amúgy? Anelka lett a PL gólkirálya, asszem 18 góllal...úgyhogy FT ennél kevesebbet lőtt.
És azt pedig fogadd el, hogy a középcsatárokat a középpályások és a szélsők teszik naggyá. A Samu-féle középcsatárok ritkán lőnek 80 méteres szólógólt.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.26. 13:21:43

gergo9 írta:
Varga Tamás írta: Ne haragudj, de erre nincs mit mondania az embernek.
A statisztikáról alkotott véleményed komolytalan, és valótlan. Ezek szerint az általunk felállított csúcsok, amik csupán statisztikai adatok, nem érnek semmit, ki is dobhatjuk az ablakon. Ugye, te sem gondolod komolyan?
Meg azt a 29 gólt te is kirázod a lábadból, igaz? Nem is ér semmit...majd ha ráérek, komolyan veszlek.
Nem haragszom :D
De a cikkben jól le van írva mennyit ér önmagában csak a statisztika pl ha egy meccsen rug egy mesterhármast és utánna rug négy öngólt akkor is a statisztika alapján ítéljük meg? De kumma jó volt mert 3 gólt rugott a statisztika ezt mondja higgyjük el neki...... :D Ez akkor lenne jó szempont ha látnánk más csatárt is a posztján Villa-t, Torres-t,Forlan-t stb. Akkor derülne ki mennyire mérvadó ez a 29 gól. 40fölött kéne tartania átlagos helyzetkihasználással sztem.
Jó ez nem gyenge ferdítés a 4öngól de kb ennyit ér a statisztikája. A véleményem továbbra is ugyanaz Eto'o -t a társak tették(teszik) itt naggyá.
És szerinted a 4 öngól nem kerül be a statisztikába? de.

Persze,inkább játszon szépen,de ne lőjön még 29gólt se !!!!
Annyira komolytalanok vagytok,hogy hihetetlen. Élete legjobb idényében van,erre elkezditek csesztetni,hogy 96gólnál kéne járnia,nem 29nél.
Nem érdekel,hogy kihagyja az elmult 1honapban a ziccerei 60-70%-t mert így is lövi a gólokat,és eddig mindent megnyertünk,holnap eldől,hogy a BL-t is visszük,vagy nem.

Még ha járni 18-20gólnál és káricsálnátok,hogy 40nél kéne,akkor oké,de ÉLETE LEGJOBB SZEZONJÁT FUTJA...

ÉS Titinél mondta mindenki,hogy a csatárt a góljai minősítenek,és az számít. Akkor mi a probléma? Életében nem lőtt a ligában ennyi gólt,erre ti azt mondjátok,hogy adjuk el,jöjjön Villa,akinek egy szinházi darabban a helye? Nevetséges.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.26. 13:19:10

Nem tudom, mit kell itt sírni mindenkinek, ne legyetek már telhetetlenek...lőtt 29 gólt, nem elég :?:

Kár is ezt boncolgatni... :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.26. 13:15:12

Varga Tamás írta: Ne haragudj, de erre nincs mit mondania az embernek.
A statisztikáról alkotott véleményed komolytalan, és valótlan. Ezek szerint az általunk felállított csúcsok, amik csupán statisztikai adatok, nem érnek semmit, ki is dobhatjuk az ablakon. Ugye, te sem gondolod komolyan?
Meg azt a 29 gólt te is kirázod a lábadból, igaz? Nem is ér semmit...majd ha ráérek, komolyan veszlek.
Nem haragszom :D
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.26. 09:17:52

magam is ahhoz a táborhoz tartozom, aki kritikusan szemlélik Eto'o tavaszi vergődését, de koránt sem arról van szó hogy az érdemeit vitatnám!
sőt ami engem illet egyáltalán nem csak őt hibáztatom!
-elsősorban az nem tetszik, hogy Guardiola nem meri időben lecserélni, amikor pedig 60-80 ezer ember látja, hogy gyatrán játszik!
- egy ilyen poszton ennyi gyatra teljesítmény duplán káros ( mert elfoglal olyan helyet ahol más esetleg eredményesen játszhatna)
- nem értem, hogy szakértőknek nem tűnik fel hogy rendre olyan helyzetekben várja a labdát amiből képtelen kapura fordulni!! (háttal a kapunak, többnyire állva, az eredmény egy értelmetlen vissza- passz, vagy messze pattan tőle a labda és a helyzet már a múlté)
- az ő formahanyatlása jóval túlmutat saját magán,( ahhoz túl hosszú) itt, edző, orvos stb...mulasztás is lehet.
mindennek ellenére én magam is azt várom már minden mérkőzésen hogy fordul a kocka, végre túljut a hullámvölgyön, (na igen de mit tehet egy laikus szurkoló?!)de ehhez lehet hogy a szerencse önmagában már kevés...
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.26. 07:22:31

Nem szidom, remélem nálunk marad. Most egy kis hullámvölgyben van - előfordul. Ami statisztikák vannak az azonban egyoldalu. Mondjuk ki lehetne számolni, hogy Samunak egy gólhoz hány helyzet kell, és az nem lenne olyan fényes. Ebben Forlán jobban jönne ki. Elméleti ugyan, de kiváncsi lennék, hogy egy ilyen bomba Barcában hány gólt rugna Forlán és forditva.
Fecó
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.26. 07:20:58

nah gratula a cikkhez, erre volt szükség!
ugyan én nem gondolom, hogy bármelyik véglethez is tartoznék, mégis a védők felé tendálok, ugyanis Samu az Samu, az utóbbi évek LEGEREDMÉNYESEBB csatára a Barca-ban (Európában se nagyon van eredményesebb, ha csak az elmúlt 4-5 évet nézzük...max Hunti, de sztem még ő se...)
Szóval, biztos vagyok benne, h széthajtja magát Rómában, és gólt fog szerezni vagy gólpasszt fog adni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.05.26. 07:28:59-kor.
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:04:54

Jegyezd meg: Az embereknek semmi sem elég, mindig többet akarnak.
Lehet mi vagyunk Barcások a kivételek, mert bizony mi most megkaptuk a Dream Team-et! :wink: Kár tárgyalni arról, hogy Etoo most nem a legjobb, mert amikor ő volt a legjobb, akkor mások voltak rosszabb formában. Sosem lesz olyan, hogy mindenki a legjobb formájában lesz.
Forca BARCA! Hajár a BL döntőn!!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.25. 19:59:44

Emberek,
csak annyit kérnék,hogy döntéstek már el,hogy akkor nektek számít-e a statisztika,vagy nem.

Mikor Henry-ról volt vita a fórumozók 90%-nak az számított,most,hogy Eto'o-rol van egy kisebb tárgyalás,már alig számít valakinek.

De még most sem értem. Idén lő a legtöbb gólt,3kupát is nyerhet a csapat,és szidják,lassunak tartják,hát érdekes :)

Szerintem meg mindenki megnyugodhat:
Eto'o ha kell 30kilométert fog futni 90perc alatt és ki fogja köpni a tüdejét is a csapat érdekében!
NEM egyedül rajta fog múlni,az,hogy Barca triplázik-e idén vagy sem.
Ő a lehető legtöbbet meg tesz az ügy érdekében.

A másik. Mikor Dinho lexarta a focit,és sorra hagyta ki a ziccereket,11eseket,senki nem ugrott neki úgy,mint most Eto'o-nak,aki ISMÉTLEM , idén lőtte a legtöbb gólt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.25. 19:56:56

gergo9 írta: Statisztika az papírra vetett hazugság. Engem nem a számokkal hanem látvánnyal lehetne meggyőzni de ez nincs már hónapok óta. Nem 2-3 meccses hullámvölgyről van szó te is tudod.
Én nem várok többet tőle a béeldöntőn mint az elmult 2-3 meccsen mutatott. Vidics-Rio páros gond nélkül le fogja takarítani a pályáról sajnos bár remélem nem így lesz.
A fűnyírós cucc az meg poén volt szvsz ezért neked is kár volt bill-t ragadni.
Ne haragudj, de erre nincs mit mondania az embernek.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:47:37

Varga Tamás írta: Akkor ahogy régebben ígértem, egy kis statisztika az elmúlt 20 év gólvágóitól:

- Rivaldo: 34/19, 37/24, 31/12, 35/23, 20/8 - 1997-2002
- Kluivert: 35/15, 26/15, 31/18, 33/18, 36/16 - 1998-2003
- Sztoicskov: 24/14, 32/17, 34/20, 34/16, 27/9 - 1990-95
- Txiki Beguiristáim: 38/12, 37/10, 33/6, 34/7, 37/15, 20/7, 24/6 - 1998-1995.

És akkor Eto'o:
37/25, 34/26, 19/11, 18/16, 35/29.

Tényleg jobban tenné, ha füvet nyírna, vagy oldalvonalat festene, esetleg labdaszedő lenne, vagy talán mogyiárus.
Ne haragudj gergo9, de ha értelmes dolgot nem tudsz írni, akkor inkább ne koptasd a billentyűzetet. :roll:

Statisztika az papírra vetett hazugság. Engem nem a számokkal hanem látvánnyal lehetne meggyőzni de ez nincs már hónapok óta. Nem 2-3 meccses hullámvölgyről van szó te is tudod.
Én nem várok többet tőle a béeldöntőn mint az elmult 2-3 meccsen mutatott. Vidics-Rio páros gond nélkül le fogja takarítani a pályáról sajnos bár remélem nem így lesz.
A fűnyírós cucc az meg poén volt szvsz ezért neked is kár volt bill-t ragadni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.25. 19:41:49

Köszi Tamás a statisztikát, már tényleg nem tudok mit kitalálni, mivel lehetne megértetni 1-2 emberrel, h Samu igenis kincs!
mindent nem lehet a "kiszolgáló-személyzettel" magyarázni...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.25. 19:21:10

gergo9 írta: Eto'nak is csak egy van mivel az Aranycipő höz csak a bajnokságban rugott gólok számítanak. De sztem el fogja veszíteni és csak magának köszönheti. A szezon első felében remek utána már a tél végétől is borzasztó gyenge. Egy-két felvillanás max....
A MU ellen max akkor fog tudni betalálni ha már előtte betalál vki közülünk mert akkor a kinyíló MU ellen több területe lesz a támadóinknak. Amugy ugyanaz lesz mint tavaly mikor pont a MU elleni két mecs előtt fogadkozott hogy ő bizony 110% fog beleadni aztán kb hasznosabb lett volna ha a meccs előtt lenyírja a Camp Nou-ban a füvet vagy nemtom de mindenképp hasznosabb lett volna annál mint amit a pályán csinált :?
Akkor ahogy régebben ígértem, egy kis statisztika az elmúlt 20 év gólvágóitól:

- Rivaldo: 34/19, 37/24, 31/12, 35/23, 20/8 - 1997-2002
- Kluivert: 35/15, 26/15, 31/18, 33/18, 36/16 - 1998-2003
- Sztoicskov: 24/14, 32/17, 34/20, 34/16, 27/9 - 1990-95
- Txiki Beguiristáim: 38/12, 37/10, 33/6, 34/7, 37/15, 20/7, 24/6 - 1998-1995.

És akkor Eto'o:
37/25, 34/26, 19/11, 18/16, 35/29.

Tényleg jobban tenné, ha füvet nyírna, vagy oldalvonalat festene, esetleg labdaszedő lenne, vagy talán mogyiárus.
Ne haragudj gergo9, de ha értelmes dolgot nem tudsz írni, akkor inkább ne koptasd a billentyűzetet. :roll:
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:09:21

miihii írta: Az Aranycipő még fogható,mivel két meccse van elérni a célt,míg Forlánnak "csak" a bajnoki.
Eto'nak is csak egy van mivel az Aranycipő höz csak a bajnokságban rugott gólok számítanak. De sztem el fogja veszíteni és csak magának köszönheti. A szezon első felében remek utána már a tél végétől is borzasztó gyenge. Egy-két felvillanás max....
A MU ellen max akkor fog tudni betalálni ha már előtte betalál vki közülünk mert akkor a kinyíló MU ellen több területe lesz a támadóinknak. Amugy ugyanaz lesz mint tavaly mikor pont a MU elleni két mecs előtt fogadkozott hogy ő bizony 110% fog beleadni aztán kb hasznosabb lett volna ha a meccs előtt lenyírja a Camp Nou-ban a füvet vagy nemtom de mindenképp hasznosabb lett volna annál mint amit a pályán csinált :?
miihii
KHAL

2009.05.25. 18:57:01

Ahogy láttam a bajnokavatási ceremónián,eléggé morózusan jött ki az öltözőből (gondolom Forlán triplája miatt).Meg volt billenve egy kicsit,az látszott rajta.Ez még akkor is igaz volt rá,amikor a közönséghez beszélt.Az alapján,amilyennek "megismertem" Samut és amit mondott a Fiestán,már millió százalékig biztos vagyok,h be fog találni a MU-nak.Vagy ad két gólpasszt.De tuti,h fel fogja szántani a pályát,összeszorított foggal rostély le és adj neki(k).
Egy hátulütője lehet a dolognak,mégpedig a túlzott akarás,vehemencia.Sztem az utóbbi pár hét kihagyott helyzetei is a görcsös gólravágyásnak IS tudhatók be,béklyót kötött ez a lábára.
Az arcára volt írva,h szét fogja tépni az angolokat szerdán.Remélem tényleg feltüzeli magát és meglesz a kellő koncentrációja (/szerencséje) is a kapu előtt.
Ez esetben hendikepből indul a meccs,mert lesz Eto'o gól! :wink:

Az Aranycipő még fogható,mivel két meccse van elérni a célt,míg Forlánnak "csak" a bajnoki.A gólkirályi bugi elszállóban van.Ha hétvégén parádézunk is,nem hiszem,h be tudja fogni az ATMA csatárát.Ők otthon nyomják majd az Almeria ellen,szal sztem tuti be fog találni Diego a hétvégén.(Bár ha jól emlékszem,2005ben is az utsó körben Samunak állt a zászló,de Diego 4et ütött az utsó meccsen,míg a kameruni egyet,és így bukta....Erre nem vennék mérget,de vmi ilyen rémlik.Nah,ez most lehetne akár fordítva is 8) )
Én nem sajnálnám az Uruguay-itól az egyéni trófeákat,GekkoDanival egyetértésben a világ egyik legalulértékeltebb playájának tartom.És személy szerint az európai pályafutása kezdete (MU) óta az egyik nagyon nagy kedvenc playám.Szal ha nem Samu nyeri,akkor Forlán is simán megérdemli szvsz.És szorítok neki is,h tudja tartani a kiváló formáját.Na persze ellenünk egy kicsit disztingválhatna :? :wink:
De talán Samunál átbillen vmi ezen a két meccsen (de minimum szerdán!) és visszahozza a találatokat,amikre égetően szükségünk van...

(Amennyiben igazam lesz,és valóban betalál a MUnak,már előre kíváncsi vagyok mit fog művelni a kitörő gólörömében :P Fel fog szabadulni,az tuti.Ezért kéne az elején egy Tőle és akkor reszkess Manchester,SAMU IS BACK!!! 8) )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt