Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi, láttam, de mivel te válaszoltál, es nem Enjoy, nem tudtam, hogy erre irod.Ilúvatar írta:nem egyszer irtam be ide, hogy ebay -en lehet venni.kucsi írta: Nem linkelned ide be, hogy melyik oldalon talaltad ezt a polot? Nagyon jo.
Nem linkelned ide be, hogy melyik oldalon talaltad ezt a polot? Nagyon jo.Enjoy írta:Most egy ilyen pólón gondolkozom:
Kár, hogy nem fehér, mert nyáron atom meleg lesz benne
Szerintem olyat még sehol, mert a hivatalos oldaon is még csak ilyen van....Ilúvatar írta:hali,
nem tudjátok hogy hol lehet venni, illetve rendelni azt a pólót ami rajtuk volt az ünnepségen?
hát én nem tudom, de ha te megtudod légyszi küldj egy pü-t róla! komolyan! marha szép, beleszerettemLM10 írta:Üdv! Ehhez hasonló vagy u.i. pólót szeretnék.
Tud vki olyan magyar oldalt ahol ilyesmi pólókat lehet rendelni? Előre is köszi.
Köszike. Itt találtam ugyanolyan zászlót 4 rugórért:Rikinho20 írta:footballworldGergolino írta:Nincs véletlenül valakinek egy felesleges Barca zászlója? Vagy tudna vki tippet adni, h hol tudok beszezerezni jóminőságű zászlót beszerezni?
Nagyon hiányzik a szobám faláról![]()
http://footballworld.hu/static/footballworld/
én is akartam venni a multkor, mikor mezt vettem, de már nem volt rá sajna keretasszem olyan 7-8 rongy körül volt... de majd azt is beszerzem már valamikor...
És ez mennyi pénzEnjoy írta:Most egy ilyen pólón gondolkozom:
Enjoy írta:Most egy ilyen pólón gondolkozom:
footballworldGergolino írta:Nincs véletlenül valakinek egy felesleges Barca zászlója? Vagy tudna vki tippet adni, h hol tudok beszezerezni jóminőságű zászlót beszerezni?
Nagyon hiányzik a szobám faláról
A fürge nyusziban lehet kapni...LM10 írta:Üdv! Valaki nem tud olyan magyar oldalt ahol Barcás ereklyéket lehet venni, Konkrétan Barcás CD tartó kellene, mert kell a jellegzetes meccseknek
google.huÜdv! Valaki nem tud olyan magyar oldalt ahol Barcás ereklyéket lehet venni, Konkrétan Barcás CD tartó kellene, mert kell a jellegzetes meccseknek
Én már jópár cuccot vásároltam ebayenlionelmessi19 írta:ebayen a sóskifli is csak tíz fillér...![]()
de nagyon nem tudok hozzászólni, magam részéről sose bíztam az ilyesmiben teljesen.
De nálam az a helyzet hogy csak a Botigákban vásárolt BCNás cuccokat hordok-használok és így veszek.
1 pólót 11$-ért szállítják ennél az eladónál(több db esetén kevesebb egy kicsivel).lionel_messi írta:Ebayről mennyiért hozzák be M.O.-ra?