2009.05.26. 12:14:52
A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.
Rettenetesen rutinos edző vezet egy stabil, már-már 3 éve "verhetetlen", nagyon kiegyensúlyozott csapatot.
Abban biztos vagyok, hogy ezerrel rá fog hajtani az öreg Sir, a barca védelem gyenge pontjaira...ami szerintem gólban, vagy gólokban is ki fog jönni.
A kérdés az, hogy tudunk-e annyit, vagy annál többet rúgni, mint amennyit esetleg kapunk...
Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján én a Touré, Xavi, Iniesta és a rettegett Messi, Eto'o, Henry sorokat favorizálnám...szerintem ekkor vagyunk labdaszerzésben a legjobbak, támadásban a legveszélyesebbek, és biztos vagyok benne, hogy ezt a MU sem hagyja figyelmen kívül.
A védelem a fentiek alapján - a rendelkezésre állók figyelembe vételével - több variációba felállhat, de nem ez fog dönteni.
A lényeg: Rooney ne osztogasson, CR lövéseibe időben belle kell állni, a szélen rohangálókat még a középpályán le kell venni, és végre lőni kellene párszor 16 -ról is mert azzal lehet igazán szétszedni/megzavarni egy MU szintű védelmet.
Bízom Istenben, hogy ilyen egyszerű lesz...és a sérülésből visszatérők is végig tudják tolni a meccset!!!