Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nézem livescore-on, ha igaz hamarosan adják az eurosporton is a folytatást! Hajrá Ági!Replay írta:Bár jól elbeszélgetek itt magammal, azért csak beirom, hogy első szett után:
Szávay Ági - Venus Williams 6-0...
Tényleg jó meccs volt, a Kiel az első félidőben nagyon magabiztosan játszott, Jicha pedig nagyon jól tolta Karabaticcal együtt. Aztán a második félidőben Jicha visszaesett, a Ciudad meg magára talált, iksz is volt, kár hogy a végét nem bírták a spanyolokkanty írta:THW Kiel-Ciudad Real 39-34
Egy nagyon küzdős, izgalmas mecsen nyertek a németek.pár perccel a vége előtt meg egal körüli volt a mecs, de a Kiel jobban birta a végét.
Ez az 5 gol nem behozhtatatlan és még simán nyerhet a Ciudad Real, de a a visszavágó előtt a Kiel van kényelmesebb helyzetben.
áá ez az autocenzúra ciudad megint feljött, már tavaly is kiel megnyerhette volna...remélem idén behúzzák...Dexter írta:Érdemes nézni Sport1-en a Kiel-Ciudad Real meccset. Félidőben 18-12 a Kielnek, nagyon jó meccs.
REQUIESCAT IN PACE!Gyurinho írta:Életének 28. évében elhunyt Robert Müller, a német jégkorong-válogatott hosszú ideje agytumorral küszködő kapusa.
A 127-szeres válogatott hálóőr agyából 2006 novemberében távolítottak el egy rosszindulatú daganatot, kemoterápiás kezelés következett, két hónappal később pedig már ismét a nemzeti csapatban védett. Ott volt tavaly a kanadai világbajnokságon, majd idén januárban bejelentette visszavonulását.
A Kölner Haie portása két olimpián és nyolc vb-n vett részt.
Nyugodjék békében!!!!!!!!!!!!!Gyurinho írta:Életének 28. évében elhunyt Robert Müller, a német jégkorong-válogatott hosszú ideje agytumorral küszködő kapusa.
A 127-szeres válogatott hálóőr agyából 2006 novemberében távolítottak el egy rosszindulatú daganatot, kemoterápiás kezelés következett, két hónappal később pedig már ismét a nemzeti csapatban védett. Ott volt tavaly a kanadai világbajnokságon, majd idén januárban bejelentette visszavonulását.
A Kölner Haie portása két olimpián és nyolc vb-n vett részt.
Off: Mire kell tanuldod? Nekem érettségi H-n.Replay írta:ÁÁÁ, újra Rafa-Rog lesz!
Fenébe, ne kellene annyira tanulnom hétfőre...
http://tenisz.blog.hu/2009/05/17/rafa_roger_ele
Teljesen egyetértek veled.Én nem nagyon birom Djokovicot, de ezen a mecsen hatalmasat nőtt a szememben, mint ember.ozsimiki írta:Le a kalappal a szerb előtt IS!
bár úgy érzem,h ha egy ilyen -viszonylag rosszabb formában lévő (a meccs egészét figyelembe véve,nem az utcsó gémeket) Nadal-t nem tudott megverni úgy,h akart,ment, jó volt, ott volt fejben, akkor nem tudom mikor fogja valaha megverni salakon.
Rafára meg nincsenek jelzők, a vak is látta,h vmi nem kerek ma nála,és így is megcsinálta.
Ausztrál Openen féltettem,h Verdasco elleni horror meccs, hosszúságra is, hogy hat ki a döntőre, de úgy is behúzta Federer ellen, azért rem a svájci is megszenved Del Potro ellen, nem fekszik le neki,mint tette azt ausziban...