aynas írta:sztem a kezdő
valdes
puyol, pique, toure, sylvinho
iniesta, busquets, xavi
messi, eto'o, henry
én semmi jóra nem számítok a döntőben. remélem összekapják magukat a fiúk. félek egy nagyobb égéstől
A felállásoddal egyetértek, de szerintem Keita lesz a balbekk. Hisz Syl ellena legnagyobb érv, hogy nem bír végig egy teljes 90 percet, viszont hétvégén végignyomatta vele a bajnokit Pep. Ez számomra egyértelművé teszi hogy a döntőn nem kezd.
A második része a hsz-ednek viszont nagyon nem tetszik. Mire fel ez a kishitűség? Csak egy jó okot mondj rá. Tavaly lehettünk kishitűek, DE hányszor volt az idény során mikor az élő közvetítések topicban mindenki elsírta magát félidőben, főleg a hullámvölgykor, hogy most beelőz minket a margit -12 pontról, és mégis rugtunk gólokat. Én már akkor is írtam a szünetben, hogy nyugalom ez nem a tavalyi szívtelen, tutyi-mutyi csapat. Nekem ez már az ősszel kiderült, mikor nagyon rövid időn belül volt egy oylan meccs hogy vezettünk 2-1-re, aztán ellenfél lött egyet, majd Guddy bejött és győztes gólt lött. Aztán Sahtar ellen Messi padról 10 perc alatt fordított. Aztán Espanyol elleni derbin százvalahanyadik percben rugtunk győztes gólt.
EZ EGY MÁSIK CSAPAT!! ÉS IDÉN BIZONY TÖRTÉNELMET ÍRVA TRIPLÁZUNK!!