mess2009 írta:
én viszont nagyon nem szeretem, ha az érvelés helyett egymást minősítjük, és pláne nem, hogy egyesek meg akarják mondani hogy egy ilyen(hál'isten) szabad fórumon kinek lehet és kinek nem véleményt mondani! ad-abszurdum persze ez is egy vélemény...szóval, hagyjuk ! inkább érveljünk, örüljünk, vagy mérgelődjünk stb.
A meccsről: kicsit savanyú a szőlő azoknál akik a rekordokat most leszólják, főleg azokat amiket nem nyerünk meg! de, az napnál világosabb, hogy most a BL. meccs a fontos, a kritikák pedig amelyek a tartalékaink minőségére vonatkoznak sajnos jogosak! ezt immáron két mérkőzés is igazolja.
[/quote]
Egyrészt sztem nem írtam semmi olyat ami azt tükrözné, hogy meg akarom másnak mondani hogy milyen véleménye lehet. Nem tudom egy hol olvastad tőlem de nem hiszem, hogy így volt. Sztem nem mindenkinek savanyú a szőlő, csak nem éppen az sokaknak a legfontosabb, hogy rekordokat döntögessünk, hanem hogy a csapatunk minél eredményesebb legyen.
A tartalékokról szólva. Sztem nem olyan vészes, mint ahogy egyesek látják. Muniesa például sztem elég jól mozgott a pályán annak ellenére, hogy 17 éves, ez volt az első felnőtt meccse és majd 100 000 ember előtt kellett fociznia, azt hiszem 1-2 éven belül már befér a szorosabb keretbe.(az a 20 perc is amit játszott engem inkább arról győzött meg, hogy igen tehetséges)
A többiekről pedig még nem lehet érdemben véleményt írni, ennyi idő elteltével. Majd, ha egy kicsit többet játszanak le lehet szűrni ki milyen játékos. Arról nem beszélve, hogy a múltkor még mindenki az egekig magasztalt sok fiatalt, most meg elküldi a búsba. Nem tudom az MU-nak vagy bármelyik nagy csapatnak jobb lenne-e az utánpótlás-bázisa. Iniesta, Puyol vagy Xavi se úgy jött fel az A csapathoz, hogy egyből sziporkáztak. Én azt mondom várjunk még egy kicsit.