Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és te milyen alapon mered kijelenteni, h nem így lesz ?bojanfan írta:ezt milyen alapon jelented ki? egyelőre a várható stájsz az lesz, hogy 2-3 hatalmas ziccert majd elront, és jó sok rossz passza lesz.gekkodan írta:Samu pedig majd megrúgja a BL-döntőn a gólját és édes mind1 lesz, hogy nem lett gólkirálySzeretünk Samu!!!
A jó szurkoló mindig optimista!bojanfan írta:ezt milyen alapon jelented ki? egyelőre a várható stájsz az lesz, hogy 2-3 hatalmas ziccert majd elront, és jó sok rossz passza lesz.gekkodan írta:Samu pedig majd megrúgja a BL-döntőn a gólját és édes mind1 lesz, hogy nem lett gólkirálySzeretünk Samu!!!
ezt milyen alapon jelented ki? egyelőre a várható stájsz az lesz, hogy 2-3 hatalmas ziccert majd elront, és jó sok rossz passza lesz.gekkodan írta:Samu pedig majd megrúgja a BL-döntőn a gólját és édes mind1 lesz, hogy nem lett gólkirálySzeretünk Samu!!!
szép teljesítmény Forlantól, szerintem azért Eto'o is megérdemelte volna. az Atletico ellen nem állnak be a kicsik szerintem 11 játékossal bekkelni, szóval így azért könnyebb. grat mindkettőjüknek, szép szezont tudnak a hátuk mögöttsasi1 írta:A 23. forduló után Etonak 23 gólja volt![]()
Forlan 8 góllal volt akkor lemaradva Eto mögött, 15 góllal![]()
Nem tudom sajnálni Etót, és egy nagy grat. Forlannak.
Az előző meccsen meg tömték labdával, mégse tudott élni vele...jó ez igy, az lesz a gólkirály, aki megérdemli.torrentkiller írta:Tegnap szerintem az volt a legnagyobb baj, hogy 1 db használható labdát nem kapott. Ha kapott is háttal a kapunak, 3 védővel a nyakán. Mivel nem volt Messi, Henry, Ini ezért mindenki Samura figyelt. Így nehéz is...tiki írta:Etot biztos érdekelni fogja hiú ember nem véletlenül játssza végig az utolsó meccseket is Pep meg akarja adni neki az esélyt hogy gólkirály legyen más kérdés hogy nem tud élni vele.
Tegnap szerintem az volt a legnagyobb baj, hogy 1 db használható labdát nem kapott. Ha kapott is háttal a kapunak, 3 védővel a nyakán. Mivel nem volt Messi, Henry, Ini ezért mindenki Samura figyelt. Így nehéz is...tiki írta:Etot biztos érdekelni fogja hiú ember nem véletlenül játssza végig az utolsó meccseket is Pep meg akarja adni neki az esélyt hogy gólkirály legyen más kérdés hogy nem tud élni vele.
2005ben volt. 2006ban is volt rá esély, de végén Toni nagyon elhúzott, pedig sokáig szoros volt. Etoonak nagy baja, h kiended a végén.danko94 írta:Igen, de akkor Henry és Forlan lettek az aranycipellősök!!! Remélem a történelem a BL győzelemben is ismétli önmagát!!!akos1974 írta:Ha jól emlékszem 2006-ba is ez volt!?
Szóba került, de nem jött. Amugy valóban kiváló játékos, de fejben nem a legerősebb. Néha vannak fantasztikus szezonja, néha meg kész katasztrófa, pl. muban, vagy a 2. éve a Villarrealban, amikor még a 10 gólt sem érte el.amúgy Forlannak grat! nagyon csípem, már 2007-ben a leigazolását akartam, de sajnos szóba se került nálunk Sad
Teljesen megérdemli Forlan, ő az szezon első felében volt kevésbé eredményes (de nem annyira kevésbé,mint Eto'o a 2.felében-ezek szerint),és a 2.felében pedig nagyon jó,és gólerős.szajko írta:Forlán mesterhármas...és ezzel ő eddig ő a nyerő az aranycipellőre is.
![]()
Eto'o sajnos elbukta...