jó csapat ez a wolfsburg!! senki nem hitte volna az idény kezdetekor hogy ők nyernek..

mondjuk nem tudom mit fognak a blben kezdeni..meg megy Magath a Schalke 04-hez..meg h sikerül e megtartani Dzekot Grafitét Misimovicot meg Jousuét hogy csak a legjobbakat mondjam..mert sok a pletyka és ki tudja..ja amúgy írta vaki h megérdemelt volna Dárdai 1 bajnoki címet..hát jah..mert sose volt ilyen közel hozzá és ki tudja h lesz e rá alkalma..
különben Lampiao az igaz h már közel nincs fénykorában a Bundesliga(80as évek ugyebár amikor a bundesliga volt a legjobb nak tartott bajnokság) de azért ne sajnáld már le ennyire..a top5ben benne van bőven..az meg hogy megvertük őket 4-0ra az más kérdés..Meg h gyatra a La liga meg a Seria a..hagyjuk már...a La liga a legtechnikásabb bajnokság abban játszák a legszebb focit.a Serie A-ban is vannak nagyon nagy csapatok..inter ,milan,juve,roma,fiorentina meg hogy most hogy feljött a genoa a 4.helyre..

a taktika játszik ott nagy szerepet..a hszed alapján nekem az jön le h nagy pl fan vagy..ebben is vitatkoznék az nem angol bajnokság amit a külföldiek és a pénz tett naggyá..de az tény hogy a legnagyobb iram és hajtás a plben van..meg a nemzetközi sorozatokban jól szerepelnek..csak igazából az 6 csapat az egész..mu,pool chelsea,arsenal aston villa everton..a többi rohadt gyenge..a tottenham az jó lenne csak nem tudják a csapatot összehozni..szóval sztem a top 4(la liga ,premier league,serie a,bundesliga)mind jó!
"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."