Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Képzeld Áki elolvastam...vargaakos írta:Sziasztok, elég furcsa mostmár hogy semmi avatár és banner nincs kint nekem. Szeretnék megkérni valakit hogy csináljon nekem képeket. Az avatárhoz van egy képem: http://kep.ivpicture.hu/106437.jpg Az ebből kellene ha megoldható. A banneren is Piquét szeretném + még a hármas számot valahogy kiemelni. Vagy egy mezzel vagy csak külön kiírva nem tudom rátok bízom. Köszönöm előre is!
Hehe, az egy kis ajándék, reméltem hogy észreveszed.fcbarca0827 írta:Hááát ez nagggyon kommmmoly!!!! Istenkirály vagyHouse írta:Hát, remélem tetszik:
Bár nem hiszem h vmi nagyot alkottam volna, bocsi.![]()
Locke-on az a póló a Barca címerrel nagyon üt
![]()
Nagyon köszönöm fantasztikus lett!! Irány aláírásképnek!!!
![]()
![]()
És, amit ígértem cserébe: KÖSSSZÖNÖM![]()
![]()
Hááát ez nagggyon kommmmoly!!!! Istenkirály vagyHouse írta:Hát, remélem tetszik:
Bár nem hiszem h vmi nagyot alkottam volna, bocsi.
Hát, remélem tetszik:fcbarca0827 írta: Húúú, ez alapján én is elgondolkodtam! Nagyon jó ötlet! Esetleg nekem is csinálna valaki egy aláírásképet? A képen a 3 kedvenc sorozatom 3 kedvenc szereplője lenne rajta. A háttérben egy Barcelonás címer, vagy valami Barcelonára emlékeztető dolog. Nem tudom mennyire kivetelezhető a téma, de, ha valaki megcsinálja nagyon örülnék neki! Én is próbálgattam már itthon, de ritka béna vagyok...
Szóval akkor a SIG-en az arcok: Bal oldalon: John LockeLost, középen: Theodore "T-Bag" Bagwell
Prison Break és a jobb oldalon: Jack Bauer
24
Köszi, ha valaki megcsinálja, nagyon lekötelezne, a hálám pedig egy szép nagy: KÖSSSZÖNÖM![]()
![]()
![]()
Az avát köszönte meg, és egy olyan siget szeretné, abból a képből. Amúgy, mi volt a kérés? Megnézem, és ha tudok segíteni, majd küldök pü-t.fcbarca0827 írta:Nem vagyok hozzártő, de nem épp azt köszönted meg?![]()
![]()
Az, hogy Banner szerintem csak valami összefoglaló neve ezeknek a cuccoknak! A Messis a SIG-ed, az a te "Bannered"! Ha nem így van, akkor javítsatok ki.![]()
Más: kicsivel lejjebb van egy kérésem: Valaki vállalja? Bár nem vagyok meglepve, hogy még senki nem vállalkozott... Elég bonyolult szerintem is, de valami nagy spíler csak megtudja csinálni!![]()
Légyszi!!!
![]()
Nem vagyok hozzártő, de nem épp azt köszönted meg?vargaakos írta:Nagyon köszönöm! Remek! Várom valakitől a bannert is.House írta:
Remélem tetszik:
Jók lettek a Messiset igénybe veszemdarmian írta:![]()
wow, a Messis nagyon üt!! Ha most nem lenne avám, tuti betenném.darmian írta:![]()
Nagyon köszönöm! Remek! Várom valakitől a bannert is.House írta:Remélem tetszik:vargaakos írta:Sziasztok, elég furcsa mostmár hogy semmi avatár és banner nincs kint nekem. Szeretnék megkérni valakit hogy csináljon nekem képeket. Az avatárhoz van egy képem: http://kep.ivpicture.hu/106437.jpg Az ebből kellene ha megoldható. A banneren is Piquét szeretném + még a hármas számot valahogy kiemelni. Vagy egy mezzel vagy csak külön kiírva nem tudom rátok bízom. Köszönöm előre is!
Ha küldesz nekem PÜ-be egy képet ami tetszik akkor szívesen megcsinálom neked.MR. TROMORT777 írta:Hello mkinek!
egy különleges kérésem lenne: szeretnék egy Denis Leary-s(a Rescue Me főszereplőjés) avatar képet, ha valaki megcsinálná, azt nagyon megköszöném
reméle akad jelenkező
Remélem tetszik:vargaakos írta:Sziasztok, elég furcsa mostmár hogy semmi avatár és banner nincs kint nekem. Szeretnék megkérni valakit hogy csináljon nekem képeket. Az avatárhoz van egy képem: http://kep.ivpicture.hu/106437.jpg Az ebből kellene ha megoldható. A banneren is Piquét szeretném + még a hármas számot valahogy kiemelni. Vagy egy mezzel vagy csak külön kiírva nem tudom rátok bízom. Köszönöm előre is!