Na szóval...
3 napon belül megmondom én is 100%-ra, hogy tudok-e menni vagy nem. Hétvégén tartok otthon a családdal egy költségvetést és elválik. Annyi időm van még?
Így, hogy mostmár konkrétumok vannak és sokminden tisztázva lett, így könnyebb lesz dönteni is sokaknak, ezért köszönöm/jük Ivánnak és a többi szervezőnek, hogy ennyi időt szántak az ügyre!
A buszos utazástól egyébként ne féljen senki, óriási egy élmény, vagyis nekem az volt amikor 21 órán keresztül utaztam 2 éve Görögországba. Egy órát aludtam, asszem hajnali 3-tól 4-ig, de nagyon nagy élmény a hegyek között utazni, igaz Macedóniából semmit sem láttunk, mivel éjszaka mentünk és az autópálya egy k*rva nagy mező mellett ment végig, de nem is baj az ottani wc-ket látva.

Azt senkinek sem kívánom... De amikor megérkeztünk a Görög határhoz hajnalban, és utána felmentünk egy hegyre és éppen akkor jöttünk le amikor kelt fel a nap a tengernél. Annál nincs szebb. Itt pedig azért Olaszországon, Franciaországon is keresztül mennénk, ne higgye senki sem, hogy minden autópálya a pusztára van kirakva és nem lehet semmit sem látni, vagy nem lehet egy szép helyen megállni útközben, vagy átmenni egy-egy szép városon. Én is azt hittem amikor mentem Görögbe és lám az lett belőle, hogy 1 órát tudtam aludni. De annyira nem érdekelt, hogy az valami hihetetlen. Egész nap még fent voltam, aztán első este kialudtam magam, de itt se kell 11-12 órás alvásra gondolni, kb. 8-9 volt. Barcelonába ha jól tudom akkor 27-28 óra egyébként az út.
Na ezt csak azért írtam le, hogy egy kicsit a buszos utazással megbarátkoztassam a kétkedőket. Pláne egy jó, fiatal, Barcás társasággal végigutazni Európán azért hogy megnézhessünk egy showműsorral egybekötött Barca meccset. Kérdezem én: Kell ennél több egy magyar Barca-fannak?

Szerintem nem...
Szóval 3 napot kérnék még ha lehet és megpróbálom úgy intézni, hogy tudjak jönni én is.
Köszön előre is!