uh-ah most néztem meg a
Kaméleon című múvit és kegyetlen jó! Most kicsit magasra tette a lécet magának a magyar filmipar Valami Amerika 2, Made in, Kaméleon, Papír kutyák most nagyon harangozzák ezt az álom pont nyet izét amit még nem láttam, de a bemutatóból nem az jött le, hogy ezekkel a filmekkel említsem együtt, de ki tudja... (bár a papír kutyák annyira nem volt jó mint a többi, meg a Fenyő Mikis film is igazán a zene miatt adta, de várt hatást elérte, tetszett) szóval a sokat szidott gagyi tucat filmek árnyékát kicsit túllépték a készítők nagy örömömre, csak most megint élvezhetjük a le a fejjel, meg a 84326 és fél randi szintű filmeket hát elszomorodok

inkább lett volna évente egy jobb, mint egy évbe 4 és utána semmi, de cáfoljanak rám és ha már csak a szintet tartják megéri nekem, hogy moziba megnézzem és/vagy DVD-n megvegyem!
Star Trek, 10/7 kicsit átcsapott vígjátékba, de nem ismerem annyira a többi részét, se a sorozatot szóval lehet mindig ennyi poén volt benne
Angyalok és Démonok, 10/6, ez megint csak abba a betegségbe esett mint a DVK, hogy túl jó volt a könyv...
The Children, 10/9, nagyon jó horror, semmi extra/újdonság nincs benne, de a borzongást, olyan szinten kiváltja, hogy a szőr végig áll a hátadon, de kb egy horrornak ez is a célja
És most jött ki a
Hét élet dvd-n Will Smith-es film, amit nem is értek, hogy miért nem kapott szinte semmi díjat mégcsak jelölést is alig, eszméletlen megható és drámai film szóval csak nézzétek meg bátran és zsepit készítsetek !