Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem így lesz, jön majd elég gyorsan a válság F1-es módra.ozsimiki írta:nem lesz itt semmi kivonulás,mert megváltoztatják a cuccot, csak most vmiért ez éri meg nekik,h erről szóljanak a hírek, mármint az FIA-nak,meg bőrpaskolós mózlinak, aztán ha majd lehozták 1243434milliószor, akkor jön egy hír, miszerint megegyeztek és okés minden, és akkor azt hozzák le ugyanennyiszer, nem első ilyen eset lenne, szntem így lesz.
Ne Eklesztonnak gratulálj majd,hanem az FIA-nak.Ronaldinho&Barca írta:Nah jövőre meg sanszos, hogy megszűnik egész formula1, Ferrari is bejelentette ma pedig Renault instáló is, ha bevezetik a költségcsökkentéses baromságot, kiszállnak.. Ekleszton bácsi csak gratulálni tudok..![]()
![]()
brawnék tudták, hogy a kemény keveréken sokkal lassabbak, így nagyon rövid utolsó etapot terveztek. az alapkoncepció mindkét pilótánál 3 kiállás volt!! a sc után button versenymérnöke megkérdezte (team radio-n hallható volt), hogy meg tud-e csinálni egy hosszú, lágy gumis második etapot. meg tudta csinálni.ozsimiki írta:Hát ez megint blama, egyik ferrari megállt, másik legalább 1 helyet hozott, ami által Brawn győzelmet bebiztosította, mert Vettel-t lefogta, Barichello győzelmi esélyeit meg rendesen elvette a főnök...semmi sem indokolta ezt a taktikát, hiszen önerőből verte Buttont...![]()
nekem semmi bajom a brittel,de tényleg nem panaszkodhat semmire, minden körülmény neki játszik eddig ebben az évben...
Igen, igy gondoltam.TZS írta:Szerintem arra gondolt, hogy Gyusziék már temették Barrichellot, hogy a 4. helyen ragad, ott zárja a futamot, aztán mégis 2. helyen ért célba. Tehát így ebből jól jött ki!
ozsimiki írta: te mit néztél? jól jött ki belőle![]()
![]()
![]()
![]()
önerőből 2másodperccel vezetett Button előtt, úgy, hogy később ment ki a boxba, ha ugyanazt a taktikán hagyják mint a csapattársát, megnyeri. 2.hely ezek után tiszta csalódás neki szntem, elcseszték a versenyét.
szntem a taktikázás előtti helyzetet kell ilyenkor figyelembe venni, és ahhoz képest nem jött egyáltalán jól ki belőle. hiszen maga a taktikája miatt került ideiglenesen a 4.helyre, tehát akár hogy is nézzük, elcseszték.TZS írta:Szerintem arra gondolt, hogy Gyusziék már temették Barrichellot, hogy a 4. helyen ragad, ott zárja a futamot, aztán mégis 2. helyen ért célba. Tehát így ebből jól jött ki!
te mit néztél? jól jött ki belőleDanka00792 írta:Barrichello taktikáját szépen eltemették Gyuláék, aztán mégis behozták a kocsit a 2. helyre, (mondjuk én sem értettem hogy most mit miért csinálnak) de jól jöttek ki belöle. Grat neki is!
Valami ilyesmire gondolok én is, katasztrófa amit művelnek, mintha egy amatőr kezdő brigád lenne. Elszomorító....ozsimiki írta:Ferraritól meg rúgjanak már ki pár falloszt.