Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megfigyelők találják őket,de Óriási tehetségnek tartják,de még sokára lex belőle vki.Subinho írta:csak mire használható a barca b-ben 6 év, a felnőttben még 3.
egyébként honnan szedik össze az ilyen kiscsákókat??? mármint laportáék...
a rique sztorit meg hagyjuk már! nincs itt és nem is lesz. és jobb így, mert deco és dinnyó sokkal jobb. úgyis csak csere volna...vagyis lett volna...
ez van.Rapika írta:Mekkora baromság,hogy klubbszinten nem ,válogatottban meg igen?!![]()
Rapika írta:Haggyad,ennek hiába beszélsz!Zsolti írta:hát az albiselectét nem nevezném kis csapatnak,és ottis nagyon villog!Ő a legnagyobb argentin!!!!visca el barca írta:agyam eldobom.
felejtsetek már el riquet.
elment és kész.
ennyi.
tipikusan az a játékos aki klubszinten csak "kis" (villar.) csapatokban tudja megmutatni h mit tud.
kulonben is itt mért nem élt a lehetoseggel?...
voltak olyan gyenge meccsei h ihaj.
De akkor be lehetne zárni Luis García topikját is!barcafan írta:Kluivert...Silvanus írta:Bár én magam is kedvelem Riquelmét, illetve a játékát, és sajnálom is, hogy eladta a Barca, DE ELADTA, ezért részben egyet kell értsek 'Visca el Barca' barátunk hozzászólásával, miszerint lassan el lehetne már őt felejteni, sőt a topikját is be lehetne zárni, mert MÁR NEM BARCA JÁTÉKOS, és már nem is lesz az soha sem!!! Akkor meg minek, ugye...!?
Csak egy játékos van, aki kiérdemelte, hogy még a mai napig is beszéljünk róla (pedig már régen nem Barca játékos), az pedig természetesen: RIVALDO!!!
Olvasd el a Riquelme-topicba bemásolt interjút, abban van egy ilyen "kis csapatos" kérdés. A válaszban benne van minden.visca el barca írta:agyam eldobom.
felejtsetek már el riquet.
elment és kész.
ennyi.
tipikusan az a játékos aki klubszinten csak "kis" (villar.) csapatokban tudja megmutatni h mit tud.
kulonben is itt mért nem élt a lehetoseggel?...
voltak olyan gyenge meccsei h ihaj.
Van Bommelt és Ezquerrot. mindkettőt ingyéchili írta:eddig kiket igazoltunk ?összesen...
Egyébként én sem értem, Henryért kiadna akár 40-50 millió eurót is, de a védelembe meg senkit nem venne!? Bár szerintem Gonzalo Rogriguezre jó esélyünk lehet! Rgyébként tényleg ráférne az erősítés, mert ugye ha jól tudom Edmilsont vkp-nak akarja Rijkaard, akkor marad Puyol, mellé viszont... Oleguer, meg Marquez! róluk meg nem tudnék ódákat zengeniBodi írta:Az rendben van,hogy Laporta nem akar pénzt költeni,de azért egy védőre nagy szükség lenne!A csapat leggyengébb posztjára nem jön egy játékos se????