Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Még lehet feliratkozni!1. Michaabee
2. House
3. Messa
4. Z.Chris
5. CFirpo3
6. bowlinggolyo
7. baguvixXx
8. Theo
9. langpeter14
10. MessiFan
MichaaBee: 2009.05.02. írta: Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy "Eurobarca Föderáció" c. oldalt. Itt mindenki magának tölthetné fel a csapatáról az infókat. (Nyilatkozatok, meccsek, játékosok stb.)
Az alapoldal elkészítését én vállalnám, a saját tartalmat pedig mindenki magának tölthetné fel.
Akinek van ilyesmihez kedve és támogatja az ötletet, az kérem jelezze!
Annak tudatában, hogy a MK-ból és a Gamperből is kiestem, már lekötöttem barátságos meccset jövőhétre.torrestoni írta:Paks - A. S. C. Mike
egyenes kieséses szakasz, alsó ház, rájátszás - 09. 05. 27. Paksi Arena
Én az első két 6-odos meccsemet megnyertem, igaz, hogy aztán 10 meccses vereségi szériám volt, de az mellékes.kleno04 írta:Na gyerekek![]()
Mindenkinek először is sok sikert kívánok az új szezonhoz, másodszor meg én most kezdem meg a szerepésemet a hatod osztályban és már nagyon várom remélem sikerrel veszem az első akadályt![]()
Na úgy ennyi, Sok sikert Mindenkinek
Ehhez ismernünk kéne az ellenfelet, hogy milyen értékeléseket produkál a csapatod, meg az övé stb.stb.stb.kudu írta:Most játszom hétvégén első meccsemet a VI. osztályban.
Milyen taktikát tudnátok ajánlani?
A védelmem a gyenge pontja a csapatomnak, a középpályám és a csatársorom viszont elég erős
VII. osztályban a kreatív játékkal játszottam, itt is jó lesz az?
Inkább kérdezz meg vmi HT-májert, bár iylen függvényben maradjon a 3:5:2!kudu írta:Eddig 3-5-2t játszottam.
Középpályám úgy van, hogy van 2 remek játékszervezésű játékosom (egyik 19, másik 28 éves), mellette van 3 jó játékszervezésű, meg 2 jó szélsőjátékú játékosom.
Csatárokból meg van 3 db jó gólszerzésű, meg 1 megfelelő gólszerzésű.
És jelenleg is játékszervezés edzésen vagyok (jó edzővel)
Ezek függvényében is a 4-5-1 lenne megfelelő?
Ha a középpályád erős és a csapatodnak alapból jó az átadása, középen támadást javasolnék! Ja, meg 4:5:1-et!kudu írta:Most játszom hétvégén első meccsemet a VI. osztályban.
Milyen taktikát tudnátok ajánlani?
A védelmem a gyenge pontja a csapatomnak, a középpályám és a csatársorom viszont elég erős
VII. osztályban a kreatív játékkal játszottam, itt is jó lesz az?
Ilyen előzmények után: 90 perc után 0-0,majd a 98. percben az ujjonnan vásárolt játékszervezőm góljával megnyertem a meccset!!langpeter14 írta:Sikerült 1 olyan 6odosztályu ellenfelet kapnom,aki ellen semmi esélyem!Az előző szezonban bajnokságot nyert,és csak az elvesztett osztályzója miatt maradt a 6odban!!!A legjobb játékosának több a TSI-je mint az egész csapatomnak összesen,pedig most lett megerősitve pár remek játékossal!!![]()
Szerk: Nem 1,hanem 6 játékosának van nagyobb TSI-je,mint az egész csapatomnak!
A következö körben valószinüleg tényleg sikerül kiesnem,mivel 1 4edosztályú csapatot kaptam,de legalább megint otthon játszhatok,és ez +13000 eft-t jelent!bowlinggolyo írta:Ki h számol meddig jut el a kupában?
Ezt honnan veszed?bowlinggolyo írta:
Más:A Kupában simán 0-7re nyertem és kb a 6-7. körig számítok.Szóval ha nem nagy baj akk egy kicsit megakasztom a Gampert.Tényleg Tóni h gondolod a párosításokat ez elődöntőben?(A két legerősebb csapatot(Révfalu Se, Bowlinggolyo FC) 1 ágra teszed h legyen esélyed a döntőre?:D)