Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor elég félreérthetően fogalmaztam. Úgy gondolom, hogy Xavi jobban meg is érdemelné, szerintem például. Szürke emineniciás. Mikor, ha nem most lehetne elismerni, ezt a fajta zongoracipelő tevékenységét. Messi még hajtson jó pár évet, és úgy kapja meg. Mert azért ha a gólokat nézzük, lehet beéri a tavaly CR-t, de tavaly a csapból is ő folyt, olyan dolgokat művelt, amit Messi idén, még szerintem nem. El kell ismerni, elvakultság lenne, nem volt oylan idénye Messinek, mint tavaly CR-nek. Nem azt mondom, még lehet hogy így is ő volt idén a legjobb, sőt. De én Xavinak adnám. Így gondoltam.Perrero írta: f.szság ez az aranylabdaválság vagy minek nevezted.. és HA létezik akkor inkább Ini vagy Xavi menjen tönkre
Varatrix írta:Szerintem ez csak a női foci szurkolók szemébe érvényes.Messi199 írta:Éppen Messiről beszélgettünk egyik ismerősömel és ő azt állítja hogy Leonak nincs meg az az imige hogy megnyerjen egy Aranylabát?:S
Szerintettek ebbe van igazság ,hogy a mai világban az számít hogy mennyire jó képű egy focista ?:S
Mert én nem tudom elképzelni azt hogy Adidas reklámaként Messit nem lehet eladni és ezért meg nem kapni egy Aranylabdát :S
Meg hogy Ronaldo azért ekkora sztár mert jóképű ..... ( Saját magam véleményét most nem közlöm le a balerinárol )
De Zidane , Ronaldinho aranylabdát kap akkor szerintem ez badarság .....
Nedved, Ronaldinho, stb.nem egy nagy nőcsábász bagázs.
És úgy gondolom aranylabdás lesz a mi kis Messink.
Szerintem ez csak a női foci szurkolók szemébe érvényes.Messi199 írta:Éppen Messiről beszélgettünk egyik ismerősömel és ő azt állítja hogy Leonak nincs meg az az imige hogy megnyerjen egy Aranylabát?:S
Szerintettek ebbe van igazság ,hogy a mai világban az számít hogy mennyire jó képű egy focista ?:S
Mert én nem tudom elképzelni azt hogy Adidas reklámaként Messit nem lehet eladni és ezért meg nem kapni egy Aranylabdát :S
Meg hogy Ronaldo azért ekkora sztár mert jóképű ..... ( Saját magam véleményét most nem közlöm le a balerinárol )
De Zidane , Ronaldinho aranylabdát kap akkor szerintem ez badarság .....
Peldaul?Itt gyogyitottak meg es segitettek hogy futballista lehessen?House írta:Hehe, ennél sokkal komolyabb okai vannak, hogy a Barcában akar maradni Leo. Semmi köze ahoz, hogy a BL döntőben vagyunk.Leomessi14 írta:Pont azert mondom...foleg ha BL-t nyerunk akkor a legnagyobb hulye sem hagyna ott sikerei helyszinet egy joval alacsonyabb szinvonalu csapat kedveert.Maskulomben is o maga nyilatkozta,hogy ha nem kuldik el elete vegeig itt szeretne jatszani.
Hehe, ennél sokkal komolyabb okai vannak, hogy a Barcában akar maradni Leo. Semmi köze ahoz, hogy a BL döntőben vagyunk.Leomessi14 írta:Pont azert mondom...foleg ha BL-t nyerunk akkor a legnagyobb hulye sem hagyna ott sikerei helyszinet egy joval alacsonyabb szinvonalu csapat kedveert.Maskulomben is o maga nyilatkozta,hogy ha nem kuldik el elete vegeig itt szeretne jatszani.
Sztem megéri a Citybe mennie. Gondoljatok bele!Miért ne érné meg? Pénzt még valszeg kevesebbet kapna mint itt, a csapat [auto_cenzúra] és a bajnokság se feküdne neki. Megérné.Leomessi14 írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/20052009/ ... i-bid.html
Probalkozik a City....Nem hiszem hogy Messi elmenne,de szerintem elegge kacsa a hir.
Jó az éghajlat, remek angol konyha, kedves focisták, szép foci és nem utolsó sorban gyönyörű szép angol lányok!!!House írta:Mondj egy jó érvet, hogy miért menne oda.Leomessi14 írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/20052009/ ... i-bid.html
Probalkozik a City....Nem hiszem hogy Messi elmenne,de szerintem elegge kacsa a hir.Pénz most kiesik. Hajrá!
Pont azert mondom...foleg ha BL-t nyerunk akkor a legnagyobb hulye sem hagyna ott sikerei helyszinet egy joval alacsonyabb szinvonalu csapat kedveert.Maskulomben is o maga nyilatkozta,hogy ha nem kuldik el elete vegeig itt szeretne jatszani.House írta:Mondj egy jó érvet, hogy miért menne oda.Leomessi14 írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/20052009/ ... i-bid.html
Probalkozik a City....Nem hiszem hogy Messi elmenne,de szerintem elegge kacsa a hir.Pénz most kiesik. Hajrá!
Mondj egy jó érvet, hogy miért menne oda.Leomessi14 írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/20052009/ ... i-bid.html
Probalkozik a City....Nem hiszem hogy Messi elmenne,de szerintem elegge kacsa a hir.
Van igazság abban amit mondasz de azt nagyon remélem,h Messinek a Bl döntőben nem az aranylabda fog a fejében járni.Illetve azt is remélem nem fogja ezzel motiválni senki.Nagy baj lenne ha ez lebegne a szeme előtt az meg még nagyobb ha csak ez motiválná.mess2009 írta:én, jópár éve Ronaldhino révén lettem Barca szurkoló azután gyorsan "átálltam" Messire!
szerintem egyértelmű hogy megérdemli az aranylabdát abban már nem vagyok olyan biztos, hogy meg is kapja!
ezt elsősorban arra alapozom, hogy eléggé elterjedt az a nézet különösen persze az ellen drukkerek körében hogy a Barca fölénye csak a Spanyol bajnokságig ér. Ezt azután átviszik automatice Messire is.
Talán itt lenne különös jelentősége az ő játékának a BL. döntőn!! persze nem találtam fel a spanyol-viaszt nyilván ezt ő is és a környezete is tudja, tehát remélhetjük hogy egy sziporkázó Messit fogunk látni!
Feltételezve,h esetleg valóban igaz is a dolog,mi a baj ezzel?Fecooo írta:ez mehetne rögtön a humor kategóriába, annyira szánalmas, de mivel Messi-ről szól, így iderakom...
Az NSO újra és újra bizonyítja, h tovább tud süllyedni...
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 36989.html
Szenzáció kell a népnek mert azt többen olvassák, te is ezt tetted, hiába lököd oda minden NSO-s cikk után, hogy milyen szánalmasak mert csak röhögnek rajtad, mert legközelebb is elolvasod a cikket és a témához is hozzászólsz, ami nekik jó mert abból élnek.Az NSO újra és újra bizonyítja, h tovább tud süllyedni...