Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor mi lesz?lionelmessi19 írta: De ha ziccert mer hibázni a BL döntőben 3-0 előtt, akkor lesz nemulass ebben a topicban részemről is.
Ez én nem értem.LM10 írta:Eto'o egyértelmű, hogy az utóbbi meccsein gyenge. És hülyeség akik azt mondják, hogy kiégett meg mind a 29 gól csak bepattant róla. Az van, hogy míg pl a MU-nál Rooney pihenhet még 2 meccset is Eto'o nem. Ezért tartanám jó ötletnek egy balszélső igazolását, mert akkor a mostani tridentéből is tudna valaki pihenni.
Én is haragszok rá de már lekritizáltuk reménykedjünk, hogy jobb formában lesz a BL döntőn, és a BL fontosabb mint aranycipő stb. de drukkolok neki. Legyen kevésbé önző mert tegnap passzolhatott volna többet. És ha már annyira csatárt keresnénk Agüero nem lenne rossz, csak még nincs elég tapasztalata. Majd egy két év múlva jöhet..Rivaldo11 írta:Ami itt megy, arra nincs jobb szó, csak annyi: Undorító.
A világ legjobb csatárainak egyike-ha nem a legjobb... Évek óta szórja a gólokat. Igen, most nem megy neki. Samu sem gép, nincs formában.
De hogy egyesek ennyire nem értik ezt a sportágat, Nincs még egy csatár, aki annyira ideillene, mint Eto'o. Kit látnátok szívesen helyette? bumeráng ibrahimovicsot a betanult trükkjeivel, meg a széles, darabos mozgásával? Röhej bammeg.Remélem, a Bl döntőben szerzett találata után a most kritizálók ellátogatnak majd ide.
Végre egy olyan ember, aki egyet ért velem! Szerintem is Ibra kellene nekünk, az meg h hány gólt lő az azon is múlik, hogy a csapat milyen mentalitású. Mert az Inter nem híres arrol, hogy 5-6 góllal küldje haza az ellenfelét, általában 1-2 gólos meccseket játszik, ezért Ibra nm lő annyi gólt...Barcaádám írta:...
Jaaaa! Félreértettelek, én kérek elnézést. És természetesen az Aranycipőre gondoltam.cps46 írta:Természetesen 40 osztrák gól = 30 spanyol gól, nem számoltam el magam. Úgy értettem, hogy sokan azt szeretnék, hogy az osztrák bajnokság 1-szeres szorzóval menjen, és ez esetben kellene 60-at lőni, ami már brutálisan sok. Ha félreérthető voltam, akkor bocs.
Természetesen 40 osztrák gól = 30 spanyol gól, nem számoltam el magam. Úgy értettem, hogy sokan azt szeretnék, hogy az osztrák bajnokság 1-szeres szorzóval menjen, és ez esetben kellene 60-at lőni, ami már brutálisan sok. Ha félreérthető voltam, akkor bocs.Colos írta:Egyszer már én is elkalkuláltam magam ezzel kapcsolatban. Ausztriában 40 gól ér annyit, mint Spanyolországban 30 (60-60 pont). Mind a kettő nagyon nagy teljesítmény, de azért a minőségi különbség...cps46 írta:Nehogy már 60 gólt kelljen rúgni Ausztriában, hogy egyenértékűnek tekintsük a 30 góllal egy spanyol bajnokságban.
Aranycipőre gondoltál, nem?Colos írta:Egyszer már én is elkalkuláltam magam ezzel kapcsolatban. Ausztriában 40 gól ér annyit, mint Spanyolországban 30 (60-60 pont). Mind a kettő nagyon nagy teljesítmény, de azért a minőségi különbség.cps46 írta:Nehogy már 60 gólt kelljen rúgni Ausztriában, hogy egyenértékűnek tekintsük a 30 góllal egy spanyol bajnokságban.
Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranylabdától. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
Szerintem az Aranylabdától messze volt 2005-ben azért. Szerintem Aranycipőre gondoltál. De igen énis remélem, hogy idén behúzza, de ehhez társakra van szüksége. Szerintem Messi kezd a következő meccsen, azért túl jegelni sem szabad a játékosokat.Colos írta:cps46 írta:Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranylabdától. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
Ha jól emlékszem, akkor ráadásul Forlán éppen a Barcanak rúgta azt a mesterhármast!Colos írta: Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranylabdától. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
Egyszer már én is elkalkuláltam magam ezzel kapcsolatban. Ausztriában 40 gól ér annyit, mint Spanyolországban 30 (60-60 pont). Mind a kettő nagyon nagy teljesítmény, de azért a minőségi különbség...cps46 írta:Nehogy már 60 gólt kelljen rúgni Ausztriában, hogy egyenértékűnek tekintsük a 30 góllal egy spanyol bajnokságban.
Dawe írta:Nem is értem hogy az ilyen mocskos gané bajnokságokat miért veszik figyelembe -.- Ki ez a Janko? Egy senki!régész írta:Az aranycipőért:
Janko: 39*1.5=58.5
Eto'o: 29*2=58
Forlan: 28*2=56
Többet pedig nincs értelme hozzászólni a témához, a sok idióta vélemény miatt.
Aha csak az Interben kb mindent őrá játszanak, ő rúgja a 11est is és a szabadot is sokszor... na most ehhez képest ő hol is van az aranycipőért folytatott harcban?barca99 írta:Főleg az zavar, hogy a szikráját sem látom annak, hogy gondolkozna a befelyezésen. Amikor az ötösön már majdnem leült a kapus, ő meg izomból arcon rúgja? Vagy hét közben szépen beemeilk neki és erőből küldi a lelátóra? Mindig arra lövi amerre áll, csak erőt visz bele, semmi fifika. Év elején milyen gyönyörű volt a gólja az Atleti ellen, amikor megkapta, átvette, lövőcsel, feküdt mindeki, és kigurította hosszút.Melkor írta:Ha jobban megnézitek, senki nem amiatt panaszkodik, hogy Eto'o [auto_cenzúra] csatár lenne, vagy hogy eddig semmit nem tett a Barcáért, egyszerűen csak nagyon idegesítő, hogy hónapok óta rossz formában van!
Képességekben nagyon jó csatár, fejben viszont nagyon nincs rendben, hamar elfárad mentálisan. Nem marasztalnám, ha menni akar, de ha marad sem járunk rosszul.
Azért nem mindegy, hogy valakit Muntari, Stankovic, Cambiasso próbál megjátszani, vagy Xavi, Iniesta, vagy éppen Messi.Ja meg aki Ibrát isteníti annak csak annyit, h ő most először tart 20 gól felett a bajnokságban. Tehát 5 év alatt 1-szer! tudott 20 főlé jutni, és akkor arról ne beszéljünk h a Serie A nem a La Liga... A Juvéban ilyen 15öket rúgott, asszem az Interben is...Kevééés! Egy lapon nem lehet említeni a mi Samunkkal!!!Ráadásul az Inter támadójátéka kb. egyenlő a svéddel, nem egy meccsük volt, ahol semmit nem csináltak, csak Ibra villant és gól. Ezt a gyilkos ösztönt hiányolom főleg Samuból... csak egy helyzete legyen, de azt rúgja is be.
Teljesen igazad van, már unom is azt,ami ebben a topicban van, sztem nem kéne Eto'o-t annyit támadni. Ő folyamatosan és nagyon sok éve hoz jó formát, míg Forlannak két igazán jó szezonja volt csak, most és 2004-2005-ben. Ráadásul az Atleticoról annyit,h utánunk a legjobb támadócsapat, sok góllal, ami a bukdácsolásuk oka az a védelem. Tegnap Forlan lőhetett volna még egy csomó gólt,de Eto'o-hoz hasonlóan kihagyott egy csomó ziccert.lionelmessi19 írta:Részemről semmi gond nincs, azt leszámítva, hogy meccs közben fogom a fejem. 29 gól az 29 gól, európa egyik legjobb eredménye, európa egyik legerősebb bajnokságában. Tökmind1 h milyen csapat van mögötte, Henry és Messi is játszottak ennyit, őket is kiszolgálják, nekik is közel ennyi helyzetük akad, főleg Henrynek, mégsem tartanak itt.
Forlan előtt persze le a kalappal, de azért Agüeroval, Simaoval stb sem olyan rossz játszani, mint ahogy itt állítják egyesek. Hiába bukdácsol egészében az a csapat.
De ha ziccert mer hibázni a BL döntőben 3-0 előtt, akkor lesz nemulass ebben a topicban részemről is.