Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.18. 16:47:04

lionelmessi19 írta: De ha ziccert mer hibázni a BL döntőben 3-0 előtt, akkor lesz nemulass ebben a topicban részemről is.
És akkor mi lesz?
Velem együtt neked sincs sok beleszólásod az igazolásokba.
Vagy Samunak mennyivel nagyobb kötelessége a góllövés, mint Henry-nak vagy Messinek?
Elvárni nem lehet senkitől a góllövést! Ez nem olyan, mint az 1*1.

Ami pedig ebben a topikban megy tegnap este óta...hát arra nem találom a megfelelő szavakat, kifejezéseket. Rivaldo11 szavaival tudok azonosulni.

Nincsenek itt táborok, meg pártok, meg mittudoménmik.
Őszinte véleményemet pedig inkább nem fejtem ki, mert csak parttalan vitát generálnék, aminek 1. nincs értelme, 2. nem biztos, hogy tűrtőztetni tudnám magam. :roll:
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.05.18. 16:43:30

Szerintem a Barca a csatárok paradicsoma. Itt szolgálják ki legjobban a befejzőket, Eto'o-nak is rengeteg helyzete van. A hónapok óta tartó relatív gyengélkedésén kívül is remek szezont produkál a kameruni, viszont valamilyen szinten a kritikák is jogosak. Nem a teljesítménye miatt adnám el, hanem mert még egy csomó pénzt lehetne érte kapni, és ha megnyerjük a BL-t, akkro végképp jóllakik itt Barcelonában. Bár nála sosem voltak küzdőszellembeli problémák, de ki tudja... másrészről egy fiatalabb klasszist lehetne igazolni helyette.

Ibra, Villa, Torres, Drogba jobb csatárok nála érzésem szerint.

Agüero jó helyettes lenne,de őt jobbnak még nem mondanám, hiszen alig tett le valamit az asztalra. Drogba pedig már öreg.

Szóval az első háromból szívesen látnék valakit a Barcában, + az argentin ígéretet. Viszont ha már Forlán és más hasonló nevek röppennek fel, akkor inkább marasztalnám a kamerunit.

Ezt gondolom a jövőre nézve ideálisnak, de ettől még tisztelem Eto'-t. Sokat tett/tesz a klubért, és a motiváltságával sosem volt gond. Szóval páran tiszteletteljesebb hangot is megüthetnének vele kapcsolatban.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.18. 16:41:49

LM10 írta:Eto'o egyértelmű, hogy az utóbbi meccsein gyenge. És hülyeség akik azt mondják, hogy kiégett meg mind a 29 gól csak bepattant róla. Az van, hogy míg pl a MU-nál Rooney pihenhet még 2 meccset is Eto'o nem. Ezért tartanám jó ötletnek egy balszélső igazolását, mert akkor a mostani tridentéből is tudna valaki pihenni.
Ez én nem értem.
Vegyünk egy balszélsőt,hogy Eto'o tudjon pihenni ?
És akkor megint csak Bojan játszik kevesebbet,pedig a Mallorca ellen nem volt rossz,olyan gólpasszt adott,hogy szerintem Xavi is megdicsérte érte.

Minek balszélső? Majd 2év múlva,mikor Titi már tényleg lassú lesz,akkor jöhet egy szélső,addig miért? :S
Cseréknek ott vannak a következők:
Bojan,Pedro,Hleb,...
LM10
Director del Fútbol

2009.05.18. 16:37:42

Eto'o egyértelmű, hogy az utóbbi meccsein gyenge. És hülyeség akik azt mondják, hogy kiégett meg mind a 29 gól csak bepattant róla. Az van, hogy míg pl a MU-nál Rooney pihenhet még 2 meccset is Eto'o nem. Ezért tartanám jó ötletnek egy balszélső igazolását, mert akkor a mostani tridentéből is tudna valaki pihenni.
matyi25
Capitá del Barça

2009.05.18. 16:17:33

Rivaldo11 írta:Ami itt megy, arra nincs jobb szó, csak annyi: Undorító.
A világ legjobb csatárainak egyike-ha nem a legjobb... Évek óta szórja a gólokat. Igen, most nem megy neki. Samu sem gép, nincs formában.
De hogy egyesek ennyire nem értik ezt a sportágat, Nincs még egy csatár, aki annyira ideillene, mint Eto'o. Kit látnátok szívesen helyette? bumeráng ibrahimovicsot a betanult trükkjeivel, meg a széles, darabos mozgásával? Röhej bammeg.Remélem, a Bl döntőben szerzett találata után a most kritizálók ellátogatnak majd ide.
Én is haragszok rá de már lekritizáltuk reménykedjünk, hogy jobb formában lesz a BL döntőn, és a BL fontosabb mint aranycipő stb. de drukkolok neki. Legyen kevésbé önző mert tegnap passzolhatott volna többet. És ha már annyira csatárt keresnénk Agüero nem lenne rossz, csak még nincs elég tapasztalata. Majd egy két év múlva jöhet.. :lol: :lol:
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.18. 16:04:12

Ami itt megy, arra nincs jobb szó, csak annyi: Undorító.
A világ legjobb csatárainak egyike-ha nem a legjobb... Évek óta szórja a gólokat. Igen, most nem megy neki. Samu sem gép, nincs formában.
De hogy egyesek ennyire nem értik ezt a sportágat, Nincs még egy csatár, aki annyira ideillene, mint Eto'o. Kit látnátok szívesen helyette? bumeráng ibrahimovicsot a betanult trükkjeivel, meg a széles, darabos mozgásával? Röhej bammeg.Remélem, a Bl döntőben szerzett találata után a most kritizálók ellátogatnak majd ide.
Rivaldo-A Legnagyobb.
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.18. 16:03:09

Barcaádám írta:...
Végre egy olyan ember, aki egyet ért velem! Szerintem is Ibra kellene nekünk, az meg h hány gólt lő az azon is múlik, hogy a csapat milyen mentalitású. Mert az Inter nem híres arrol, hogy 5-6 góllal küldje haza az ellenfelét, általában 1-2 gólos meccseket játszik, ezért Ibra nm lő annyi gólt...

UI.:Amugy idén 26 gólja van, tavaly 22 gólja volt az Interben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2009.05.18. 16:05:48-kor.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.18. 15:59:19

Samu fáradt. Nem fizikailag, szellemileg. Nincs ott fejben. Ennyi. Az meg vicc, hogy Ibra, meg a többiek. Samu kell nekünk és kész. Mostanában nem olyan jó, de Messi se minden meccsen van ott.
MR. TROMORT777

2009.05.18. 15:54:36

Én most h elolvastam a mostani hsz-ket, olyan jókat röhögtem, h egyes emberek milyen idióták, de komolyan
beismerem, h Eto'o amit mostanába müvelt elég gyatra tejesítmény, de akkor is nonszensz arról beszélni, h távozzon már a nyáron
könyörgöm év közbe mindenki dumált h: Eto a világ legjobb középső csatára, mostmeg h "leeresztett" egyből kapja a sok szidást
elárulom messi-nek, és Henry-nak, de még Xavi-nak is voltak elég gyenge meccsei a szezonban, de azért őket se zavartátokel, hisz addig remekül teljesítettek, és most ez a helyzet Eto-nál is, csak Eto valami miatt nem olyan "szimpatikus" mint az általam előbb említett emberek
Eto nem olyan mint egy átlagos középcsatár mint pl: Forlán,
Eto azért komolyabban dolgozik a csapatért, sokan mondogatják, h egy csatárt a góljai száma jellemez, ezt Eto-nál nem érzem hisz ő ebben a szezonban legalábbis folyamat a csapatéárt játszik, és nem is az a feladata, h amint megkapja a labdát kapura törjön, ő játsza a játékot, paszol, fut harcol
Ez amit az előbb írtam, nem igaz a tegnapi meccsre, hisz itt tényleg mindig őt hozták helyzetbe

elárulom azért, mert a hsz-mhez hozzá tartozik én nem szeretem Eto-t, nem tudom miért, egyszerűen nem, sokan vannak így mint én az látszik, de attól h valaki nem szimpatikus a számodra, attól még nem kell népművészeti cserépedény lenni, attól még igenis el lehet ismerni a tudását, és a góljait...
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.05.18. 15:53:06

olvasgattam hogy ti miket írtatok!hát igen sok érdekes véleményt lehet itt az eurobarca fórumán olvasni :) kifejteném én is az álláspontom
előszőr is Forlán??az egy rossz vicc! 100% hogy nem adják el Eto'ot és Forlánt vennék a helyére..nem az nagyon jó csatár de azért már inkább Eto'o..
a másik eshetőség ha elmenne Eto'o az Ibrahimovic..hát nem tom figyeljetek ha jól belegondolunk és ha elmenne Eto'o de csak ha elmenne akkor lenne Ibra az jó megoldás lenne szerintem..senki ne értsen félre Eto'o hihetetlen jó játékos sokat letett az asztalra de ha jól megnézzük Ibránál csak gólerőségben a jobb (mondjuk abban nagyon...mert Ibra sose rúgott 20 nál több gólt 1 szenzonban..)de ha megnézed ha Ibra lenne nálunk így feltolva sztem ilyen hatalmas helyzeteket berúgná simán..mert ha megnézed Eto'onak nincs nagy játékintelligenciája nem agilis .. belerúgja a kapusba..-.-de nézzeték meg Henryt! zseniális olyan ügyes szépen fogja és belsővel be a sarokba vagy jól alányes a labdának vagy akármi!és ő balszélen van... de ha megnézzük azt is h Eto'o nem tud szabadrúgást rúgni frászt kapok ha kimegy a szélre mert köze nincs a széljátékhoz nem tud annyira cselezni..ezzelszemben Ibra szabadrúgást jól rúgja..bődületes erővel nagyon fifákás olyan cseleket megoldásokat tud csinálni hogy csak na ..de ez annyira nem érdekes mert ha nem megy el Eto'o akkor nem kell ide nekünk senki!jó ő itt ! mert sztem azért összeségében mindenki elégedett lehet vele minden szezonban minimum 15öt vág ha nem 20 gól felett termel(ami gyakori.. :lol: )Hajrá Samu!!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.18. 15:40:22

cps46 írta:Természetesen 40 osztrák gól = 30 spanyol gól, nem számoltam el magam. Úgy értettem, hogy sokan azt szeretnék, hogy az osztrák bajnokság 1-szeres szorzóval menjen, és ez esetben kellene 60-at lőni, ami már brutálisan sok. Ha félreérthető voltam, akkor bocs.
Jaaaa! Félreértettelek, én kérek elnézést. És természetesen az Aranycipőre gondoltam.
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.18. 15:38:07

Colos írta:
cps46 írta:Nehogy már 60 gólt kelljen rúgni Ausztriában, hogy egyenértékűnek tekintsük a 30 góllal egy spanyol bajnokságban.
Egyszer már én is elkalkuláltam magam ezzel kapcsolatban. Ausztriában 40 gól ér annyit, mint Spanyolországban 30 (60-60 pont). Mind a kettő nagyon nagy teljesítmény, de azért a minőségi különbség...
Természetesen 40 osztrák gól = 30 spanyol gól, nem számoltam el magam. Úgy értettem, hogy sokan azt szeretnék, hogy az osztrák bajnokság 1-szeres szorzóval menjen, és ez esetben kellene 60-at lőni, ami már brutálisan sok. Ha félreérthető voltam, akkor bocs.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.18. 15:33:22

Colos írta:
cps46 írta:Nehogy már 60 gólt kelljen rúgni Ausztriában, hogy egyenértékűnek tekintsük a 30 góllal egy spanyol bajnokságban.
Egyszer már én is elkalkuláltam magam ezzel kapcsolatban. Ausztriában 40 gól ér annyit, mint Spanyolországban 30 (60-60 pont). Mind a kettő nagyon nagy teljesítmény, de azért a minőségi különbség.

Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranylabdától. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
Aranycipőre gondoltál, nem? :wink:
És Forlan, pont a barcának lőtte azt a hármast, ha jól emlékszem. :roll: :oops:
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.18. 15:33:21

Colos írta:
cps46 írta:Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranylabdától. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
Szerintem az Aranylabdától messze volt 2005-ben azért. Szerintem Aranycipőre gondoltál. De igen énis remélem, hogy idén behúzza, de ehhez társakra van szüksége. Szerintem Messi kezd a következő meccsen, azért túl jegelni sem szabad a játékosokat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
TZS
Capitá del Barça

2009.05.18. 15:32:31

Colos írta: Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranylabdától. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
Ha jól emlékszem, akkor ráadásul Forlán éppen a Barcanak rúgta azt a mesterhármast! :?
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.18. 15:30:50

Egyszer már én is elkalkuláltam magam ezzel kapcsolatban. Ausztriában 40 gól ér annyit, mint Spanyolországban 30 (60-60 pont). Mind a kettő nagyon nagy teljesítmény, de azért a minőségi különbség...

Természetesen én is nagyon örülnék, ha Eto'o lenne a gólkirály, főleg azért, mert emlékszem a 2004/2005-ös szezonra, amikor az utolsó forduló előtt Eto'o még két góllal vezetett Forlán előtt, aki az utolsó meccsén lőtt egy mesterhármast, ezzel megfosztva a már bajnok Eto'ot a gólkirályi címtől és az Aranycipőtől. Nagyon sajnáltam akkor, és remélem, a történelem nem ismétli meg önmagát.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2009.05.18. 15:33:49-kor.
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.18. 14:30:25

Én szurkolok Eto'o-nak, hogy a gólkirályi cím meglegyen, viszont nagyon remélem, hogy az aranycipőt Janko nyeri. Egyszerűen nem is értem, hogy van pofája egyeseknek szídni akár őt, akár az osztrák bajnokságot. :evil: Eleve van annyi hátránya, hogy 2 meccsel kevesebbet játszanak + még a 1,5-ös szorzó is ott van. Nehogy már 60 gólt kelljen rúgni Ausztriában, hogy egyenértékűnek tekintsük a 30 góllal egy spanyol bajnokságban. Ráadásul csak 10 csapat van összesen, ergo nem is lehet azt mondani, hogy tele lenne falusi kiscsapatokkal. Ahogy meg a Salzburg ellenfelei gyengébbek a Barçáénál, ugyanúgy Janko csapattársai sem Messi, Xavi vagy Iniesta-szintűek. Úgyhogy ez a 39 gól nagyon is dicséretes, ráadásul mindössze 1 született 11-esből.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
szajko
Director del Fútbol

2009.05.18. 14:16:30

Lehet kicsit off féle lesz.
De ilyen osztrák bajnokságra minek adnak 1.5-ös szorzót? :?
Spanyolra,Angolra,Olaszra 2x-est adnék.
Németre,Portugálra,Franciára,Hollandra,Oroszra meg még esetleg Törökre és Görögre adnék 1.5-öst.
Osztrákra semmiféleképpen!

Eto'o meg magára vethet.
Bár azért én is szomorkodnék, ha ilyen jó kezdet után elbukná...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.18. 14:07:26

jah, csak janko-féle bajnokságnak már rég 1es szorzót kellene adni! de mind1, mert ezt csak eto'o veszítheti el, és nem janko nyeri meg(janko rajongóktól elnézést). de csak rajta áll vagy bukik az egész. én nem szidom, de ami az ő hibája, azért nem lehet mást okolni. 2 11est tuti kihagyott, és annyival menne, no problem lenne az egész Aranycipős herce-hurca. am engem személy szerint nem izgat annyira, a lényeg, h megynerjük a BL-t, és mindenki elégedett legyen(amihez eto'onak szüksége van eme 2 címre: gólkirály, aranycipő)
Kép
miihii
KHAL

2009.05.18. 13:42:27

Dawe írta:
régész írta:Az aranycipőért:

Janko: 39*1.5=58.5
Eto'o: 29*2=58
Forlan: 28*2=56

Többet pedig nincs értelme hozzászólni a témához, a sok idióta vélemény miatt.
Nem is értem hogy az ilyen mocskos gané bajnokságokat miért veszik figyelembe -.- Ki ez a Janko? Egy senki!

Talán azért veszik figyelembe,mert a kitüntető cím neve:
Európai Aranycipő. :wink: És az kapja,aki az EURÓPAI bajnokságok közül az adott szezonban a legtöbb pontot szerezte a szerzett góljai által.
És ez a "senki" Janko a végén még Aranycipős senki lehet :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
TZS
Capitá del Barça

2009.05.18. 13:08:38

Kifejezetten nem kedvelem én sem Ibrahimovicot, de azért el kell ismerni, a világ egyik legjobbja, ha nem a legjobbja posztján, simán említhető egy lapon Eto'oval.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.18. 13:07:47

Nah írnék egy összefoglalót, úgy érzem 3 tábor van, és mind felháborodik a másikon.

1.

Akik védik bármit is csinál, nekik nincs különösebb gondjuk,h mostanában nem olyan jó.

2. Akik nem örülnek az utóbbi hetek látványos formahanyatlásának részéről, szóvá is teszik,de eszük ágába sincs eladni, túladni rajta, elcserélni, én pl ide tartozom. tiszteletre méltó a szezon nagy részében nyújtott produkciója, tisztelem is érte,de azért nem menti fel minden alól! bízom benne,h agyban jobban ott lesz 27.én. és a jövőre nézve jobban beosztja mind a fizikai, mind a mentális erejét, a szezon egészét figyelembe véve.

3. Akik az elmúlt idő Eto'o produkcióját látva, odáig mennek,h nyáron túl is adnának rajta,mondván,h még páran bőven képesek lennének itt ilyen teljesítményre, és az egész idényben.

nah általában az 1. és 3.as tábor csap össze, csak emiatt a 2.es tábor mondandója mint ha semmisbe lenne véve.

egy a célunk, lássunk egy koncentráltabb Eto'ot 27.én!

GO ETO'O!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.18. 13:04:01

Nem csípem kifejezetten Ibrát, de nehogy már ne lehessen Eto'o-val egy lapon említeni...

Az a Samu akit idén a rossz periódusáig láttunk a modern kor tökéletes csatára volt. Viszont a dekoncentráltság....

Ibra pedig jobban tud fókuszálni az adott szituációra, jobban lő mind2 lábbal és keveebb 11est hagy ki.

Szimpátia más tészta, nem akarom egyiket se nagyobb sztárnak beállítani a másiknál.

De azért gondolkodj el mielőtt ilyet írsz.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.18. 12:35:40

barca99 írta:
Melkor írta:Ha jobban megnézitek, senki nem amiatt panaszkodik, hogy Eto'o [auto_cenzúra] csatár lenne, vagy hogy eddig semmit nem tett a Barcáért, egyszerűen csak nagyon idegesítő, hogy hónapok óta rossz formában van!
Főleg az zavar, hogy a szikráját sem látom annak, hogy gondolkozna a befelyezésen. Amikor az ötösön már majdnem leült a kapus, ő meg izomból arcon rúgja? Vagy hét közben szépen beemeilk neki és erőből küldi a lelátóra? Mindig arra lövi amerre áll, csak erőt visz bele, semmi fifika. Év elején milyen gyönyörű volt a gólja az Atleti ellen, amikor megkapta, átvette, lövőcsel, feküdt mindeki, és kigurította hosszút.

Képességekben nagyon jó csatár, fejben viszont nagyon nincs rendben, hamar elfárad mentálisan. Nem marasztalnám, ha menni akar, de ha marad sem járunk rosszul.
Ja meg aki Ibrát isteníti annak csak annyit, h ő most először tart 20 gól felett a bajnokságban. Tehát 5 év alatt 1-szer! tudott 20 főlé jutni, és akkor arról ne beszéljünk h a Serie A nem a La Liga... A Juvéban ilyen 15öket rúgott, asszem az Interben is...Kevééés! Egy lapon nem lehet említeni a mi Samunkkal!!!
Azért nem mindegy, hogy valakit Muntari, Stankovic, Cambiasso próbál megjátszani, vagy Xavi, Iniesta, vagy éppen Messi. :) Ráadásul az Inter támadójátéka kb. egyenlő a svéddel, nem egy meccsük volt, ahol semmit nem csináltak, csak Ibra villant és gól. Ezt a gyilkos ösztönt hiányolom főleg Samuból... csak egy helyzete legyen, de azt rúgja is be.
Aha csak az Interben kb mindent őrá játszanak, ő rúgja a 11est is és a szabadot is sokszor... na most ehhez képest ő hol is van az aranycipőért folytatott harcban? :o :twisted: Ne emlegessük már Eto'oval 1 lapon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oké idén is nyert 1 olasz bajnokságot (ami rémesen gyenge idén is). De azon kívül SEMMI! Kupából búcsúztak, BL-ben szintén, elég hamar és ebben Ibra is vastagon benne van. MU ellen is NULLA volt. :? Csak az olasz csapatok ellen villog, ott meg nem nehéz, még a gyenge Milan és Juve ellen sem...

A lényeg: 36 furduló alatt 29 góóól! Hmmm. Nem rossz! :twisted:
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.05.18. 12:30:07

lionelmessi19 írta:Részemről semmi gond nincs, azt leszámítva, hogy meccs közben fogom a fejem. 29 gól az 29 gól, európa egyik legjobb eredménye, európa egyik legerősebb bajnokságában. Tökmind1 h milyen csapat van mögötte, Henry és Messi is játszottak ennyit, őket is kiszolgálják, nekik is közel ennyi helyzetük akad, főleg Henrynek, mégsem tartanak itt.

Forlan előtt persze le a kalappal, de azért Agüeroval, Simaoval stb sem olyan rossz játszani, mint ahogy itt állítják egyesek. Hiába bukdácsol egészében az a csapat.

De ha ziccert mer hibázni a BL döntőben 3-0 előtt, akkor lesz nemulass ebben a topicban részemről is.
Teljesen igazad van, már unom is azt,ami ebben a topicban van, sztem nem kéne Eto'o-t annyit támadni. Ő folyamatosan és nagyon sok éve hoz jó formát, míg Forlannak két igazán jó szezonja volt csak, most és 2004-2005-ben. Ráadásul az Atleticoról annyit,h utánunk a legjobb támadócsapat, sok góllal, ami a bukdácsolásuk oka az a védelem. Tegnap Forlan lőhetett volna még egy csomó gólt,de Eto'o-hoz hasonlóan kihagyott egy csomó ziccert.
Lezárt