én nem örülnék neki, ha menne a Real-ba, mert az egyik kedvenc edzőm

az ő játékstílusa miattam kedveltem meg az Arsenal-t 6-7 éve. egyébként, a legnagyobb problémát továbbra is abban látom, h az edzőkben absz. nem bíznak Madridban... Ramos produkált egy hihetetlen félidényt egy relatíve gyenge kerettel, erre le akarják váltani, Capello-val anno megnyertek egy olyan bajnokságot, ahol toronymagasan a Barca volt a legjobb (a statisztikák alapján legalább is...), erre elküldték... most megteszik ugyanezt?
Mi lett volna, ha Laporta fél év után megunja Frenkie "szerencsétlenkedését" ? (mert a 10. hely környékén voltunk akkoriban...)
az elnökünk bízott benne, meg is lett az eredménye! Laporta tavaly nyáron is nem kevés rizikót felvállalt Pep kinevezésével, de meglépte, bízott benne, és látjuk az eredményt!
A lényeg a bizalom, és nem csak kapusokra vonatkozik, hanem edzőkre is...
Mi a biztosíték, hogy Wenger-t nem küldik el jövőre, ha esetleg nem nyernek bajnokságot? (úgy legyen

) Egy edzőnél nem csak a jelennel kell foglalkozni, hanem (legalább) a rövid távú jövővel is...
Tehát összegezve:
lehet, h szabad kezet kapna Arsene a nyáron, h vegyen meg, akit akar, és tegyük fel, h csodálatos, tetszetős focival rukkolnak elő, de kiesnek a 8 között a BL-ben, és még bajnokságot se nyernek, akkor biztosra veszem, h lapátra tennék... ezért nem éri meg neki elmennie az Arsenal-ból szvsz...