Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.05.18. 12:23:53

Részemről semmi gond nincs, azt leszámítva, hogy meccs közben fogom a fejem. 29 gól az 29 gól, európa egyik legjobb eredménye, európa egyik legerősebb bajnokságában. Tökmind1 h milyen csapat van mögötte, Henry és Messi is játszottak ennyit, őket is kiszolgálják, nekik is közel ennyi helyzetük akad, főleg Henrynek, mégsem tartanak itt.

Forlan előtt persze le a kalappal, de azért Agüeroval, Simaoval stb sem olyan rossz játszani, mint ahogy itt állítják egyesek. Hiába bukdácsol egészében az a csapat.

De ha ziccert mer hibázni a BL döntőben 3-0 előtt, akkor lesz nemulass ebben a topicban részemről is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
palmiki
Barça B

2009.05.18. 12:09:26

mintha csak henry topicjában járnék a szezon elején
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.18. 11:19:34

azt hiszem nincs különösebb értelme tovább ragozni Eto'o mostani teljesítményét; ígyis nagyon sokat köszönhetünk neki idén is és már az elmúlt években visszamenőleg is!!
ami meg ugye a formát érinti hát Istenem, ő is ember! hibázik.
elfáradt fizikailag v mentálisan, nem tudom; meg nagyon látszik h akar, talán túlságosan is és ezért nem igazán jönnek be a dolgai és nincs szerencséje sem...

és azt hiszem az h Samu-t szídják egyesek rohadtul nem jogos!! nézzétek meg hány gólnál tart!!
ha csak 20 gól alatt lenne akkor azt mondom jogos, de így...

ami igaz hogy sajna kicsit jobban kihasználhatná a helyzeteit, de igazából ebből most nincs olyan nagy baj. ha viszont a BL döntőben is ilyesmit fog csinálni akkor már én is mérges leszek rá kicsit... na de ott majd szépen megtömi az mu-t!!! :D:D
egyetlen egy dolgot sajnálok nagyon ami a mallorcás cikkben is korrektül benne van, hogy az egyéni címeket így könnyen elveszítheti és akkor azt csakis magának köszönheti...

"Samuel Eto’o simán megnyerhette volna a meccset a Barcelonának, és a gólkirályi címet az Aranycipővel együtt saját magának, de mivel kihagyott legalább féltucatnyi helyzetet, egyik cél sem sikerülhetett."
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.18. 11:12:40

Mosquito írta:
Mikaos írta:1. A világ legjobb csapatában van.
2. A világ legjobban kiszolgált csatára (évek óta).
3. A világon a legtöbbször ő kerülhet gólhelyzetbe.
4. A csapatban gyakorlatilag állandóan kezdő.
5. Nagyon sok időt tölthet a pályán (tehát kevésszer is cserélik le).
6. Lőhet 11-eseket.

(Tényleg csak zárójelben: ha még a szintén jó párszor rosszul játszó, sokat szidott Victor Valdésnek is sikerül a Zamora, akkor ...)
Gratulálok neked is....szerk.: és a többi önjelölt öhmmm-nek is

1. Aminek ő is részese, ergo miatta is lehet ma a Barca a világ legjobb csapata(már ha az)
2. baromság, ma is megvoltak a helyzetei pedig nem xavi, iniesta, henry és messi szolgálta ki(feltételezem erre gondoltál)
elárulok egy marha nagy titkot: ugyanez megy a többi csapatnál is, a csatárra játszanak
a valencia villara van kihegyezve, az atletico forlanra stb
ellenben egyiknek sincsenek olyan támadó társai akik ugyan kiszolgálják, de e mellett el is veszik a támadás befejezésének lehetőségét, értsd megoszlanak a helyzetek, ergo 1 támadóra így kevesebb jut, mintha egyedül lenne
3. ez kivételesen közel jár az igazsághoz, de ez a képességeiből adódik
4.,5.,és 6.eto'o 2792min 29g/2pen, aguerro 2775min 16g/?pen, forlan 2639m 28g/5pen, villa 2703 25g/8pen a többi bajnokságot nem néztem, de azt tudom, hogy a pl-t cr vezeti valami kemény 20 góllal(60%-a büntetőből vagy szabadrugásból született), de gondolom ott kiszolgálás sincs és a a csatárok is alig játszanak pár percet mérkőzésenként, olaszban ibra 21gól

Eto'o amikor nem volt sérült 24/26/29(eddig) gólt termelt és ezekben a szezonokban lettünk bajnokok. Amikor lesérült 1/2 évre vagy hónapokra, nem nyertünk semmit. Véletlen? A többi csatár miért nem tudta pótolni, őket nem szolgálta ki a Barca gépezete? Nem mellesleg mutass még egy csatárt aki olyan komoly sérüléseket szenvedett, mint Eto'o és utánna zökkenő mentesen hozta a formáját. Visszatérése után is mindig meglőtte a góljait(17m/11gól, 18m/16gól statja volt)pedig sok nagy focista volt aki ilyen után hónapokig nem talált kapuba
jah és még valami... megnézném a többi csatárt, hogyan teljesítene ha rendszeresen 2x4-es védőfallal felálló csapatokkal találja magát szembe és a meccsek 30-40%-át nem a saját(befejező csatár) posztján kell játszania

én be is fejezem ezzel ennek a topiknak a követését, mert még több marhaságot már nem vesz be a gyomrom
Végül is mindkettőtökkel egyet lehet érteni, más szemszögből nézitek, különböző a véleményetek, ennyi. Nekem is van ám :D , és az enyém közelebb áll Mosquito nézeteihez, értelmes és tényekkel alátámasztott hozzászólást írt.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.18. 10:52:24

Mosquito írta: Gratulálok neked is....szerk.: és a többi önjelölt öhmmm-nek is
Sajnálom, hogy te mint önjelölt xyz pont a lényeget nem tudtad megérteni a hozzászólásomból. Nehogy már egy kalap alá vegyük a Barca és mondjuk az Atlético M. játékát!!! Épp erről szól a hsz-em, hogy ennyi helyzete nem teremtődik Forlannak, vagy Villának, hiába magyarázod, hogy "ott is a csatárokra játszanak". Ez ugyanis csak féligazság, más csapat képtelen annyi helyzetet kidolgozni, mint mi - én pedig pont erre helyeztem a hangsúlyt. És ez nemcsak Messiéktől függ (ahogy te is írtad), hanem a csapat filozófiájából, taktikájából ered (tehát tegnap is lehetett sok helyzet).
Villának egy meccsen adódik mondjuk max. 2 ziccere, de lehet, hogy sokat mondtam. Eto'onak adódik minimum 3, de a gyakorlat olykor messze többet mutat.
Írtad, hogy elveszik a befejezés lehetőségét a csapattársak...tegnap is így volt? Nehogy már matematikából induljunk ki! Hogyha 100 gólt lövünk, és ha ebből Messi-Henry sokat vállal, akkor azért lesz Eto'onak kevesebb! A nagy büdös ***-t! :) Köze nincs ahhoz, hogy Eto'o miért hagy ki csomó helyzetet!!!!

És ne keverj össze azokkal az emberekkel, akik azt mondják, hogy "Eto'o mondjon le!". Én is ennek a csapatnak drukkolok, és én neki is drukkolok, de attól még nem tudok elmenni amellett, hogy rakat helyzetből csak ugyanannyi gólt tud felmutatni, mint akiknek kevesebb helyzet adatik meg.
Ami még fontos, hogy hány meccset eldöntő gólja van? Mert lehet, hogy amikor mi 6-osokat rúgunk az ellenfélnek, akkor ő lő 2-t...de nekem hiányoznak (már elég régóta) azok a gólok, amelyek döntők! Egy csatárnak fontos, hogy ilyenkor menjen a játék, és nekem úgy tűnik, hogy ő pont az ilyen helyzetekben képtelen gólt lőni, amikor nagy a feszültség.
Természetesen ő is fontos része annak, hogy ez a csapat sikeres lett (hovatovább ezzel most újrakezdhetnénk a kört, hogy: mert a legjobban kiszolgált csatár, stb.).
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.18. 10:30:55

"Nem örülünk neki, hogy nem nyertünk, és amennyi helyzetünk volt, azzal az örökös gólrekordot is megdönthettük volna” - mondta Guardiola, aki megvédte a sok helyzetet kihagyó Samuel Eto’ót is. Hát nekem nem tűnik védőbeszédnek ez a kijelentés, vagy lemaradt pár mondat a cikkből?

Remélem azért lassan rátalál magára Samu, mert ez ilyen formában nem mehet tovább. Ő is csak röhög azon, hogy milyen gólokat szerez és miket kihagy. Nem ehhez szoktunk hozzá, ha oda kerül a kapu elé és van valami kicsi dolog is, ami megakadályozhatja a gólszerzésben tuti a rosszat választja. Fejben rendbe kell raknia magát. Remélem újra sziporkázni fog és pörgeti a védőket mint a fagyigép!
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.05.18. 10:30:27

Tim írta:
Melkor írta:Azért kiváncsi leszek Tim, ha esetleg elmegy rajta a BL döntő, akkor is ilyen ironikusan fogsz-e hozzáállni....
Ha jobban megnézitek, senki nem amiatt panaszkodik, hogy Eto'o [auto_cenzúra] csatár lenne, vagy hogy eddig semmit nem tett a Barcáért, egyszerűen csak nagyon idegesítő, hogy hónapok óta rossz formában van!
Ha elbukjuk a BL döntőt,az valószínűleg nem egy ember miatt lesz.Hacsak nem Samut küldik a pályára egymagában.Egyébként nem lennék nagyon csalódott az ezüsttel sem,hiszen ki gondolta volna a szezon előtt hogy idáig eljutunk!
A BL győzelem olyan lenne mintha a lottó ötös mellé még a joker is bejönne :lol: Azt egyébként készséggel elismerem,nem most hozza a legjobb formáját.Elfáradt,nem megy neki,és ezért görcsösen bizonyítani akar hogy tud jobban is játszani.Neki is jót tenne egy kis pihenés.
Viszont akik már most az utódját keresik...inkább nem is mondok semmit.
Tim, nekem is 100% ez a véleményem de azért NYERJÜK meg azt a fránya jokert!
Tim
Mezei fórumozó

2009.05.18. 10:24:23

Melkor írta:Azért kiváncsi leszek Tim, ha esetleg elmegy rajta a BL döntő, akkor is ilyen ironikusan fogsz-e hozzáállni....
Ha jobban megnézitek, senki nem amiatt panaszkodik, hogy Eto'o [auto_cenzúra] csatár lenne, vagy hogy eddig semmit nem tett a Barcáért, egyszerűen csak nagyon idegesítő, hogy hónapok óta rossz formában van!
Ha elbukjuk a BL döntőt,az valószínűleg nem egy ember miatt lesz.Hacsak nem Samut küldik a pályára egymagában.Egyébként nem lennék nagyon csalódott az ezüsttel sem,hiszen ki gondolta volna a szezon előtt hogy idáig eljutunk!
A BL győzelem olyan lenne mintha a lottó ötös mellé még a joker is bejönne :lol: Azt egyébként készséggel elismerem,nem most hozza a legjobb formáját.Elfáradt,nem megy neki,és ezért görcsösen bizonyítani akar hogy tud jobban is játszani.Neki is jót tenne egy kis pihenés.
Viszont akik már most az utódját keresik...inkább nem is mondok semmit.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.18. 10:14:24

Melkor írta:Ha jobban megnézitek, senki nem amiatt panaszkodik, hogy Eto'o [auto_cenzúra] csatár lenne, vagy hogy eddig semmit nem tett a Barcáért, egyszerűen csak nagyon idegesítő, hogy hónapok óta rossz formában van!
Főleg az zavar, hogy a szikráját sem látom annak, hogy gondolkozna a befelyezésen. Amikor az ötösön már majdnem leült a kapus, ő meg izomból arcon rúgja? Vagy hét közben szépen beemeilk neki és erőből küldi a lelátóra? Mindig arra lövi amerre áll, csak erőt visz bele, semmi fifika. Év elején milyen gyönyörű volt a gólja az Atleti ellen, amikor megkapta, átvette, lövőcsel, feküdt mindeki, és kigurította hosszút.

Képességekben nagyon jó csatár, fejben viszont nagyon nincs rendben, hamar elfárad mentálisan. Nem marasztalnám, ha menni akar, de ha marad sem járunk rosszul.
Ja meg aki Ibrát isteníti annak csak annyit, h ő most először tart 20 gól felett a bajnokságban. Tehát 5 év alatt 1-szer! tudott 20 főlé jutni, és akkor arról ne beszéljünk h a Serie A nem a La Liga... A Juvéban ilyen 15öket rúgott, asszem az Interben is...Kevééés! Egy lapon nem lehet említeni a mi Samunkkal!!!
Azért nem mindegy, hogy valakit Muntari, Stankovic, Cambiasso próbál megjátszani, vagy Xavi, Iniesta, vagy éppen Messi. :) Ráadásul az Inter támadójátéka kb. egyenlő a svéddel, nem egy meccsük volt, ahol semmit nem csináltak, csak Ibra villant és gól. Ezt a gyilkos ösztönt hiányolom főleg Samuból... csak egy helyzete legyen, de azt rúgja is be.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.05.18. 10:12:22

Gyerekek, kit érdekel az aranycipő(max. Eto'o-t)!Bajnokok és kupagyőztesek vagyunk!Zuzzuk le a Manchester United-et és a világ urai leszünk!HAJRÁ BARCA!

Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.18. 10:00:24

Tim...
Mint írtam korábban nem önmagában a "csak" 29 góljával van bajom, mert ez nyilván szép teljesítmény Európa egyik él bajnokságában. Sokkal inkább a körítés az ami zavar, az hogy erősen kezdi a szezonokat, de a végére mindig nagyon visszaesik, szerencse, hogy közvetlenül eddig emiatt nem volt problémánk, de még lehet. Szellemi és fizikai fáradtság valószínűlegm de ilyenkor, szezon végére elvesztette a tipikus "9"-esek legfőbb erényét, nincs benne bármikor a lábában a gól és szerintem még finoman fogalmaztam.
Átigazolásokban ritkán foglalok állást, a topicot is nagyívben elkerülöm, az ok ismert. Bízom a vezetőségben így valószinüleg az lesz a helyes megoldás amit ők választanak. Nem szoktam belefolyni az olyan kérdésekbe, hogy kit kéne hova leigazolni, mert a saját nevelésektől és még 1-2 kivételtől eltekintve nem igazán érint meg, nekem a csapat a fontos, játékosok jönnek-mennek az évek során.
Egyben azért biztos egyetértünk. Lássunk egy mesterhármast a Mu ellen :)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.18. 09:31:39

Tim írta:Ez tényleg elképesztő! Egy csatár aki csak 29 gólt lő,egyértelműen nem való a Barcába!Hát nem fogja fel hogy az aranycipő,és a gólkirályi cím a legfontosabb!?Kit érdekel a bajnokság,a kupa,meg az a hülye BL(ahol amúgy sem tudna gólt lőni,ezt minden szakértő előre látja.).Ebben a csapatban bárki lőhetne 35 gólt ha itt játszana..De ha már itt tartunk,Messit sem kell kímélni! Nevetséges hogy ő is csak 23 gólig jutott,hogy lesz ebből aranylabda?!Miért nem cselez,hol vannak a félpályás szólói?A nyugdíjas Henryt ne is emlegessük a szánalmas 19 góljával..Eladni mind,azonnal!
Mindjárt nézek a fifa 09-ből a helyükre valakit.
Bezzeg Forlán,és a kitünő Atletico!Róluk kellene példát venni,meg is nyernek
mindent,bajnokságot,kupát,és a bl döntőt is ők játszák!
Ja,nem...azok mi leszünk :roll:

Próbáljuk már egy kicsit helyükön kezelni a dolgokat!
Haha! :D Jót röhögtem! :D :D :D A fifában nézni kéne vkit! :twisted: Vannak nagy spílerek.
Ja meg aki Ibrát isteníti annak csak annyit, h ő most először tart 20 gól felett a bajnokságban. Tehát 5 év alatt 1-szer! tudott 20 főlé jutni, és akkor arról ne beszéljünk h a Serie A nem a La Liga... A Juvéban ilyen 15öket rúgott, asszem az Interben is...Kevééés! Egy lapon nem lehet említeni a mi Samunkkal!!! :x
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Melkor
Entrenador del Barça

2009.05.18. 09:18:42

Azért kiváncsi leszek Tim, ha esetleg elmegy rajta a BL döntő, akkor is ilyen ironikusan fogsz-e hozzáállni....
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Dawe
Jugador d'estrella

2009.05.18. 09:14:02

régész írta:Az aranycipőért:

Janko: 39*1.5=58.5
Eto'o: 29*2=58
Forlan: 28*2=56

Többet pedig nincs értelme hozzászólni a témához, a sok idióta vélemény miatt.
Nem is értem hogy az ilyen mocskos gané bajnokságokat miért veszik figyelembe -.- Ki ez a Janko? Egy senki!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Tim
Mezei fórumozó

2009.05.18. 08:40:14

Ez tényleg elképesztő! Egy csatár aki csak 29 gólt lő,egyértelműen nem való a Barcába!Hát nem fogja fel hogy az aranycipő,és a gólkirályi cím a legfontosabb!?Kit érdekel a bajnokság,a kupa,meg az a hülye BL(ahol amúgy sem tudna gólt lőni,ezt minden szakértő előre látja.).Ebben a csapatban bárki lőhetne 35 gólt ha itt játszana..De ha már itt tartunk,Messit sem kell kímélni! Nevetséges hogy ő is csak 23 gólig jutott,hogy lesz ebből aranylabda?!Miért nem cselez,hol vannak a félpályás szólói?A nyugdíjas Henryt ne is emlegessük a szánalmas 19 góljával..Eladni mind,azonnal!
Mindjárt nézek a fifa 09-ből a helyükre valakit.
Bezzeg Forlán,és a kitünő Atletico!Róluk kellene példát venni,meg is nyernek
mindent,bajnokságot,kupát,és a bl döntőt is ők játszák!
Ja,nem...azok mi leszünk :roll:

Próbáljuk már egy kicsit helyükön kezelni a dolgokat!
Kép
régész
Jugador del Barça

2009.05.18. 08:35:07

Az aranycipőért:

Janko: 39*1.5=58.5
Eto'o: 29*2=58
Forlan: 28*2=56

Többet pedig nincs értelme hozzászólni a témához, a sok idióta vélemény miatt.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.18. 08:07:06

sasi1 írta:
mindorokke_barca írta:Minden idők egyik legjobb Barcájában rúg 29 gólt. Forlan az egész szeszonban össze-vissza bukdácsoló Atleticóban már 28-nál tart.
Ott a pont.
Igen, szinte ő az egyetlen gólvágójuk, míg nálunk Eto'o mögött van még legalább 5-6 játékos aki be tudja lőni simán. Ez semmire sem magyarázat, nem értem mit sírtok.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
sasi1
Entrenador del Barça

2009.05.18. 08:04:25

mindorokke_barca írta:Minden idők egyik legjobb Barcájában rúg 29 gólt. Forlan az egész szeszonban össze-vissza bukdácsoló Atleticóban már 28-nál tart.
Ott a pont.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.18. 07:36:31

Eto'o a történelmi rekordokat döntögető Barcelona legeredményesebb játékosa a bajnokságban és termelt a BL-ben is szépen.
Nah, pontosan ez az ami miatt nem lehet elszállni a 29 góljától. Minden idők egyik legjobb Barcájában rúg 29 gólt. Forlan az egész szeszonban össze-vissza bukdácsoló Atleticóban már 28-nál tart. Igen ebben van jó pár 11-es is, az amit Eto'o előszeretettel ki szokott hagyni. A döntőben nem lesz 5-6 szinte 100%-os ziccere. Lehet csak 1 lesz mint a Chelsea elleni odavágón. Abba inkább bele sem gondolok, hogy mit éreznék, hogy ha 11-es párbajban ő is odaállna rúgni egyet.
...és termelt a BL-ben is szépen.
Ez meg gondolom csak blöff akart lenni, összesen 3 gólt rúgott 9 meccs alatt 691 percnyi után. Pontosan !30-ik! a góllövőlistán :)

Azt mondta tavaly nyáron, hogy ha nem nyerünk semmit, akkor elmegy. Ez milyen hozzáállás? Még jó, hogy ez nem rajta múlt.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.18. 06:40:44

Etoo-t nem kell megvédeni, ennyi gólt nem lehet csak -ugy, véletlen-szerezni. Jó befejező, bár aki csak tegnap látta nem értheti, hogy lehet ennyi helyzetet kihagyni Én sem értem, rámehet a gólkirályi cim. Elég sablonosan beleszur a labdába, szinte sosem emel, vagy cselez a kapus elfekszik aztán nála a labda.
Fecó
Melkor
Entrenador del Barça

2009.05.18. 06:37:10

Bármennyire is védik egyesek, számomra is nagyon bosszantó ez a rengeteg kihagyott helyzet. Legalább a tizit berúghatta volna.
Az, hogy most kikaptunk, nem olyan fájdalmas, de én nagyon szurkolok a csapatnak, hogy meglegyen a 108 gól, és Eto'onak is, hogy aranycipős legyen, de így ez nem lesz meg. Sajnos hónapok óta gödörben van
Ne legyen igazam, de nagyon félek tőle, hogy ez a BL döntő rajta fog elmenni... :roll:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Mosquito

2009.05.18. 02:53:21

Mikaos írta:1. A világ legjobb csapatában van.
2. A világ legjobban kiszolgált csatára (évek óta).
3. A világon a legtöbbször ő kerülhet gólhelyzetbe.
4. A csapatban gyakorlatilag állandóan kezdő.
5. Nagyon sok időt tölthet a pályán (tehát kevésszer is cserélik le).
6. Lőhet 11-eseket.

(Tényleg csak zárójelben: ha még a szintén jó párszor rosszul játszó, sokat szidott Victor Valdésnek is sikerül a Zamora, akkor ...)
Gratulálok neked is....szerk.: és a többi önjelölt öhmmm-nek is

1. Aminek ő is részese, ergo miatta is lehet ma a Barca a világ legjobb csapata(már ha az)
2. baromság, ma is megvoltak a helyzetei pedig nem xavi, iniesta, henry és messi szolgálta ki(feltételezem erre gondoltál)
elárulok egy marha nagy titkot: ugyanez megy a többi csapatnál is, a csatárra játszanak
a valencia villara van kihegyezve, az atletico forlanra stb
ellenben egyiknek sincsenek olyan támadó társai akik ugyan kiszolgálják, de e mellett el is veszik a támadás befejezésének lehetőségét, értsd megoszlanak a helyzetek, ergo 1 támadóra így kevesebb jut, mintha egyedül lenne
3. ez kivételesen közel jár az igazsághoz, de ez a képességeiből adódik
4.,5.,és 6.eto'o 2792min 29g/2pen, aguerro 2775min 16g/?pen, forlan 2639m 28g/5pen, villa 2703 25g/8pen a többi bajnokságot nem néztem, de azt tudom, hogy a pl-t cr vezeti valami kemény 20 góllal(60%-a büntetőből vagy szabadrugásból született), de gondolom ott kiszolgálás sincs és a a csatárok is alig játszanak pár percet mérkőzésenként, olaszban ibra 21gól

Eto'o amikor nem volt sérült 24/26/29(eddig) gólt termelt és ezekben a szezonokban lettünk bajnokok. Amikor lesérült 1/2 évre vagy hónapokra, nem nyertünk semmit. Véletlen? A többi csatár miért nem tudta pótolni, őket nem szolgálta ki a Barca gépezete? Nem mellesleg mutass még egy csatárt aki olyan komoly sérüléseket szenvedett, mint Eto'o és utánna zökkenő mentesen hozta a formáját. Visszatérése után is mindig meglőtte a góljait(17m/11gól, 18m/16gól statja volt)pedig sok nagy focista volt aki ilyen után hónapokig nem talált kapuba
jah és még valami... megnézném a többi csatárt, hogyan teljesítene ha rendszeresen 2x4-es védőfallal felálló csapatokkal találja magát szembe és a meccsek 30-40%-át nem a saját(befejező csatár) posztján kell játszania

én be is fejezem ezzel ennek a topiknak a követését, mert még több marhaságot már nem vesz be a gyomrom
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2009.05.18. 02:00:44

Rumig írta:Aranycipőt Forlánon kívül más is veszélyezteti? Illetve egyáltalán Eto'o vezet? :roll:
Nem Eto'o vezet. Marc Janko, az osztrák FC Red Bull Salzburg támadója vezet. 39 gólt vágott eddig, de az osztrák bajnokság 1,5-ös szorzóval rendelkezik, míg a spanyol 2-essel.
Így Jankonak 58,5 pontja van, Eto'o-nak viszont csak 58.
kristop
Entrenador del Barça

2009.05.18. 01:51:58

De ami nagyon fontos, hogy nem rá játszik a csapat! 3 csatáros felállás van emberek!
ez nagyon jól hangzik, csak sajnos nem így van. minden meccsen kidolgoznak neki marha sok ziccert, annyi a különbség, h mostanában nem lövi be őket.
Most, hogy Samunak nem megy a góllövés egyből elzavarnátok a sunyiba.
elég hülyén nézne ki, ha akkor szeretnénk "elzavarni", amikor zsákszámra termeli a gólokat :lol:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.18. 00:55:42

Azért hadd keljek Eto'o védelmére!

Bevallom nekem sem tetszik nagyon a mostani játéka, a számadatok mellette szólnak, de erre is van sokaknak ellenérvük. Hát most én is mondok valamit: sokan azt mondjátok, hogy bármelyik középcsatár lőtt volna ennyi gólt ennyi helyzetből. Csak a helyzeteket ki kell dolgozni, oda kell menni arra a helyre, hogy abból helyzet legyen. Ok, ezt meg is tudják csinálni többen. De ami nagyon fontos, hogy nem rá játszik a csapat! 3 csatáros felállás van emberek! Nem csak őt szolgálják ki, neki van lehetősége sokszor a jobb helyzetben lévőhöz passzolni! Míg Forlán esetében bőven lehet, hogy csak rá játszanak, csak neki kell gólt lőnie, ha már megkapta, akkor rúgjon bele egyet a kapu irányába, fejezze be! Így könnyebb egy embernek gólokat lőni, de a csapat szempontjából nem feltétlenül.

Ezek azonban nem mentesítik őt a mostani hibái alól, de ettől még nem lesz rossz játékos! Elfáradt, ennyi! Pihenjen egy kicsit! Akár hagyja elúszni az aranycsukát, csak játsszon jól a bl döntőben. ( Ha ott győztes gólt lő, akkor tuti megjön a lendület az utolsó meccsre! :D )
Lezárt