Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább az atleticoban,mert ott jobban szem előtt lenne!LG írta:Nem bánnám ha visszajonne, de sajnos nagyon ugy néz ki h nem fog. De szívesen látnám az Atleticoban v. a BenficábanMind2 csapatot szeretem.
Jahhh, tényleg, még ott a Maxi is.... Róla elfeledkeztem...Barcelonafan írta:MAxit azért is igazoltuk le mert jól fejelXavi írta:Hát Larsson azért elég jól fejel... És marad még egy évig, tehát idén nem olyan sürgős csatárt igazolni! De egyetértek Saviola luxus lenne a padon.cruyff írta:Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta.
MAxit azért is igazoltuk le mert jól fejelXavi írta:Hát Larsson azért elég jól fejel... És marad még egy évig, tehát idén nem olyan sürgős csatárt igazolni! De egyetértek Saviola luxus lenne a padon.cruyff írta:Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta.
Hát Larsson azért elég jól fejel... És marad még egy évig, tehát idén nem olyan sürgős csatárt igazolni! De egyetértek Saviola luxus lenne a padon.cruyff írta:Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta.
Jópárszor elmondtuk már hogy Saviolának VAN útlevele,spanyol papírjai vannak.cruyff írta:Javítsatok ki ha tévednék, de én úgy tudom, sem Riquelmének, sem Saviolának nincsen EU státusza. Tehát olyanokat kellene kiszorítaniuk a keretből, mint Ronaldinho, Eto'o és Marquez. Ráadásul Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta. Még egy ilyen alacsony játékos luxus lenne. Saviola ugyanis azért nem nevezhető jó fejelőnek...
A Te eszmefuttatásod is helyes, bár kétlem, hogy rijkaard azért nem tart rájuk igényt, mert ha a Barcában kispadosok lennének, veszélybe kerülne a vb-szereplésük. Szerintem szarik bele, hogy mi lesz velük, egyszerűen csak nem bírja őket, ezért nem kellettek neki.mrmonster írta:Még egy gondolat: Mikor Savi Antic-nál kezdő volt, szinte szárnyalt, nagyon jó volt. Hangsúlyozom, ha kezdő volt. Tehát ha most is kezdő lenne, szerintem ugyanolyan jó lenne. Dehát ott van Eto'o és Giuly és Rijkaard őket preferálja. És hát nem mi vagyunk az edzők hanem Ő. Csereként pedig kapna 20-30 perceket, ami szerintem neki sem lenne jó. Na szerintem ezért kell mennie. Rijkaard is tudja, hogy nem jegelheti a padon, mert meccshiánya lenne, ami ugye a VB-szereplésébe is kerülhetne, és szerintem ez a fő indok az eladására. Ugyanez érvényes Roman-ra is.