Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Némi túlzással is, de annyiban egyetértünk, hogy gratuláció Senor Laportának!!! Viszont 1-2 dologgal kicsit te voltál merész vele kapcsolatbanKamarilla írta:Legjobb elnök! Emberséges, példamutató és merész! Neki köszönhetjük főleg, hogy megnyertünk mindent! Övé a dicsőség egyik legnagyobb része! Ha ő nincs, Pep nem ült volna le a kispadra, ki tudja mi lett volna itt?Szóval mindenki megköszönheti neki is a dicsőséget! Brávó, nagy húzás volt, bejött, minden idők legeredményesebb elnöke lett tegnap!
Méltán fogjuk emlegetni a nevét évek, évtizedek múltán is!
Brávó!
Azért a merész túlzás... 2 évig szenvedtünk Rijkaarddal...Kamarilla írta:Legjobb elnök! Emberséges, példamutató és merész! Neki köszönhetjük főleg, hogy megnyertünk mindent! Övé a dicsőség egyik legnagyobb része! Ha ő nincs, Pep nem ült volna le a kispadra, ki tudja mi lett volna itt?Szóval mindenki megköszönheti neki is a dicsőséget! Brávó, nagy húzás volt, bejött, minden idők legeredményesebb elnöke lett tegnap!
Méltán fogjuk emlegetni a nevét évek, évtizedek múltán is!
Brávó!
Nem, mert ott 2-3 hete fórumerek tucatjai gyepálták, szidták versenyszerűen. Nem Rád vonatkozik teljes mértékben. Szidták érdemtelenül, és övön aluli módon.ozsimiki írta:
Eto'o topikba nem ünneprontó előjönni vele? ok.
lezárom, inkább örülök csak úgy ennek a fantasztikus csapatnak elnököstül caceresig...
ezért érdemes bízni,mert meghálálják idővel.
Eto'o topikba nem ünneprontó előjönni vele? ok.Varga Tamás írta:Itt vagyok. Bár nem hinném, hogy erre ez a legmegfelelőbb pillanat. Ünneprontó, és érdemtelen. Vagy szerinted, Laporta első gondolata az emelvényen az volt: "vajon akik tavaly le akartak váltani, most mit gondolnak?"ozsimiki írta:most írhatnám én is ide nagybetűkkel,h ki akarta elküldeni,leváltatni ezt az embert? az gondolkozzon el.
nagyon meghálálta a stábbal együtt a legtöbbünk bizalmát a két rosszabb év után, változtassanak szabályt!!!!
LAPORTA![]()
![]()
![]()
Nem hinném. Mint ahogy nincs is így.
Gratulálok az Elnök Úrnak is! Csodás estén bebizonyosodott, hogy rossz döntés lett volna elküldeni.
GRATULÁLOK SENOR LAPORTA!
Itt vagyok. Bár nem hinném, hogy erre ez a legmegfelelőbb pillanat. Ünneprontó, és érdemtelen. Vagy szerinted, Laporta első gondolata az emelvényen az volt: "vajon akik tavaly le akartak váltani, most mit gondolnak?"ozsimiki írta:most írhatnám én is ide nagybetűkkel,h ki akarta elküldeni,leváltatni ezt az embert? az gondolkozzon el.
nagyon meghálálta a stábbal együtt a legtöbbünk bizalmát a két rosszabb év után, változtassanak szabályt!!!!
LAPORTA![]()
![]()
![]()
Azt írták a cikkben,h a villarreal-reál meccs után beszélgettek a Presidentével.Késő este valszeg nem edzettek már,uh gondolom ezért is telcsizett cs a Góré!visca el barca írta:"...Puyollal is beszéltem most, mint kapitánnyal, és gratuláltam rajta keresztül mindenkinek..."
a minimum az lenne, hogy lemenne egy edzésre és mindenkinek gratulálna személyesen...
Nem tudom rám céloztál-e, de utóbbi pár hszben zárójelesen én említettem meg Txikit negatívan.Fernando írta:Most nyertük meg a Kupát meg a Bajnokságot és van akinek az az első hogy a vezetőséget szidja...
A stáb miatt se kell aggódni. Laporta alatt már 2x teljesen kicserélődött kb a stáb és mégse vettünk észre sok mindent belőle.Fecooo írta: nem a keretre gondoltam, hanem a háttérre... ( en bloc a stábra)
nem a keretre gondoltam, hanem a háttérre... ( en bloc a stábra)Cooltiszo írta:A választás jövő nyáron lesz, addig még sok minden fog történni, fölösleges előre menni annyira.
Egyébként Soriano esélyei megcsappantak mikor szembeszállt Laportával, miközben Laporta megint egy sikeres csapatot hozott össze. Tehát nem igen mutat jól mint báb.
Hogy ki lesz jó elnök és ki nem, azt csak az idő dönti majd el, előzetesen lehet valakit várni, nem várni, attól ez még nem befolyásolja azt, hogy milyen elnök is lesz.
Viszont a szétrúgásos dologgal nem értek egyet. Rosell támogatta Guardiola kinevezését és mibe rúgná szét a keretet? Messi, Xavi, Ini, Piqué, Alves mozdíthatatlanok minden épeszű ember szemében. A többi meg jövő nyárig kialakul, de a csapat magja megmarad, ez biztos.