Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igenember, Példátlan példaképek, Esti mesék, Hamlet 2, Super Hero Movie de ezek közül nekem csak az első jött be, bár abba is volt pár rész amit kihagyhattak volna.szajko írta:Mostanába kijött Vígjátékokat ajánlana nekem valaki?
Előre is köszíííí
Én láttam és nagyon tetszett.Körülbelül ugyanolyan lendületes,pörgős,szókimondó,ütős kis film,mint az első.Bár ha Te nem tartottad sokra az egyet,akkor fennáll a veszélye,h ez sem fog bejönni neked.Én elfogult vagyok,mert egyrészt óriási kedvencem JS,másrészt naon karmolom az ilyen filmeket.Könnyed szórakozást nyújt,kikapcsol és sosem lesz Oscarra jelölveFernando írta:Tudna valaki valamit mondani a Crank 2-ről. Aki látta annak hogy tetszett. Az első részét nem tartottam sokra, lehet kihagyom a másodikat, ha vki el nem tántorít eredeti tervemtől...
Ide regelsz és szedheted is:albicelesteX írta:Szevasztok!South Park évadokat nem tudja valaki honnan kaphatnék le?
Star Trek:House írta:Angyalok és Démonok: 9/10, mert Ewan McGregor túlélte.Saviola írta:Star Trek - 10/9,mert a főszereplő irritált.
Sajnos nem lesz Michael halálával semmi csavar,és ez nem spoiler, de ezt lehet tudni,hogy abban a "filmben" csak azt a 4évet mutatják be,amit most kihagytak,és hát a vége nem változik,azt már láttuk...Sarah mondja az ifjabb Michaelnek,h megyünk apuhoz,és mennek a temetőbe,neve is ottvan..szntem meghalt...Gretchen nem halt meg abban a részbenGame90 írta:Ugyanúgy, mint neked, nekem is fura érzéseim vannak. Jobban örültem volna egy happy end-nek, de hát ez van...ozsimiki írta:Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22):
Ebben a ráadás részben sztem lesz még 1-2 csavar, szóval én abban sem vagyok biztos, hogy Michael meghalt. Ezek a forgatókönyvírók bármire képesek![]()
Gretchen sztem a 4. évad 16. részében meghalt. Vagy nem?![]()
Ugyanúgy, mint neked, nekem is fura érzéseim vannak. Jobban örültem volna egy happy end-nek, de hát ez van...ozsimiki írta:Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22):
kudu írta:
Igen, elég szomorú vége lett....
Így utólag sajnálom, hogy véget ért, jó volt mindig várni az új részeket, a fordulatos, eseménydús cselekményt. Az utolsó részben tényleg mindenki megjelent, aki igazán főszereplőnek számított.
Nem tudok egyszerűen többet írni a végéről, mert ezt meg kell nézni, leírni nem lehet, olyan hangulata volt az utolsó két epizódnak.
Ez volt a legjobb sorozat, amit valaha néztem, nem tudom, hogy most egyáltalán találok-e más hasonló kaliberű sorozatot.
Viszlát Prison Break!![]()
Ha a feléig nézted cs,akkor ne is folytasd,végig a sitkón játszódikKamarilla írta:Csak a feléig láttam a 2. részt, de nekem annyira nem tetszik! Túlságosan a börtönben van az egész, vmi változatosság nem ártana!miihii írta:Utóbbinak a második részét is merem ajánlani figyelmetekbe,ami olyan friss,h még melegAz egyet azért szerettem nagyon mert mozgalmas volt és változtak a helyszínek!
Am a vége milyen?
Élvezhető, vagy hogy zárul? Püt vki!
Köszike!
Csak a feléig láttam a 2. részt, de nekem annyira nem tetszik! Túlságosan a börtönben van az egész, vmi változatosság nem ártana!miihii írta:Utóbbinak a második részét is merem ajánlani figyelmetekbe,ami olyan friss,h még meleg
ozsimiki írta:Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22): ...
Valóban,nem rossz film a Futball factory sem,de a GSH nekem is jobban bejön.Sharky írta:Nem rossz, nem rossz, de nekem a Huligánok (Green Street Hooligans) - Elijah Wood főszereplésével - jobban tetszik. Azt láttadbali 15 írta:FUTBALLFAKTOR....Ki ismeri?![]()
![]()