A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
mint olaszfocibzi természetesen néztem azt is, bár egy idő után átkapcsoltam inkább a raiunora, mert tele lett a tköm a sportklubos gyerekkel, aki a folyamatos vinnyogása mellett még következetesen zaratézta kolarovot is, hiába látszott egy félméteres hármas szám a játékos hátán... ettől függetlenül abban a meccsben sem csalódtam, de tény, h a miénk játékosabb volt, míg odaát inkább brusztoltak.Krojf írta:A mi döntőnk mennyivel szebb és jobb meccs lehetett, mint az olasz kupa döntője, vagy nincs igazam?
Követtted azt is?
K.
A mi döntőnk mennyivel szebb és jobb meccs lehetett, mint az olasz kupaBoixos írta:Gratula a csapatnak az első vázához, remélem, ebben a szellemben lesz majd a folytatás is!
akármilyen volt az első félidő eleje, nagyon erős a brigád, szerencsétlen bilbao sehol sem volt, pedig nagyon akartak. 4-1, nem oda, ennyire futotta...
respekt a szurkolóiknak, h a dobálós kopasz fszt leszállították a rendőröknek.
a samut nem "bántanám", addig nincs gáz, amíg a többiek négyet böknek helyette. majd a mencsesztert megszórja!

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 36163.htmlmadmushroom írta:Ennek a cikknek a lényegét valaki lefordítaná ha szépen megkérem ?
Ennek a cikknek a lényegét valaki lefordítaná ha szépen megkérem ?