Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, akkor valószínűleg azért nem sikerült nektek megnyerni egyiket sem (2006-ban), mert senki nem vette komolyan.doki írta:Sok a feltételezés:ha szerencséje lett volna ,ha berúgta volna a 11-est stb.petiamadridista írta:.....
Volt 3 szép év. A galaktikus időszak eleje szép volt , a vége röhej. Az emberekben ez maradt meg. Újra nem fog sikerülni. A világkupa és európai szuperkupa nem számít nagy dolognak.
Szerintem a Recrétől, de mind1, lehet tévedekrobertfcb írta:Annyit javítanék, hogy Cácerest nem a Barca nevelte, hanem a Villarrealtól igazoltuk (és nem s-el kell írni a nevét).
barcaloki írta:Az állandó CR7 Vs. M10 összehasonlításhoz egy kis segítség
a 2008-2009-es idényben.
http://www.youtube.com/watch?v=eqhq8LZOK3g
Annyit javítanék, hogy Cácerest nem a Barca nevelte, hanem a Villarrealtól igazoltuk (és nem s-el kell írni a nevét).Zokneenho írta: Szerintem sokkal nagyobb siker az,hogy a Barca kinevelte Messit,Bojant,Xavit,Iniestát,Piquét,Busqet-et,Valdest,Jourqerát,Puyolt,Pedrot,Victor Vaskezt,Victor Sanchezt, és Cáserest.
mennyire egyetertunk...ha rajtam mulna, en arra a Martinez gyerekre biznam a dolgot...lehet meg egy ket evig epitkezne s tenne venne...de bar rendet rakna a haznal, vagy ki tudja...CS0ki írta:Egyébként ennek kéne a legnyugodtabb időszaknak lennie itt a fórumon!A madridisták megnyugodhattak, jön perez, akit szinte mindenki visszasírt, a barca drukkerek meg szintén örülhetnek, mert szerintük ez azt jelenti, hogy x évig megint nem lesz csapatunk, csak felfordulás, meg kirakat, meg stb! Mindenki boldog és lelkes!
Ti most komolyan büszkék vagytok a Perez időszakra, az összevásárolt csapatraRealista24 írta:A sok sz*r után ti is vártátok a megváltást és eljött nem? akkor mi miért ne bizakodhatnánk?A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
Láttátok, tudjátok Perez mire képes, úgy nem indulna el, ha nem lenne már 2 játékos a tarsolyában, ebben biztosak lehettek.
Nem emlékeztem és kíváncsi voltam, ezért visszakerestem 98-ig visszamenőleg ezeket a párharcokat.petiamadridista írta: Milan, Manchester, München féle csapatokat kapott szét a Madrid.. 2, 3 góllal közte..
Játékban eg nem csapta kenterbe.. Játékban...![]()
![]()
Jól van hagyjál már.. fingod nincs mit beszélsz, csak a Real elleni utálatod mondatja veled a sok marhaságot, ezért kár irkálnod..
De mind1 is a Madrid bármit csinálhat, megnyerheti 5ször egymás után a Beket, az is el lesz vitatva..
.
Mondjuk mert Messi nem igazán csinál semmilyen cselt, csak testcseleket és húzogat. Ezzel szemben Ronaldo előszeretettel szórakoztatja magát méterekkel a védő előtt a biciklicseleivel, és a sarkazásaival, amivel elindul befelé.CaRTeR írta:hát nem tudom, Kakának van egy aranylabdája ami azt jelzi h azért talán jobb, de Iniestának meg EB győzeleme. szal nem tom. de a Ronaldo-Messi párosnál meg szerintem Ronaldo felé megy a mérleg, mert CR jobban fejel, rúgja a szabadot és nem csak állandóan ugyanazokat a cseleket nyomja. de ezt lehet h csak én látom így...
Jaja. En 2004-ben Deco-nak(Bl-gyoztes, legjobb jtekos, Eb-ezust), 2006-ban Titinek adtm volna(Bl+Vb ezust, Aranycipo?). Ez ilyen... Na meg az h 2006-ban ha jol tudom 9 francia volt az 50 kozul(Coupet, Gallas, Giuly, Henry Makelele, Malouda, Sagnol, Thuram, Viera, Zidane). Egy egezseges nacionalizmus nem artdanko94 írta:Ez az Aranylabda dolog lutri...Ennyi erővel Seva jobb mint Henry??? Mert Sevának van aranylasztija, Henry-nek nincs...
Mit számít az, hogy van aranylabdája? Ez a Kaká közelében sincs annak a Kakának aki akkor megnyerte az Aranylabdát. Ennyierővel R10 is megnyerte az Aranylabdát és most. Pedig egy ilyen embert még nem hordott magán a föld, egy igazi zseni volt.CaRTeR írta:hát nem tudom, Kakának van egy aranylabdája ami azt jelzi h azért talán jobb, de Iniestának meg EB győzeleme. szal nem tom. de a Ronaldo-Messi párosnál meg szerintem Ronaldo felé megy a mérleg, mert CR jobban fejel, rúgja a szabadot és nem csak állandóan ugyanazokat a cseleket nyomja. de ezt lehet h csak én látom így...Igen, érzésem szerint Iniesta sokkal jobb, mint Kaká. A Ronaldo-Messi párost nem tudom eldönteni.
hát nem tudom, Kakának van egy aranylabdája ami azt jelzi h azért talán jobb, de Iniestának meg EB győzeleme. szal nem tom. de a Ronaldo-Messi párosnál meg szerintem Ronaldo felé megy a mérleg, mert CR jobban fejel, rúgja a szabadot és nem csak állandóan ugyanazokat a cseleket nyomja. de ezt lehet h csak én látom így...Igen, érzésem szerint Iniesta sokkal jobb, mint Kaká. A Ronaldo-Messi párost nem tudom eldönteni.