Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugy valoban szebb lenne!cruyff írta:...meg 5 sárga....redlions írta:4 piros csík, mint a katalán címerben!egyébként ha meg már a katalán zászlónál tartunk, nagyon feldobta volna a mezt, ha mondjuk a katalán csíkos zászló futna végig mondjuk a vállon illetve a nadrág oldalsó részén.... és nemcsak egy kis pöcök hátul a galléron.
...meg 5 sárga....redlions írta:4 piros csík, mint a katalán címerben!
De hátulról is lehet látni akkor háthoz is tartozhat de szerintem az az oldalhoz tartozik, amúgy meg nem mind1 jó a mez csak [auto_cenzúra]Melkor írta:Ha hátul lenne, akkor nem látszana előlről - ugye mondtam, hogy bele lehet kötniBadi írta:nincs igazad, a szélső kék már a háthoz tartozikMelkor írta:Nincs igazatok!
A felső mezen 9 ( a két szélső kéket is beleszámolva ), az alsón pedig csak 7 csík van.
Azért gondolkodjatok már - ugyanakkora felületen keskenyebb csíkból több fér el......de persze lehet kötekedni!![]()
![]()
![]()
Ha hátul lenne, akkor nem látszana előlről - ugye mondtam, hogy bele lehet kötniBadi írta:nincs igazad, a szélső kék már a háthoz tartozikMelkor írta:Nincs igazatok!
A felső mezen 9 ( a két szélső kéket is beleszámolva ), az alsón pedig csak 7 csík van.
Azért gondolkodjatok már - ugyanakkora felületen keskenyebb csíkból több fér el......de persze lehet kötekedni!![]()
![]()
nincs igazad, a szélső kék már a háthoz tartozikMelkor írta:Nincs igazatok!
Ez üzlet... Azért változtatnak rajta, hogy a szurkolók minden évben vegyenek mezeket...Silvanus írta:Egyébként nem értem, hogy miért kell mindenképpen változtatni rajta minden évben, vagy minden második évben?!... Ez is valami szponzori kötelezettség?!... Tiszta hülyeség, én mondom.... A tavalyi volt a legszebb, és kész!!!
számold össze a csíkokatbarcafan írta:ez a mez szerintem jó igy, de a fika szinü???!!!Enrique írta:Nem, most több lett benne.Badi írta:már 3 éve mindig ennyi csík van...eddig nem volt ez baj?
Idei:
Tavalyi:
A kék szerintem jobb voltCharlie írta:
Jó ez a gatya!!!
C.