2009.05.14. 17:18:24
Lassan már több madridista lesz itt, mint Barcás...értem én, hogy ezen a Madridon nincs nagyon mit nézni, de attól még nem kell átmenni a szomszéd kertjébe letaposni a szépen nyíló virágokat. Írhattok akármit, a jelenlegi Barca és a Manchester United ma a világ legjobb 2 együttese, a real pedig közel sincs azon a szinten, mint Európa top csapatai.
Oké oké, hogy jön Perez, de ha nagy sansz is van rá, hogy ő lesz az elnök, még nem biztos. De jól teszitek, csak pozitívan.
Egyébként legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy egy "újonc" edzővel és "drasztikus" változtatások nélkül idáig el fogunk jutni. Reménykedtem, hogy jobb lesz a csapat és legalább egy címet begyűjtünk, ennyi. Úgy néz ki, a szezon vége előtt már 2 címet is magáénak tudhat a Barca, és az sem kis szó, hogy a BL-döntőben is ott lesz. Ha real szurkoló lennék - ami soha nem fog bekövetkezni, mivel vallom a következőket: "Csajt, autót, ruhát akármikor válthatsz, de klubot soha"-, mint Faterom, akkor én sem tulajdonítanék nagy jelentőséget ezeknek a győzelmeknek, és azt hangoztatnám, hogy nem lesz ez mindig így, DE mivel arról a csapatról van szó, akinek szurkolok, ezért számomra ezek a győzelmek "nagyon sokmindennél többet érnek"...sőt...(a csapat pedig leírhatatlan). Megtudlak benneteket érteni, viszont soha nem fogok átmenni a madridsta.hu-ra osztani a realosokat. Van különbség.
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!