Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, érzésem szerint Iniesta sokkal jobb, mint Kaká. A Ronaldo-Messi párost nem tudom eldönteni.CaRTeR írta:azért van egy kis különbség ezek között a játékosok között... de mind1Megveheti Kakát nekünk van Iniestánk. Megveheti C. Ronaldot nekünk ott van Leo.
azért van egy kis különbség ezek között a játékosok között... de mind1Megveheti Kakát nekünk van Iniestánk. Megveheti C. Ronaldot nekünk ott van Leo.
Így igaz.Kralo írta:Lehet én emlékszem rosszul, de Perez bácsit a madridisták a hátuk közepére se kívánták, és nagy fellélegzés volt amikor eltűnt a pénzével együtt. A posztra igazolás, és a csapatépítés kicsit sem érdekelte Akkoriban a Reklám Madrid, a kirakatcsapat nem gúnynévként funkcionált, hanem ténymegállapításként.
Most meg várják, mint a megváltót. Érdekes.
Már nem írom le újra. Olvass.petiamadridista írta: Kiváló transzfereket hozott létre, úgy 2003ig..
Fantasztikus játékosokat igazolt, akkor olyat tett le az asztalra amit azóta se, és előtte se senki.
Tudom. Nem azért írjam, hanem a síros részhez írtamfcbarca0827 írta:Haver, nem CéRoni-ra gondolt. Hanem az "igazi" Ronaldo-ra...Ebdon Lake írta:Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi AlonsotRealista24 írta: Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.
Annyira agyatlan nem lehetett, ha Figo-t, Zidane-t, Ronaldot-t le tudta igazolni, aztán persze belehalt a szépségbe.
De szólok ismét, fogtok ti jövőre sírni.![]()
Nem kell izgulni akkor. Majd megint összehozza jól a dolgokat ideig-óráig, aztán lehet ismét takarítani Madridban.Rivaldo11 írta: Nem. Perez nem a szépségbe halt bele. Abba halt bele, hogy egymás után vette írdatlan összegekért a 30 körüli sztárokat, akikkel ideig-óráig valóban sikeres volt, de akik aztán egyszerre kezdtek kiégni-Raúllal együtt, és emiatt akkora válság keletkezett, hogy évekig kellett takarítani utána. ezért írtam, hogy agyatlan volt.
Amúgy kösz hogy szólsz a sírásról, veszek majd zsepit.
De sztem ezt te se gondolod komolyan, hogy ennyi embert vesztek a nyáron.-BlancoMark- írta:Csak tudod Peti Pérezről beszélt,Ronaldót meg Calderón próbálta megszerezni...Ebdon Lake írta:Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot
Haver, nem CéRoni-ra gondolt. Hanem az "igazi" Ronaldo-ra...Ebdon Lake írta:Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi AlonsotRealista24 írta: Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.
Annyira agyatlan nem lehetett, ha Figo-t, Zidane-t, Ronaldot-t le tudta igazolni, aztán persze belehalt a szépségbe.
De szólok ismét, fogtok ti jövőre sírni.
Szerintem teljesen komolyan gondolják, és ez szomorú.Ebdon Lake írta:Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot
Nem. Perez nem a szépségbe halt bele. Abba halt bele, hogy egymás után vette írdatlan összegekért a 30 körüli sztárokat, akikkel ideig-óráig valóban sikeres volt, de akik aztán egyszerre kezdtek kiégni-Raúllal együtt, és emiatt akkora válság keletkezett, hogy évekig kellett takarítani utána. ezért írtam, hogy agyatlan volt.Realista24 írta:Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz.
Csak tudod Realista24 Pérezről beszélt,Ronaldót meg Calderón próbálta megszerezni...Ebdon Lake írta:Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot
Ha nem volt pénz miből szerzett annyi lét. Annyit tudok, hogy eladták a közvetítések jogát... De érzésem szerint ez nem elegendő Beckhamre, Figora, Zidane-ra, Ronaldora és a többi emberrepetiamadridista írta:Megint csak azt tudom, mondani, hogy fogalmad sincs miket firkálgatsz össze - vissza..Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz
Perez nem volt jó elnök!!.. Szerintem, ezt én így kijelentem.. (Mint ahogy éjjel írtam is)
De!!!
Ne hogy már, ilyen jelzőkbe essünk kérem..
A focihoz összességében hülye volt.. ezt is aláírom..
De hogy vásárolni könnyű dolog,..
Az a baj, hogy amikor Perez elnök lett, Madridban minden volt csak pénz nem..
Szóval erről a hszről kb ennyit...
Kiváló transzfereket hozott létre, úgy 2003ig..
Fantasztikus játékosokat igazolt, akkor olyat tett le az asztalra amit azóta se, és előtte se senki..
Ezt pedig nem lehet elvitatni tőle, mint ahogy azt sem, hogy a 2000es évek eleji Madrid egy világverő alakulat volt..
Perez rendkívüli változásokat hozott úgy en bloc az egész foci világában, főleg gazdasági szempontokból..
De aztán eltolta, és megbukott..
De az érdemeit idiótaság lenne elvitatni..
Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi AlonsotRealista24 írta:Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz.
Nem tudom hány éves lehettél akkoriban, de kérd meg a felnőtteket, meséljenek arról az időszakról.petiamadridista írta:Hát igen, a BL döntő általában könnyű meccs, semmitmondó ellenféllel..A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.
Hát akkor ki csapta kenterbe???Van különbség.
Játékban meg korántsem csaptatok ti kenterbe a világot.![]()
![]()
Bayern?? Ők végül is dupláztak 2001-ben...
Milan, Manchester, München féle csapatokat kapott szét a Madrid.. 2, 3 góllal közte..
Játékban eg nem csapta kenterbe.. Játékban...![]()
![]()
Jól van hagyjál már.. fingod nincs mit beszélsz, csak a Real elleni utálatod mondatja veled a sok marhaságot, ezért kár irkálnod..
De mind1 is a Madrid bármit csinálhat, megnyerheti 5ször egymás után a Beket, az is el lesz vitatva..
![]()
Levehetnéd a szemüveget, vagy tényleg ne írjál, ha anélkül nem megy..
Ez egy tipikus madridi beszólás akart lenni, de azt ne felejtsd el, hogy a Real 5 éve nem jutott be a BL negyeddöntőbe "mókamester". A Real Union csapatát meg remélem nem kell említenem nektek...-BlancoMark- írta:Egyszer sem volt megemlítve.bojanfan írta:nem volt kedvem visszaolvasni, de gondolom a tisztelt madridisták fájlalják, hogy tegnap nyertünk valamit, ezért el kell sütniük a "de nekünk van 9 Bl-ünk" dumát. szánalom.
Különben örülök a Barca sikerének,így legalább nem lesz olyan keserű a szájízük a BL döntő után.
Ezt magyarázd már el, hogy miért fogunk sírni??Realista24 írta: De szólok ismét, fogtok ti jövőre sírni.
Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz.
Egyszer sem volt megemlítve.bojanfan írta:nem volt kedvem visszaolvasni, de gondolom a tisztelt madridisták fájlalják, hogy tegnap nyertünk valamit, ezért el kell sütniük a "de nekünk van 9 Bl-ünk" dumát. szánalom.