Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kétlem hogy képes igazolni. Mindig lesznek olyan gerinctelen puhatestűek a világ futballjában, akik a pénzért mindenre kaphatóak. Ebből kifolyólag első igazolása Cr lesz.Realista24 írta:A sok sz*r után ti is vártátok a megváltást és eljött nem? akkor mi miért ne bizakodhatnánk?A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
Láttátok, tudjátok Perez mire képes, úgy nem indulna el, ha nem lenne már 2 játékos a tarsolyában, ebben biztosak lehettek.
ez már a múlt...-BlancoMark- írta:Érdekes,ti még odáig se jutottatok el,hogy egy ilyen "ócska" csapat szorongasson titeket.Rivaldo11 írta:A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.Aranylabda,Fifa év játékosa díj,köszönhet neki a Mu egy BL-t,technikája és gyorsasága miatt.a_ko_s13 írta: Nem értem, mit értetek ti sztár alatt? C.Ronaldot azért tartjátok sztárnak mert jól van zselézve a haja?
Csupán ennyi.
Érdekes,ti még odáig se jutottatok el,hogy egy ilyen "ócska" csapat szorongasson titeket.Rivaldo11 írta:A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.
Aranylabda,Fifa év játékosa díj,köszönhet neki a Mu egy BL-t,technikája és gyorsasága miatt.a_ko_s13 írta: Nem értem, mit értetek ti sztár alatt? C.Ronaldot azért tartjátok sztárnak mert jól van zselézve a haja?
A sok sz*r után ti is vártátok a megváltást és eljött nem? akkor mi miért ne bizakodhatnánk?A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
a barcelona sosem verte nagydobra az igazolásokat. ez egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, mintha hetente olvasnám a rövidhírekben, hogy ezzel+azzal egyezett meg a klub.albicelesteX írta:Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!
1. Olvasd el mit írtam, és nézz utána a dolgoknak.petiamadridista írta: LoL..
Ez közel távol sem igaz..
Nagyon, de nagyon nem..
1.:
2003 tavasza inkább legyen 2004..
2.:
1-1.5 szezon?? ..
Hát ember, bocs de te nagyon nem vagy képbe...
phuu..az de jó lenne!mint amikor perez volt az elnök, mert ugyanazt fogják csinálni....
ezek közül kettő biztos ,hogy jön...szerintem!CR, Clichy, Cesc meg Ribery.
ezzel én is igy vagyok.nem kell itt csodákat várni,még akkor se ha jön cé,kaka,meg ribery..az idő is nagyon fontos tényező.Nálunk van egy kész CSAPAT. Néhány posztra (bal szélső és szélső védő) kell tudatosan igazolnunk
perez tanult a hibáiból!hogy tudatosan fognak igazolni vagy megint csak nagy neveket...
Nálunk van egy kész CSAPAT. Néhány posztra (bal szélső és szélső védő) kell tudatosan igazolnunk, ahogy Laportáék ezt az elmúlt években is tették. Én nem félek, inkább bízom a jövőbenalbicelesteX írta:Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!
még hogy nem hallani semmitalbicelesteX írta:Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!
Nem is kérdés, hogy be fognak idén vásárolni. A kérdés az, hogy tudatosan fognak igazolni vagy megint csak nagy neveket...albicelesteX írta:Én megondom őszintén biztos vagyok benne nyáron bevásárol a madrid!Ez a sok sikertelen év nemzetközi szinten meg hát a bajnokságban is kiverte a biztosítékot a királyi klubnál és váltani akarnak!Biztos kiélezetteb lesz a bajnokság meg nem biztos hogy jövőre is 6-ot gurítunk a bernabeuba!De Én nem félek és állok elébe!Nálunk sem fognak tétlenkedni a vezetők!És szerintem európának is jót tesz ha a madrid felélénkül picit!Talán ők is megtudják törni majd az angol uralmat!