Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A goal.com miatt még egy fekete pont.manuel írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... -for-karim
Szerintem ez az üzlett akkor érné megigazán ha nem Samut ajánlanák fel, hanem Gudhjonsent vagy Hlebbett a pénz mellé.
manuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
Először jelentsék már be Kakát.
Kiesett tegnap NadalSharky írta:O.kiren voltam 3 napig. Volt vmi fontos, amiről feltétlenül tudnom kéne![]()
Mehet a ban.smartarse írta:remélem este jól seggbe... ezt a strici Ronaldot lehet a szabadoknál is azért fut úgy neki mert már nem tudja összezárni a lábát...
ilyenért is mehetne simán, burkolt anyázás sem jobb szntem. pondró szó se szebb egy f.sználVarga Tamás írta:Ez a bírónak csúfolt állati söpredék megérdemelné, hogy a 98000 katalán szemközt köpdösse! Egy fekete ruhába öltöztetett senkiházi marha, aki feltűnési viszketegségben szenved. Az emberi nem szánalmas pondrója, egy mentálisan retardált pondró.
De hogy lelkivilága nincs, az tuti. No, és a gyereke se lennék, vagy ha igen, letagadnám.
Vele is kezd elszaladni a ló..Kamarilla írta: 2. Már akko minjárt egy Maracana-t felhúznak madridban... Lol, ezek a hírek, ha igazak is, hatalmas nagy sz*rok. De komolyan. Akkora nyomorék ez a real madrid, mit várnak? Nem véletlenül utálja őket egy rakás ember, csak úgy mint a cselszit, csodálatos a mai világ, van egy kiló pénzük és akkor már a fél világot megveszik... Egy normális nevelést nem tudtak felmutatni az utolsó 10 évben! Szégyen, szánalom, lerombolni, felégetni az egész Bernabéut...
rszergej írta:Fura, hogy itt keresel vígaszt Övrebocsalo. Majd a fak upa. Mondjuk azt sem nyeritek meg.robertfcb írta:Jah, arról nem szól a pálma...The Undertaker írta:
Akkor csinálj magadnak egy jobbat és oda irkáld a világmegváltó okosságaidat.Akkor egyik cselzis szája se sírt amikor úgy ment tovább,hogy Valdest lefogták míg terry befejelte a továbbjutós gólt.
Term. a kiemelt részt kell figyelniIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=Bycwe_WLsgU
ezt érdemes végignézni, MINDEN pillanat benne van, még azok is amelyek nem közvetített a Sport 1...
SZERK:
No comment, törölték a válaszomat.éljen a moderátori önkényuralom...
![]()
![]()
akkor ide beírom:
Perrero írta:főleg mert az m1en volt
Bocs, tényleg... Kicsit késő van, és be vagyok lassulva egy kicsit, mert fárasztó napom volt ma.