Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Ini lesérül! Henry mellé! A legjobb formában lévő játékos... Bl döntőre tényleg elég "viccesen" tudunk majd kiállni, ha Ini, se és Henry se lesz, sőt a védelmünk meg... mindenki tudja.
  Ini lesérül! Henry mellé! A legjobb formában lévő játékos... Bl döntőre tényleg elég "viccesen" tudunk majd kiállni, ha Ini, se és Henry se lesz, sőt a védelmünk meg... mindenki tudja. ( Rájuk jellemző a 10 perces hosszabbítás, ha vesztésre állnak ,a kedvező sorsolás, stb
  ( Rájuk jellemző a 10 perces hosszabbítás, ha vesztésre állnak ,a kedvező sorsolás, stb  )
 )

Chelsea gól mellett még azt a 6 gólt is megnézem mindig újraújra, amit lőttünk Real ellen.
 Chelsea gól mellett még azt a 6 gólt is megnézem mindig újraújra, amit lőttünk Real ellen.

nekem naponta legalább 10-12-szer meg kell néznem iniesta gólját. ő azon a napon több volt, mint a meccs embere.
 nekem naponta legalább 10-12-szer meg kell néznem iniesta gólját. ő azon a napon több volt, mint a meccs embere. 

. Pinto piros felsőben van es rajta egy zöld izé. aki Iniestához először odért az full a sötétbarnás vagy milyenes melegítőben van és rövid hajú.
 . Pinto piros felsőben van es rajta egy zöld izé. aki Iniestához először odért az full a sötétbarnás vagy milyenes melegítőben van és rövid hajú.