Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ennyire nem kell ironizálni!Nem kamu. Perez mindenható. Állítólag Mourinho lesz az edző, Wenger pedig a segítője. Említett játékosokon kívül még megegyezett Messi unokaöccsével, Samu nagypapájával, Iniesta szomszédjával is. Ha ez még sem lenne elég, és ne adj Isten egy meccsen vesztésre állnának, Perez képes arra, hogy csereként beállva két csukafejessel bármikor változtasson a meccs állásán.
Mindenható a fickó, nehéz lesz a következő szezon.
Köszönjük!cantera írta:Gratulálok a bajnoki címhez
Madridiként is élvezet nézni ezt a játékot. Sok sikert Rómában!
Hatalmas respect!cantera írta:Gratulálok a bajnoki címhez
Madridiként is élvezet nézni ezt a játékot. Sok sikert Rómában!
igen, erre gondoltam, kösziBányász írta:Kicsit off lesz de tudtommal Diego már a Juventus játékosa....Szóval róla már le is csúszott a kedves Madridi vezetés.
Az télleg Higuain akart volna lenni.LG írta:Itt vmi nem stimmel. Gondolom az 1. Hunti Higany akar lenniAkiket reálisnak látok, azok Benzema, Clichy,Drogba, Ribery
Itt csak az a gond h már így is erős csatártúltengésük van: Huntelaar remekl játszik, nagy hiba lenne padra ültetni, Raul is termeli a gólokat szépen, RvN felépül, Huntelaasr pedig már így is teljesen felesleges játékos.Amugy Ibrara látok nagy esélyt még a Madridnak. Az Interből ugylátszik elege lett, mehet a Madridba. Én örülnék neki, mint Inter szurkoló, 1-el kevesebb gyökér a csapatban
![]()
Huntelaarral meg sztem nincs gond. RvN pótlására kellett. Hasonló tipusú játékos, fiatalabb kiadásban. A Ló meg nemhiszem, h ezután a komoly sérülés után még nagyon sok vizet fog zavarni. Hisz ha jól tudom 2x műtötték ugyanazt a térdét, és hát ilyen korban nem tudom, van-e még vissza út.
Itt vmi nem stimmel. Gondolom az 1. Hunti Higany akar lenniAkiket reálisnak látok, azok Benzema, Clichy,Drogba, Ribery
Itt csak az a gond h már így is erős csatártúltengésük van: Huntelaar remekl játszik, nagy hiba lenne padra ültetni, Raul is termeli a gólokat szépen, RvN felépül, Huntelaasr pedig már így is teljesen felesleges játékos.
Bányász írta:Kicsit off lesz de tudtommal Diego már a Juventus játékosa....Szóval róla már le is csúszott a kedves Madridi vezetés.
jól tudodKicsit off lesz de tudtommal Diego már a Juventus játékosa.... Rolling Eyes Szóval róla már le is csúszott a kedves Madridi vezetés.
Tökéletes példa volt. Ő az aki klasszis, mindenki elfogadná a csapatába, de nem világsztár. Az ilyen labdarúgókra pályázhatnak eséllyel, nem pedig csettintenek és jönnek az aranylabdások. Annak már vége.noname írta:Csak próbáltam olyan játékosokat írni, akiket valóban meg lehet szerezni. Digeo is ilyen, csak a mondanivalóm elején elfelejtettem külön megemlíteni.kristop írta:noname, jól leírod a dolgokat csak az a kérdés Diego hogy kerül a mondandódba?
EZ igaz lehet de van az a mondás hogy a pénz beszél,... és abból a realnál van bőven.noname írta:...
a nagycsaptok mostmár rendszerint meg tudják tartani a sztárjaikat.
...
Csak próbáltam olyan játékosokat írni, akiket valóban meg lehet szerezni. Digeo is ilyen, csak a mondanivalóm elején elfelejtettem külön megemlíteni.kristop írta:noname, jól leírod a dolgokat csak az a kérdés Diego hogy kerül a mondandódba?
Jaja, multkor még ugy volt hogy Xavi a közelébe sem ér Gutinak, mostmeg...LG írta:![]()
Nekem nagyon tetszik, h Guti távozását is követelik. Végre rájöttek, h gyengébb a Madrid vele, mint nélküle.
Ugyanúgy ott van, 2 meccset játszott összesen, 0 gól.danko94 írta:Halljátok, volt a Real ba az a Palanca nevü srác, aki az el classico-n mutatkozot be és szét szivatta Abidalt és akkor a madridisták azt mondták h megvan a jövő új játékosa, de azóta nem nagyon játszott, mi történt vele?
Kár,h Pepe nincs írva...Krojf írta:A Real-szurkerek így rendeznék át a Madridot.
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/0 ... bdast.aspx
Szerintetek?
K.