Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
válazd az unilokot aztán patch és utána crack...ZS10 írta:Egy nagyon nagy kérésem lenne...
Délután letöltöttem a Football Manager 2009-et, de sehogy se tudom elinditani a game-t, mert mindig kéri azt az átkozott PRODUCT COD-ot!!!![]()
Mit kellene, tennem? Installálásnál kell valamit csinálni?!
Ha valaki segítene, annak 1000 köszönet!
Köszönöm szépen!potike1 írta:Ezt töltsd le, csomagold ki, majd másold a C/Dokumentumok/SI/FM09/graphics/pictures/players/palmeiras mappába mindkét fájlt. Egyik a kép, másik a config fájl. Ezután már látni fogod Marquinhos képét.
Ha ez igy megfelel, akkor feltöltöm valahova a képet és a config fájlt, és elmagyarázom, hová tedd azokat.kyle írta:Nincs véletlenül valakinek normális képe Marquinhos-ról (Palmeiras)?
Ha focit akarsz akkor football manager, sokkal jobban ki vannak dolgozva a taktikai részek meg minden.kudu írta:Lehet volt már itt ez a kérdés, de megvan a fifa manager és a football manager is.
Melyiket érdemes felrakni?
Melyik izgalmasabb?:D
Mondjuk gondolom már magyarosítás is van lassan hozzájuk.
1- Uninstall the game and make sure all other files have been removed (check your My Documents and the location where you have installed the game. Please note here - you may want to save any tactics/save games, filters etc you have and make a back up copy of them). Then, I would also recommend deleting your cache: You can do this by:elbandi írta:Elegem van![]()
Kb 8-szor raktam újra a játékot de mindig kiadja ezt:
"XML parsing error"
not-well-formed (invalid token) at line 1 of Profile0.xml.
Ha valaki megmondja mi a baj,azt meghívom 1 sörre
A Fifa Managerhez nincs magyarosítás!kudu írta:Lehet volt már itt ez a kérdés, de megvan a fifa manager és a football manager is.
Melyiket érdemes felrakni?
Melyik izgalmasabb?:D
Mondjuk gondolom már magyarosítás is van lassan hozzájuk.
tcm-be keresd ki a documentumokba a fm mappát, és a profil mappát töröld ahogy van. nekem beváltelbandi írta:Elegem van![]()
"XML parsing error"
Ha van fent bármilyen kiegészítő, szedd le és ne is rakd fel!elbandi írta:Elegem van![]()
"XML parsing error"
hú ezt nekem is csinálta...elbandi írta:Elegem van![]()
"XML parsing error"
http://huncm.fw.hu/Rajmó írta:sziasztok!
valaki be tudna nekem linkelni egy magyarosítást? mert ami van fmhungary-n link nekem az nem jó, rámegyek a letöltés gombra, és a kezdőoldalt hozza be..
előre is köszi
Lehet ne jó helyre másoltad be, vagy valamit nem állítottál be.elbandi írta:A segítségetek szeretném kérni![]()
Kezdtem egy karriert a Paks csapatával és a játékosok "fejei"-t nem jeleníti megPedig már letöltöttem egy facepack-ot,de a csapatomból semelyik játékosét nem mutatja
![]()
Mit tegyek?![]()
Előre is köszi a segítségeket
szerk:Mi az a XML parsing error?
1.kyle írta:....