Így van.Rivaldo11 írta:Ebben csak az a vicc, ha mondjuk megvettük volna Buffont, és Ő védett volna ugyanúgy, ahogyan Valdes tegnap, már a fél fórum itt lenne: "végreegyklasszisállakapuban" kezdetű nótával.
Jó igazad van.Fecooo írta:igen, belelőtte Drogba, de azt ki is kell kényszeríteni... és ebben nagy VV!Barcaforever írta:Persze, én elismerem, csak mutasd a helyzetet, amelyiknél, olyan hatalmasat kellett védenie és azt mondom igazad volt.![]()
Nem veszek én el semmit tőle.Mert sztem nincs is mit odaadni.
Fecooo már válaszolt, én csak annyit tennék még hozzá, hogy elbizonytalanítja a támadót egy az egyben. Mert a végletekig ki tud várni.Barcaforever írta:Persze, én elismerem, csak mutasd a helyzetet, amelyiknél, olyan hatalmasat kellett védenie és azt mondom igazad volt.![]()
igen, belelőtte Drogba, de azt ki is kell kényszeríteni... és ebben nagy VV!Barcaforever írta:Persze, én elismerem, csak mutasd a helyzetet, amelyiknél, olyan hatalmasat kellett védenie és azt mondom igazad volt.![]()
Ja. Ez már vicc. Ha ez Casillassal történik, akkor "ugyehogyaviláglegjobbkapusa"( egyébként az), ha meg Valdes áll a kapuban, és hárít, akkor belelőtte Drogba...Ezen már csak nevetni tudok.Barcaforever írta: Hozta a meccset?Hogyha Drogba helyzetére gondoltok és azért vagytok meghallva, akkor csak szólok, h azt nem Valdes védte, hanem Drogba lőtte Valdesbe.Kicsit nem mindegy.
Fogalmazzunk inkább úgy, h próbálták naggyá tenni a londoniak és úgy-ahogy összejött nekik.
már ne is haragudj, de miért kell mindig elvenni VV érdemeit?Barcaforever írta:Hozta a meccset?madmushroom írta:Ez az Valdes....EZ AZ. Most kis túlzással hozta nekünk a meccset...ha nem lennének az állandó kapitális hibái ki is lennék vele békülve...de egyenlőre nálam még mindig gyenge kapus.Hogyha Drogba helyzetére gondoltok és azért vagytok meghallva, akkor csak szólok, h azt nem Valdes védte, hanem Drogba lőtte Valdesbe.Kicsit nem mindegy.A többi meg kötelező volt.
Fogalmazzunk inkább úgy, h próbálták naggyá tenni a londoniak és úgy-ahogy összejött nekik.
Hozta a meccset?madmushroom írta:Ez az Valdes....EZ AZ. Most kis túlzással hozta nekünk a meccset...ha nem lennének az állandó kapitális hibái ki is lennék vele békülve...de egyenlőre nálam még mindig gyenge kapus.
Leírtál szinte mindent, amivel egyetértek, bár sztem a távoli lövéseknél is volt 1-2 nagy bravúrja. Nagyon tehetséges, kiváló reflexekkel, csak rosszul jön ki, sokszor saját játékossal ütközve. Ami hiba és a hibából gól lesz, főleg a ha a kapus hibázikdanko94 írta:Mindig is mondtam, hogy Vitya a világ top3 ban van a VONALON. Rengeteg ziccert véd ki jól és jó ütemben lép ki a kapuból ki stb...De a beadásoknál és a rögzített szituknál, távoli lövéseknél van bajban. A beadáosoknál rendre rosszul jön ki és ezekből kapkodja a potyákat...
dnske írta:Nem sokat írok a fórumon és akkor is általában Vityát szidom. Nem rég leírtam, hogy Vitya hibáira külön odafigyelek.
Fáj bevallanom, hogy a kékek ellen akármilyen kritikus szemmel figyeltem nem találtam semmitÉs most jön a lények ennek igen is örültem
![]()