Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy óriási cikk, tényleg rávilágít mindenre a meccsel kapcsolatban és úgy áltanosságban is jókat ír! Teljesen korrekt és minden szava igaz (néhol azt kell mondjam, hogy sajnos
kösz szépen és gratulálok a fogadásodhoz : )))R. Carlos írta:Bevallom őszintén örülök, hogy továbbjutottatok mert így bwinen hoztam 5000-et a 3 fogadásból. Viszont el kell ismerni, hogy a bíró nagyon veletek volt, Abidal kiállítása ellenére. Persze örülök, hogy nem kell végighallgatnom megint azt, ahogy a MU és Chelsea szurkolók röhögnek és lenéznek minket a spanyol foci kedvelőit. Szóval a döntőben is a Barcáért fogok szorítani, madridista létemre.
A madridban mutatott foci a Cselzi ellen LEHETETLEN lett volna!!! Fogja már fel mindenki! Úristen! Egy bekkelő csapat ellen nem lehet úgy játszani! Ez még nekünk sem megy. Ennyi!Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...
Látszott az akarás a srácokon, nagyon örülök, hogy tovább jutottunk, de nem a bíró hibáiból kéne az ilyesfajta győzelmeket kicsikarni, hanem ön erőnkből! Ez is egyfajta győzelem, de én a sz@rabbik kategóriába sorolnám...
Annyira egyik csapat se érdemelte meg a tovább jutást, de ha pártatlan lennék és választani kéne, a Barcára szavaznék, mert küzdött, erőlködött a csapat a cselszi nyomorék antifocijával szemben, de az antifoci ha idegesítő, ha alázó a futballra nézve, eredményes és a fociban csak az eredmény számít, a játékot nem díjazzák...
a madrid a vezetés tudatában is felvállalta a focit, a "nyílt sisakos küzdelmet", az azért volt olyan ....Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...
Látszott az akarás a srácokon, nagyon örülök, hogy tovább jutottunk, de nem a bíró hibáiból kéne az ilyesfajta győzelmeket kicsikarni, hanem ön erőnkből! Ez is egyfajta győzelem, de én a sz@rabbik kategóriába sorolnám...
Néha kell 1-1 szerencsés győzelem, 1-1 olyan meccs ahol rámutat az ellenfél a hibáinkra...lehet, hogy a tegnapi meccs hibáiból tudjuk kiküszöbölni azt a problémát amit a MU kihasználna. Szerencsénk volt. De istenem, néha kell ... nem ?Kamarilla írta:Bocs, hogy nem vagyok azzal megelégedve, hogy a 12. játékosunk a bíró volt! Örülök, hogy bent vagyunk a döntőben, de mégis jobb lett volna látni egy olyan focit (vagy egy ahhoz hasonlót), mint amilyet a madrid ellen játszottunk! Nem csak élvezet szempontjából is, hanem akkor semmilyen kétely nem lett volna a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem büszkén mondhatnám, hogy eltapostuk a cselszit, ahogy azt Barca módra kell! Nem 5 gólt vártam, hanem egy 0:2-t, 1:3-at! Kicsit csalódott vagyok...
Annyira egyik csapat se érdemelte meg a tovább jutást, de ha pártatlan lennék és választani kéne, a Barcára szavaznék, mert küzdött, erőlködött a csapat a cselszi nyomorék antifocijával szemben, de az antifoci ha idegesítő, ha alázó a futballra nézve, eredményes és a fociban csak az eredmény számít, a játékot nem díjazzák...
Azért ne hogy már...Rivaldo11 írta:Kétségtelen, a játékvezető meccsben tartott bennünket. Ezt el kell ismernünk. Ugyanakkor vicc lett volna, ha az a csapat jut a fináléba, amely a párharc 180 percéből 160-ban totál passzív volt.
Igazságos eredmény született
bár igen nehéz még mindig ezzel szarakodni,Kamarilla írta:Sajnos ez így igaz. Ha normális játékvezető vezeti a meccset, a 11-esekkel csúfosan kikapunk! Csak a bírónak köszönhetjük, hogy a döntőben vagyunk! Ez a Hiddink egy lángelme! Nagyon jól felkészítette a cselszit, le a kalappal előtte. Nem nagyon érdemeltük meg a tovább jutást őszintén szólva, bár ők se nagyon... A lényeg: ott vagyunk a döntőben, de cask a bírónak köszönhetjük! Azt viszont kíváncsi lettem volna, hogy Valdes kivéd 4 11-est!madmushroom írta:ezek miről beszélnek ?chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.![]()
![]()
Ha megtette volna, ő a nap hőse Iniestával együtt!
Én igenis behoztam volna Hlebet vagy Gudjohnsent, mivel Keita szerintem alapból nem az igazi, míg Busquets igen gyatrán muzsikált. Pep cserélhetett volna előbb is már...Chino írta:Ott a pont!!!Xavi001 írta:Némelyikőtök akkora LOW nem tudom miért kell mindig bántani a Barca játékosait?:hmmm:Lehet mindenkinek rossz napja nem?mikor nem hibáznak meg lőnek gólt(okat) akkor jajj de jók.mikor meg 1 pici hiba esetleg nagyobb akkor meg igazoljanak el :-/ igaz?
Keita: volt meccs ahol az ő góljával nyertünk nem igaz?
Alves:ugy senkisem tud beadni mint ő amikor jó passzban van
És még sorolhatnám.
Ha valami bajotok van valamelyik játékossal mennyetek már föl ti a pályára és csináljátok már azt amire az Edző utasít + világsztárok ellen mutassátok meg mit tudtok na erről ennyit!
Inkább ne valljátok magatokat Barca drukkereknek ha így szembe szúrjátok őket!!!!
Aki Alvest szídja az nem nagyon látott még Barca meccset az idén. Sőt. Én a tegnapi meccs miatt sem korholnám. Sztem Iniesta mellett ő volt a legaktívabb a csapatban. Azt hogy mennyit robotolt, labdát szerzett, támadásban és védekezésben egyaránt ott volt sok játékos megirigyelhette volna. Az egyetlen negatívuma -azonban ez elég súlyos volt-, hogy a beadásai nem sikerültek, de ami jó lett abból született a gól, szóval meggondolnám mielőtt ráhúzom a vizes lepedőt.
Keita pedig nem rossz játékos. Igaz hogy nem egy bravúros, technikás focista, de ha kell oda teszi magát. Különben is kit lehetett volna a középpályára tenni. Hlebet, Gudjohnsent? Ne vicceljünk.
Milyen négy 11-es ?Kamarilla írta:Sajnos ez így igaz. Ha normális játékvezető vezeti a meccset, a 11-esekkel csúfosan kikapunk! Csak a bírónak köszönhetjük, hogy a döntőben vagyunk! Ez a Hiddink egy lángelme! Nagyon jól felkészítette a cselszit, le a kalappal előtte. Nem nagyon érdemeltük meg a tovább jutást őszintén szólva, bár ők se nagyon... A lényeg: ott vagyunk a döntőben, de cask a bírónak köszönhetjük! Azt viszont kíváncsi lettem volna, hogy Valdes kivéd 4 11-est!madmushroom írta:ezek miről beszélnek ?chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.![]()
![]()
Ha megtette volna, ő a nap hőse Iniestával együtt!
Sajnos ez így igaz. Ha normális játékvezető vezeti a meccset, a 11-esekkel csúfosan kikapunk! Csak a bírónak köszönhetjük, hogy a döntőben vagyunk! Ez a Hiddink egy lángelme! Nagyon jól felkészítette a cselszit, le a kalappal előtte. Nem nagyon érdemeltük meg a tovább jutást őszintén szólva, bár ők se nagyon... A lényeg: ott vagyunk a döntőben, de cask a bírónak köszönhetjük! Azt viszont kíváncsi lettem volna, hogy Valdes kivéd 4 11-est!madmushroom írta:ezek miről beszélnek ?chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.![]()
![]()
ezek miről beszélnek ?chelseaisthebest írta:CHELSEA - barcelona 5:1 - a mai nap folyamán összeült az UEFA vezetősége, és mint kiderült, a 6 vitatott esetből 4 alkalommal kellett volna büntetőt ítélni a Chelsea javára. Az UEFA a holnapi nap folyamán bocsánatkérést idéz a Chelsea otthonába és azonali hatájjal elbocsájtja a játékvezetőt, aki soha többé nem vezethet nemzetközi mérkőzéseket.