gekkodan írta:miihii:
nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo):
Kérlek magyarázd már el, hogy ebben hol van a feltételes mód? Szerintem a "lesz" és a MU vs. Barca nem arra utal, hogy neked lenne igazad.
Félretéve a nyelvtanórát: mindenki tudja, hogy a Chelsea nem piskóta, azt leszámítva, hogy nem lőttek gólt idegenben, kedvező eredményt értek el, hiszen egy 1 gólos győzelemmel már mehetnek is tovább (ez lehet 2-1, 3-2, de még 9-8 is). Az idegenben lőtt gól akkor ér valamit, ha nem kapunk ki, ez pedig a döntetlen, vagy a győzelem.
Hogy érthetőek legyek nyelvtanilag számodra: annyit mondtam, hogy nem lefutott, ráadásul a hazai pálya előnye ott van és ilyen esetekben ez bizony számít. Azt is leírtam, hogy bízzunk a fiúkban, de óvatosan az ilyen kijelentésekkel.
na písz
Ja és miihii: a laza döntetlenek és a BL-elődöntő fogalma nem túl egyszerű képlet. Nem mondtam mást, mint azt, hogy járjunk már a földön és pont ilyeneket ne jelentsünk ki a világ legrangosabb sorozatának elődöntőjéről.
És itt stop is, mert valszeg nem győzzük meg egymást.

A kollega beírta,h jó meccs lesz a BARCA-MU.Ezzel valóban azt érzékelteti,h biztos benne,h a mieink döntősök.Amiben én is biztos vagyok.NEm azért,mert lekezelem a cselszkijt (írtam is többször,nem lesz egyszerű,meg pölö,h a CLÁSICOnál nehezebb),csak bízom a csapatom erejében és hiszek benne,h továbbjutunk.
Senki nem írt olyat,h könnyű lesz,meg h 2-3 gólokkkal ütjük őket.

Márpedig Te így állítottad be.Teljesen mindegy,h miként,de érzésem szerint továbbmegyünk.Különbség van a hit (h döntősök leszünk.) és az arcoskodás,túlzott elvárás között.Ezért írtam,h nekem LAZÁN megfelel egy iksz is a visszavágón és Nemmindegy19 sem írta,h gálával megyünk tovább.Csak annyit,h döntőbe várja a BARCÁT.Mint én.Is

Amit írtam erre értettem!Sztem kicsit elbeszéltünk egymás mellett
Az oddsok pedig láthatóan szubjektívek,nem reálisak
Szerinted 60-65 vs 40-35 a cselszkij javára,
Miki fifty-fiftyt mondott,
Én meg azt mondom,h 60-40,h mi megyünk tovább!
Remélem most már átláthatóbb a gondolatsorom és nyelvtanilag fel tudtam venni Veled a versenyt
Peace.
La Pulga írta:
Màs: Ti hogyan tudtok szeretni kèt csapatot egyszerre? Mert okè , hogy szimpatikus egy csapat de pl èn sosem tudnèk úgy szeretni egy csapatot mint a Barcàt. Ezzel nem akarok senkit megbàntani , csak èrdekel.
Én a magam részéről nem szeretem annyira a MU-t,mint a BARCELONÁT.Abszolút első helyen állnak a katalánok,messze.
Csekkold az aláirásomat