Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Pár sorral lejjebb:A 76. percben egy szöglet után nem meglepő módon Terry fejelt kapura, s szép mozdulattal a jobb sarokba talált. A szituáció szépséghibája csupán az volt, hogy Ricardo Carvalho egyszerűen megfogta (átölelte) Victor Valdés kapust, aki így nem tudott elmozdulni a hosszú sarok, és a labda felé. Azonban sem Collina játékvezető, sem az asszisztense nem ítélte meg a teljesen egyértelmű szabálytalanságot, így a Chelsea ismét lépéselőnybe került. 4-2!...
4 évvel ezelőtt a bíró fosztott meg minket a továbbjutástól, tegnap meg pont fordítva! Akkor is elismerte a bíró, hogy hibázott, meg most is. Most egállban vagyunk...úgyhogy nekem ne jöjjön itt senki azzal, hogy megvettük a bírót, meg ilyen csalás, olyan csalás! Igen...ilyen érzés kiesni egy BL-ből ha az ellenfélnek fúj a bíró! Kicsit sajnálom a Chelsea-sekeket, mert mi Barcások tudjuk, hogy milyen érzés így kiesni!A találkozó után a nagy bírói tévedés miatt nem csak Rijkaard edző, de az általában igen nyugodt Ronaldinho is nagyon idegesen viselkedett, melyet ezúttal meg lehet érteni. Egy ilyen párharc során, miután a Barcelona fölállt a padlóról, nehéz megemészteni, hogy egy szabálytalan góllal esik ki az együttes.
Tavaly egynek is sikerült(Zambrotta).visca el barca írta:még amugy van olyan lehetoseg is, hogy syl kimarad és akkor, a két szélen caceres meg puyol... az a baj h ronaldo ellen a keto egyutt is keves

Az én tippem:visca el barca írta:még annyi, hogy érdekes lesz a döntő abidal, alves, meg marko nélkül...

sajnos nem törlődnek a sárgák. de ha visszaolvasol/olvastok akkor látjátok h tegnap nagyban ment a téma erről...kunbela8888 írta:Tsá!!Én úgy tudom ,hogy a sárgák automatikusan törlődnek a döntőre,csak a piros lap marad!Ha valaki tud valamit írjon?!Més que en club!
Vigyázz ezzel, mert Ozsimiki a szádat letépi!kunbela8888 írta:Tsá!!Én úgy tudom ,hogy a sárgák automatikusan törlődnek a döntőre,csak a piros lap marad!Ha valaki tud valamit?!Més que en club!

Úgy látszik mindig van min csámcsogni:) 3 éve Shevchenko lerántása volt a téma a Milan elleni elődöntőben, most meg ez. Majd lenyugszik szép lassan mindenki.redmiller írta: 25 perc állt rendelkezésére a Chelsea-nek,hogy eldöntse a meccset, ehelyett védekezett és kontrákra épített 10 ember ellen.
Az egy lövés lövés.
Bíró hibák: kiállította Abidalt, utána Piqué kezese 11-est ért, mi volt a másik?
Pár éve miért nem reklamált senki, mikor a Chelsea olyan góllal jutott tovább a Barca ellen, hogy VV-t az ötösön belül megfogták????
25 perc állt rendelkezésére a Chelsea-nek,hogy eldöntse a meccset, ehelyett védekezett és kontrákra épített 10 ember ellen.Vikke írta: Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
A mi kezünkben volt a meccs! De jött ez a bíró és csúnyán belenyúlt a meccsbe! Én nem beszélek 6 megnemadott tiziről, de kettőről biztosan.