Azzal kezdeném,hogy továbbjutottunk a többit gyorsan felejtsük el!A tegnapi meccsen lassan,ötlettelenül és kicsit megilletődötten játszottunk.Valószínüleg a felforgatott csapat miatt is illetve,hogy néhányan gyengén és magukhoz képest gyengén játszottak.Messi,Iniesta,Xavi magához képest keveset mutatott,Eto'o,Dani Alvés,Busquets hihetetlenül rosszul játszott,Keita,Abidal pedig egyszerűen nem jól.Akit dícsérni lehet az Touré,Piqué és V.V. . Persze ez kicsit sarkított vélemény,de nem akarok mindenkit külön értékelni,mert az hosszú lenne. Persze azt még hozzá kell tenni,hogy Iniesta gólja a végén parádés volt és azzal teljesen feleslegessé tette a játékosok játékának az elemzését a cél szempontjából!:)
A meccsről:
Sajnos kijelenthető,hogy a tegnap esti játék alapján nem érdemeltünk továbbjutást,de szerencsére ilyen a foci és ezúttal mi örülhettünk a végén.A döntőben ennél több kell mindenkitől!Az is bebizonyosodott,hogy az alapcsapatból kiesik 2-3 játékos,akkor őket nem tudjuk minőségileg pótolni illetve meccs közben a cserékkel nem nagyon tudunk variálni ráadásul Pep nem is bízik a cseréinkben hiszen a 85. percig nem mert változtatni,pedig szerintem volt néhány gyengébb teljesítmény.Persze a meccs vége őt igazolta,de ehhez jó adag szerencse is kellett.Lesz munka bőven a döntőig!
A bíróról és a vitatott esetekről:
A bíróról véülis nem akarok külösebb szót ejteni,egyszerűen nem volt képben tegnap.Viszont az esetekről írnék pár dolgot. Alves-Malouda párharcnál nem is értem mit reklamáltak,a visszahúzás kivül történt,ami a vonalon belül volt az már sima test-test elleni összecsapás volt,de aztán a bíró visszafújta a visszahúzást,ha Malouda tovább tudott volna menni,akkor előnyszabály lett volna.Piqué kezezése valóban tizenegyest ért,viszont előtte úgy került Anelkához a labda,hogy a fejelni készülő védőt kilökték a labda alól,amit le kellett volna fújni,ha már nem fújta le,akkor be kellett volna fújnia a tizenegyest,mert így két hibát is vétett egy eseten belül a bíró.Drogba fetrengéseiről pedig csak annyit,hogy ha a helyzetekre koncentrál és nem arra,hogy el akar esni,akkor gólt lőhetett volna illetve a bíró is talán könnyebben fújta volna be neki őket,ha nem azt látja,hogy mindenáron a tizenegyesre játszik.Illetve ha már csalást emlegetnek a Chelsea oldalán,akkor talán azt is említség meg,hogy Abidal kiállítása kissé túlzás volt.Sőt,ha az első meccs vonzatait vesszük alapul,akkor Ballacknak és Alexnek például nem is kellett volna ma játszani,mert múlt héten minkettőt vitathatatlanul ki kellett volna állítani.Jah és persze volt egy Henry lerántásos eset is,ami szintén 11-est ért volna.
A döntőről:
Ott tényleg megmutathatják az Aranylabda esélyesek,hogy ki is érdemli meg leginkább azt a díjat ( Nálam eddig Iniesta a befutó,bármennyire is szeretem Messit ) Aki eldönti a döntőt vagy kiemelkedőt nyújt ott,valószínűleg aza játékos örülhet majd évvégén is.A részünről mindenképpen több kell!
Bocs a hosszú hozzászólásért,de nem bírtam magamban tartani!