erosvezer írta:Én csak azt mondom a Chelsea 10 ember ellen játszott 25 percig, eldönthették volna a mérközést, ők beálltak védekezni, és ölték a focit, megérdemelték , hogy kiestek. Pique kezezése tényleg 11-est ért,a többi szerintem nem volt az, de Anelka meg elesik a saját lábába és Abidalt állitják ki?!Nevetséges!Drogba is kaphatott volna egy Oscar- díjat!Megérdemelten jutott a döntőbe a Barca!Mindenki az Eto, Henry, Messi hármasról beszél, de szerintem ha nem lenne mögöttük két ilyen középpályás, mint Xavi és Iniesta most nem tartana itt a Barca!
IRÁNY RÓMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is ezt vallom! Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy volt egy odavágó is, ahol az akkori bíró nem akadályozta meg a Chelsea játékosainak durvaságát...
Feltünő volt, hogy Busquets nemzetközi Top meccsen mennyire nem illik bele a csapatba... Igaz van még fejlődési lehetősége. Szomorúbb, hogy a leendő aranylabdás - Messi - mennyire nem csinált semmit a meccsen...

Eto'o meg annyit sem... Henry meg borzasztóan hiányzott.
Amúgy Somos Zoli - bármennyire jóban vagyok vele, tisztelem, kedvelem - ezen a meccsen igencsak elfogultnak tünt... Enniyre fájt neki a hétvégi 2-6????