2009.05.06. 23:46:02
Elfogyott a borom, elszívtam az összes cigimet...pedig milyen jó lenne még ebből is, abból is 1 kartonnal....
Cselszki: ****-on meg ott ahol van...nehogy már olyan csapat játszon egy MU elleni BL döntőben aki 10 ember ellen sem tud focizni... Megkapták a lehetőséget...igen ... akkor taxi van annak aki össze-vissza mindenféle Jászai Mari díjas alakítással akar eldönteni egy ilyen meccset...
Soha nem vitatnám a tavaszi Espanyol, Valencia elleni meccseket...öcsém ha valaki jobb, meg akarja verni a másikat akkor tegyen meg mindent érte...és ha nem jön be utána se dumáljon mert ilyen a foci ... ha nem tudja, pályára se lépjen....
100 milliókat herdálnak el arra az összemaszekolt csapatra...és mennyire "rettenetesen" kiszolgálja a közönségét...szánalmas.
Volt lehetőségük bizonyítani a Camp Nouban, volt 10 ember ellen hazai pályán, és mit műveltek...kívülálló végig nem tudta, hogy melyik a hazai, és melyi a vendég csapat...
Teljesen megérdemelték...majd rájönnek, hogy egy Barca ellen (pláne ez ellen) nem kéne fos bekkelést próbálgatni...az a Milannak sem jött be, pedig ők arra születtek!
Egy kezemen meg tudom számolni azt, hogy mennyi épkézláb támadást vezettek a tizenhatosunkig...igen pontosan annyit kettőt-hármat...csak a hibánkra vártak, bíztak a tesztoszteron félisten harcosukba és ennyi: se több se kevesebb..
Barca: Döntetlen ezzel a felállással...mindenki kitett magáért, végig próbálta megtalálni a lehetőséget, mégha ma nem is úgy jött össze ahogyan megszoktuk..igen, mert van ilyen meccs is de mi legalább bizonyítottuk, hogy akarjuk a sikert, és teszünk is érte mindenféle alibizás nélkül...
A haveromnak írtam ma, hogy a cselszki az esélyesebb, de ha valaki villanni fog tőlünk az vagy Messi, vagy Iniesta lesz...ÉS BEJÖTT ...mert Ő az aki igazán megérdemli...számtalan meccsen vártam volna, hogy lőjön nem tette...MA IGEN ... ÉS HOGY ... akkorát ordítottam, hogy a fél ház beleremegett, ez a Barca megérdemelte azt a gólt, és bár minden tiszteletem néhány meghatározó cselszki játékos előtt ŐK a BL döntőt NEM...mert ez csapatról, és a labdarúgásról szól kérem szépen és az NEKÜNK VAN, AZT MI TUDJUK JÁTSZANI...MINDEN MÁS MÁR TÖRTÉNELEM!