2009.05.06. 23:07:41
nekem csak fél mosoly van az arcomon, mert örülök, hogy sikerült, de szerintem ott örülni a stadionban, levetközve kicsit túlzás....odamennek egy amolyan felemelt taps kézzel, és kész.
na most szerintem a passzok nagy többsége hátul nagyon pontatlan volt, és néha elaludtak a védők is...az a kezezés igen csak jogos lett volna, a többi vitatható, azt hiszem ha akkor ott nem Touré van Drogbával, hanem más az simán elkaszálja a csatárt, viszont Yaya-nak megvan az a testi ereje, hogy képes felvenni a honfitársával a versenyt. Alves rosszul játszott, én azt mondom, hogy inkább osszák fel a szabadrúgásokat: Henry, Xavi, Marquez, Alves között, akkor ebben is lenne rotáció. A piros lap egy vicc volt mint a büntető nem megadása (kompenzáció?). Etoo-val nem tudom mi van...Busquets szerintem körülményes, kevesebbet kéne forognia és a passzolás minőségét javítani. Abidal??? elment ma a játéka, de kéne neki egy korban hozzáillő versenytárs, hogy öt is lehessen rotálni, mert sokszor lerázzák, a támadók. Pique, Xavi - elfogadhatót nyujtottak (a kezezés nem hinném, hogs szándékos lett volna) Messi és Iniesta: Jól mozogtak, de Messi-t 3 ember fogta folyamatosan, és örülök neki, hogy komolyabban nem bánották, de azért kiosztotta a gólpasszt, Iniesta lett szerintem a legjobb "barcas" nem rosszul osztogatta a labdát, és elég jól "szerencsésen" gólt rúgott.