Az új mezek...
Bocs Srácok, ha nagyon-nagy hülyeséget írok, de szerintem nem ma mutatták be. hanem csak júli 1-én mutatják be az új szereléseket...
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Háát, az idei (Múltbeli?) mezeink szebbek voltak, amikor 1 megláttam a sárgát
azt hittem, bírók is Barcamezbe lesznek (az olaszoknál hasonló van asszem), ott is randának tartottam, de a Barcahoz aztán télleg semmi köze nincsen. Majd megszokjuk, nem olyan rossz, de szerencsére én még az idei kék csíkos idegenbelit vettem meg. A legjobb (volt) ez, meg a Centenáriumi.

-
- Entrenador del Barça
Enrique írta:A fekete-kék az iszonyat gyönyörű. Elsőre is az volt.![]()
De ez a piros gatya, meg ez a sárga mez... Ahogy a szavazásban is volt - Hányinger..
Lehet kicsit túlzok, de sztem az...
Nem túlzol! Sajnos...

VISCA EL BARCA!
- visca el barca
- Presidente del Barça
hű de király, hogy nyitottam egy topicot és nemis tudok róla......

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mindenki pirosozik....kérem ez gránátvörös, nem piros!!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hozzá kell szokni!!!amugy meg a tavaji mezek sem tetszettek nekem,főleg az a fekete-kék,láttasm pár meccset,és rájöttem,hogy nagyon karaj,és olyat is vettem.Enrique írta:Szép, szép, én is szeretem a piros színt, de ha 1x nem m1 a mezhez....Zsolti írta:Sztem kiráyl az a piros gatya!!!![]()

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Sztem kiráyl az a piros gatya!!!cruyff írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Miért????????? Miért piros a nadrág? Ki volt az aki kitalálta? Ráadásul a kéket is elcseszték, mert sötétebbnek kellett volna lennie!De MIÉRT piros a nadrág?????
![]()

jah, mondjuk elnéznék egy tiszta katalán csíkos mezt mondjuk jövőre..na az ütne mindent
höhö,nekem tök teccik...
=
Legalábbmajd láccani fogunk a neonfényben is...

Legalábbmajd láccani fogunk a neonfényben is...
Dinho smiley
=

-
- Entrenador del Barça
A Barca színeiből a világ legszebb mezeit lehetne megcsinálni, erre tessék... A katalán zászló is sokkal jobban nézett volna ki, ha nem csak egy kis pöcök hátul a galléron, hanem mondjuk a két vállon ill a nadrád (a KÉK nadrág vazzeg) két oldalán csíkban futott volna végig! A felső rész pedig olyan vékony csíkozásúra sikerült, mintha pizsama lenne! Lefogadom, hogy a népművészeti cserépedény tervező még lóvét is kapott ezért! 

VISCA EL BARCA!
Talán azért mert az első meg a második színe nem ütött el egymástól kellő képpenEnrique írta:Mé' nem volt jó a szürkés mez?
Nekem meg nagyon tetxik 

-
- Director del Fútbol
Most hogy mondod JA!!! Elképzelem ahogy a Barca első bajnokián kifut a gyepre a sárga mezébe, és rájuk kiált a bíró, hogy: "Héjjj, labdaszedő fiukák, nektek a pálya szélén a helytek!!!"Boixos írta:nekem a sárgáról az olasz bírók jutnak az eszembe. meg a volán, a 80as évek elejéről. ugyanilyenben nyomtákSilvanus írta:Nem tudom elképzelni, hogy mi tetszik nektek ebben a sárgában, vagy zöldben, vagy mi ez.... nagyon gáz!!! Ha ránézek egyből a Dortmund jut az eszembe, de mi a Barca vagyunk, és ez nagyon nem Barcás!!! Milliószor szebb volt az arany színű mez!!!![]()
Az első számú mez elég jó lett, a piros gatya szokatlan, de nem rossz!

"Més Cuen un Club"
Jó ez a piros gatya
Kicsit fura, de majd megszokod
Nem árt a változatosság

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Miért????????? Miért piros a nadrág? Ki volt az aki kitalálta? Ráadásul a kéket is elcseszték, mert sötétebbnek kellett volna lennie!
De MIÉRT piros a nadrág?????

VISCA EL BARCA!
Off: Szerintem ezt nem ebben a topicban kéne tárgyalni!
Az a feket-kék csíkos mez is nagyon szép, de azt most nem is fogjuk használni
Pedig nekem bejön 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
nekem a sárgáról az olasz bírók jutnak az eszembe. meg a volán, a 80as évek elejéről. ugyanilyenben nyomtákSilvanus írta:Nem tudom elképzelni, hogy mi tetszik nektek ebben a sárgában, vagy zöldben, vagy mi ez.... nagyon gáz!!! Ha ránézek egyből a Dortmund jut az eszembe, de mi a Barca vagyunk, és ez nagyon nem Barcás!!! Milliószor szebb volt az arany színű mez!!!![]()
Az első számú mez elég jó lett, a piros gatya szokatlan, de nem rossz!

PUYOL-XAVI-INIESTA