Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen,1 hajszállal nyerte mindig a meccseket....pl a getafe ellen is...a getafe szinte tálcán adta neki a 3 pontotLG írta:Szégyen, h ebben a bajnokságban ez a hulla gyenge RM 2. tud lenniAhány komoly csapattal került össze, annyi nagy verést kapott. Ez meg megint csak azt bizonyitja amit mindenki látott, csupán a madritisták nem ismertek be...a nagy győzelmi sorozat csak hihetetlen máktermésnek volt köszönhető, lehet, h törtélnelmet irt vele a Madrid, de attól még csak egy gyenge középcsapat. Az meg mégnagyobb szégyen, h ha Barca nem javul fel tavaly óta, akkor idén is a gyenge Madrid a bajnok, nagyon-nagyon simán.
Én láttam játszani, sztem akkor játszotta azt az 56 percet, nem egy nagy szám, és elég sokat önzőzik. Legalábbis akkor önzőzött. Fel tudta magát kotorni, de a beadásai nem voltak elég pontosak. Ezen kívül nem láttam máskor a nevét az összefoglalókban, de persze nem vok realfun, uh nem tudhatom pontosan, sőt arra sem emlékszem, hogy melyik meccs volt az, amikor pályára lépett, mert már nem tegnap történt...noname írta:Találtam egy érdekes statot. az érdekele h ez igaz-e: a transfermarkt(ami amúgy elég pontos szokott lenni ebből a szompontból) szerint a "szélsőkérdést megoldó" Julien Faubert kökemény 56 percet játszott eddig a Realban.![]()
![]()
Nem kell "benyalni", de nevetségesek vagytok. Úgy őrjöngtök odaát, mintha bármi közötök lenne az egészhez.enjoye írta:A többi madridista nagyokos példát vehetne MADár stílusáról
Nyaljunk be?Kösz nem.
![]()
Ja bocs télleg!A végét nem olvstam el!!THX!madmushroom írta:Érdemes olvasni a fórumot és nem csak írni. Kemény két hozzászólással odébb írta egy kedves fórumozólevproff írta:A katalán Sport arról számol be, hogy Franck Ribery Zinedine Zidane hívása ellenére is inkább a Barcelonát választaná.
BOCS ha már volt!
Emellett viszont az a fórumozó rosszul írta, forrás nélkül, amit ugye nem szabad. L.
Érdemes olvasni a fórumot és nem csak írni. Kemény két hozzászólással odébb írta egy kedves fórumozólevproff írta:A katalán Sport arról számol be, hogy Franck Ribery Zinedine Zidane hívása ellenére is inkább a Barcelonát választaná.
BOCS ha már volt!
Én túlzásnak tartom a dolgot. Még nem láttam játszani, legtöbbször keretben sem volt, ahogy asszem most sincs. De lehet h volt vmikor pályán.noname írta:Találtam egy érdekes statot. az érdekele h ez igaz-e: a transfermarkt(ami amúgy elég pontos szokott lenni ebből a szompontból) szerint a "szélsőkérdést megoldó" Julien Faubert kökemény 56 percet játszott eddig a Realban.![]()
![]()
A többi madridista nagyokos példát vehetne MADár stílusáról
A "Realisták" reálisan értékelik a szitut...Krojf írta:A Real-szurkerek így rendeznék át a Madridot.
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/0 ... bdast.aspx
Szerintetek?
K.
Korrekt.MADár írta:Sziasztok!
Gratulálok a tegnapi győzelemhez és teljesítményhez!
Igen a teljesítményhez is, hiszen nem kis dolog az, hogy az egyetlen kaput eltaláló lövésből gólt szereztetek!
Én nem foglalkozok a bíróval, ugyanis hiába tenném meg, akkor sem a Chelsea jutna tovább! Ezt mondom azoknak is, akik szerint el kell tiltani a sporit! A Chelsea nem megy vele semmire, ha kap mondjuk 10 meccses eltiltást! Ez van!
Ti viszont az eddigi teljesítményetek alapján megérdemlitek, hogy ott legyetek Rómában! Én őszintén örülök, hogy képviseli a Spanyol La Ligát a Barcelona a római fináléban!
Annak is örülök, hogy összejött az "álomdöntő"! Érdekes meccs lesz, amiért érdemes lesz leülni minden focit kedvelőnek a TV elé! Lesz egy-két eltiltott ember nálatok ez okozhat gondot, de mindent bele! Végezetül sok szerencsét Rómában!
ui.:Remélem 2 év múlva már mi is képesek leszünk idáig eljutni!
Üdv MADár
Ez csak természetes. A Real-t úgy ahogy van minden 1-es játékosával kilóra megvette.Lionel Messi Fan írta:Ezt csipem: Madridista ismerősőm MSN-re kiírta hogy a Barca megveszi az összes meccsét meg hogy a tegnap esti Chelsea elleni meccset is megvette.
Az újait le kéne vági az ilyen hülye barmoknak, nem hogy kést kanalt se tudjon megfogni soha többé az életbe.lionel_messi írta:Most mondjátok meg őszintén normális az ilyen ember??
Igazi vértanuként haltmeg!Nyugodjék békében!
- Zinedine ZidaneAz a Real Madrid, amelyben játszottam, nem éri el a Barcelona szintjét.
Most mondjátok meg őszintén normális az ilyen ember??