Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk az is kérdés ki lesz az edző a Madridnál.Danka00792 írta:Hát azért én megnézném, hogy milyen sztárokat igazolna, azért ez manapság nem olyan egyszerü. Kiváncsi vagyok hogyha ö lesz az elnök, mit fog tenni.gyaliraul írta:Bercy: Csak remélni tudom, hogy Perez megkomolyodott, és nem FM-ezni akar a Reallal.![]()
Ennél a Madridnál csak jobb lehet a csapat, bárkit is igazol.
Hát azért én megnézném, hogy milyen sztárokat igazolna, azért ez manapság nem olyan egyszerü. Kiváncsi vagyok hogyha ö lesz az elnök, mit fog tenni.gyaliraul írta:Bercy: Csak remélni tudom, hogy Perez megkomolyodott, és nem FM-ezni akar a Reallal.
ja, csak ezt meg kiismerték. az év elején sztem 10 gólt tuti lőttünk szöglet vagy szabadrúgás után. habár a real ellen megint bejött (puyol gólja)!xbalix írta:Mondjuk Pepnél Rijkaardhoz képest már van kidolgozva valami a rögzített szituációinkra is.
A margitnál az a baj, h nincs 1 irányvonal, amit követne. Ez a legnagyobb probléma. Erre jönnek rá h ők szinte csak támadót igazolnak, és akkor is csak sztárokat. Nekünk egyedül Titi volt nagy sztár a többiek, nem voltak azok. (Eto'o, Messi, Bojan, Hleb, Guddy, Ini) És láss csodát! A keretükből am sztem ki lehetne hozni többet is, de nem Juande mester a legalkalmasabb erre. Nézzük már meg mit csinált Pep nálunk! Nem váltott irányvonalat, nem igazolt hatalmas sztárokat, kivéve Alvest. Fejben rendberakta a gárdát, nagyobb lett a fegyelem a csapat körül és mostmár nem csak a sztárokat hagyja játszani, hanem van taktika... De mekkora!Forcabarca8 írta:ááh, hagyjuk a realosokat! a vezetőségük mindig is kerüllte az észszerű megoldásokat (del bosque elengedése egy bajnoki cím után, azért, mert nem akart bábu lenni a real színházban, utána állandó edző cserék, amikor már a keret se volt megfelelő), a szurkoló sereg... hozzá vannak szokva az eredményekhez, és ha nem jön semmi, a leggyorsabban ők kezedenek el fülyülni meg fehér zsebkendőt lebegtetni...
szal, hiába látja az ember a madrid hibáit, úgyse azt csinálják: csatárokra költik el az egséz büdszét, mert zlatan, cr7, és többi kaknub közül egyet tuti megvesznek, de a védőkre meg nem marad majd annyi, hogy normálist vegyenek. kerülik a logikus döntéseket, és Florentino Peréz iránytása alatt még jobban így lesz
Capdevila sztem túl öreg már ahoz hogy most kezdjen el itt játszani! Sztem fiatalabbat kéne keresnünk pl: Taiwo, Clichy stbVaratrix írta:Mérget vehetsz rá hogy nem fog idejönni.Ronal.10 írta:Marcello tipliznie kéne ajánlom neki a barcat--forditva is![]()
Bal oldalt erősiteni kell nyáron...
Viszont Capdevilát nagyon szívesen nézném itt.
Mérget vehetsz rá hogy nem fog idejönni.Ronal.10 írta:Marcello tipliznie kéne ajánlom neki a barcat--forditva is![]()
Bal oldalt erősiteni kell nyáron...
Át-át nézek a Madridistára és ott is ezt látom...viszont regelve nem vagyok így csak itt tudom szóvátenni.gyaliraul írta: de amíg ilyen Raúlok, meg Huntelaarok jelentik a csatársort, addig felesleges még a BL 8-ról is álmodozni.
Abból a védelemből egyedül Ramost érdemes megtartani.xbalix írta:Ja és sztem amelyik védelem hazai pályán kap 1 hatost az sztem erősítésre szorul...
Hát azért ezzel vitatkoznék. Aki egy hatost kap hazai pályán (és lehetett volna 8-10 is simán), vagy egy sima négyest a Pool-tól (ahol szintén lehetett volna még több), ott nagyon nincs rendben a védekezés (szándékosan nem védelmet írtam, mert ezekben a zakókban az egész csapatvédekezés mondott csődöt). Az ilyen B kategóriás spanyol középcsapatok elleni 1-0, 2-0 -ák nem jelzik a védelem valós erejét. Még egy gyengus Getafe is tudott kettőt vágni a Bernabeuban és nagyobb komolysággal 3 is lehetett volna. Ez minden, csak nem magabiztos védekezés.gyaliraul írta:Amúgy szerintem is Perez a megoldás, Ramos óta semmi probléma nincs a védelemmel - kivétel persze a szombati match.Szal jöhetnek a művészek, Hollandia meg kivonulhat.