Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csak a játékosok miatt szurkolnék egy csapatnak, már idén sem a Barcának szurkoltam volna...mrmonster írta:Előre leszögezném: mind Saviola, mind Riquelme nagy kedvencem.
De: ha Te elsősorban a játékosok miatt szurkolsz egy csapatnak, az már eleve rossz.
Ez van, Rijkaard szisztémájában sem Riquelme sem Saviola nem fér be. Ez van. El kell fogadni.
De attól még jó edző, hogy a két kedvenc játékosodat nem rakja be a csapatba.
Nem csak Riijkard elképzeléseibe nem fér bele hanem az enyémbe sem!Saviolánál jobb Eto'o klasszisokkal és Riq helyén pedig egy félisten játszik Ronnie!mrmonster írta:Előre leszögezném: mind Saviola, mind Riquelme nagy kedvencem.antiimperialista írta:Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...
De: ha Te elsősorban a játékosok miatt szurkolsz egy csapatnak, az már eleve rossz.
Ez van, Rijkaard szisztémájában sem Riquelme sem Saviola nem fér be. Ez van. El kell fogadni.
De attól még jó edző, hogy a két kedvenc játékosodat nem rakja be a csapatba.
Nem az a bajom, hogy ugyanazok játszottak, arról nem tehet. De hogy mindig ugyanazt játszották, arról már igen.kralo írta:oké hívjuk vissza Van Gaalt?és rijjkard épített egy csapatot 2 év alatt. és hogy ugyanaz a csapat ment ki a pályára? 14 emberből nehéz volt sokat változtatgatni.
Előre leszögezném: mind Saviola, mind Riquelme nagy kedvencem.antiimperialista írta:Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...
Nem rijkaard hozta el, hanem a csapat. rijkaard csak annyit tett hozzá, hogy minden meccsen ugyanolyan taktikával küldte pályára a csapatot, meg sokszor rosszul cserélt. Nagyon messze van a világ legjobb edzőitől.kralo írta:6 éve várunk a bajnoki címre! ki hozta el nekünk? Riijkard bácsi!!! őt nem bántani a világ egyik legjobb edzője már most! És hogy nem kell neki ez a két jó játékos? Hát max cserepadra jöhetnének, Riquelme meg tudjuk hogy játszik ha cserepados, mert már volt nálunk így... Saviola meg befejezőcsatár létére nem sok gólt szerez.
Maximálisan eggyettértek veledantiimperialista írta:Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...
Kit átkozzak akkor? Riquelme és Saviola is miatta kellett, hogy távozzon. A szertárost nem hibáztathatom ezért.Boixos írta:nem kell örjöngeni, ez van. az edzőt elátkozni meg végképp nem kell, ő a főnök, ráadásul a vezetőség az ő kezébe tette a döntést a savi ügyében. így döntött, várható volt. sajnos.
így van, el kell fogadni!Boixos írta: nem kell örjöngeni, ez van. az edzőt elátkozni meg végképp nem kell, ő a főnök, ráadásul a vezetőség az ő kezébe tette a döntést a savi ügyében. így döntött, várható volt. sajnos.
nem kell örjöngeni, ez van. az edzőt elátkozni meg végképp nem kell, ő a főnök, ráadásul a vezetőség az ő kezébe tette a döntést a savi ügyében. így döntött, várható volt. sajnos.antiimperialista írta:Nem külhetik el! Ez nem lehet igaz, igazolnak egy Ezquerrot, Saviolát meg elküldik, ilyen nincs!
A ***** ****** ***** életbe!!!!
Dögöljön meg frank rijkaard!!!
Nem is mondtam h veszekszik valaki, csak azt h ne is kezdjunk!Boixos írta:senki sem veszekszik, csak eltérőek a vélemények. előfordul az ilyen.