miihii:
nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo):
Kérlek magyarázd már el, hogy ebben hol van a feltételes mód? Szerintem a "lesz" és a MU vs. Barca nem arra utal, hogy neked lenne igazad.
Félretéve a nyelvtanórát: mindenki tudja, hogy a Chelsea nem piskóta, azt leszámítva, hogy nem lőttek gólt idegenben, kedvező eredményt értek el, hiszen egy 1 gólos győzelemmel már mehetnek is tovább (ez lehet 2-1, 3-2, de még 9-8 is). Az idegenben lőtt gól akkor ér valamit, ha nem kapunk ki, ez pedig a döntetlen, vagy a győzelem.
Hogy érthetőek legyek nyelvtanilag számodra: annyit mondtam, hogy nem lefutott, ráadásul a hazai pálya előnye ott van és ilyen esetekben ez bizony számít. Azt is leírtam, hogy bízzunk a fiúkban, de óvatosan az ilyen kijelentésekkel.
na písz
Ja és miihii: a laza döntetlenek és a BL-elődöntő fogalma nem túl egyszerű képlet. Nem mondtam mást, mint azt, hogy járjunk már a földön és pont ilyeneket ne jelentsünk ki a világ legrangosabb sorozatának elődöntőjéről.
És itt stop is, mert valszeg nem győzzük meg egymást.