Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a margitistán ennyi van fenn, spanyolul nem tudok, de sztem kacsa...Blanco írta:
Ma olvastam , hogy a Cristiano Ronaldos hajó még nem úszott el , mert még nem írt alá semmi t. Az igaz hogy folynak a tárgyalások a szerződéshosszabításról , de még van esélyünk rá Exclamation Smile Onnan tudom hogy
a tribalfootball.com on olvastam , s fogózzatok meg : a barszalonna is érdeklödik érte Laughing Olyan majmok hogy röhej Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Örülnék ha C.Ronaldo a Barcába menne legalább még egy játékos húzná magára a katlán mezt akit nem csípek, egy olyan önző játékos mint C.Rondaldo nem kell a mi csapatunkba, egyébként az a hír is felröppent hogy esetleg az általam legjobban utált játékos, Ruud Van Nistelrooy is a Barcelona tagja lesz, ennek én nagyon örülnék, hisz hosszú idő után újra szívből utálhatnám a Barcát Twisted Evil , bár Etoo se kutya, inkább majom Very Happy
Zsolti, megint lemaradtálZsolti írta:Sztem nemo lyan vészesek ezek a mezek!majd megszokjuk!
Pont erről van szó. Ezquerrot teljesen felesleges volt leigazolni, van Bommelnek vehetjük hasznát, de nélküle is meg lett volna a csapat.Taibi írta:Nem gyengébb, de így fölösleges igazolt ide Bommel, Ezquerro.Nem játszana így sokat Edmilson, Motta, Iniesta, Messi., stb, mert túl bő lenne a keret.Zsolti írta:mondjuk így:
vv
belletti--puyi---oleguer----gio
-------------rafa m.----------
-----xavi------------deco-----
------------riq-----------------
savi----------------------eto'o
ez sem lenne gyengébb,mint a mostani.
Akkor szerintem így nézne ki a csapat:Boixos írta:ha esetleg leesne az anry, át kell, h álljon a 2 csatáros bugira.
de öreganyád nem tolja úgy,mint riq.LG írta:Ez nem szerelem kérdése, annyi erovel az oreganyámat is berakhatnám, mert jobban szeretem mint EtootZsolti írta:azért maradt ki,mert Riquelmét jobba szeretem,mint Ronnit.![]()
Ez nem szerelem kérdése, annyi erovel az oreganyámat is berakhatnám, mert jobban szeretem mint EtootZsolti írta:azért maradt ki,mert Riquelmét jobba szeretem,mint Ronnit.
Azért a világ legjobb játékosát nem lehet kihagyniZsolti írta:neked lehet.LG írta:Ott van Deco, de vki említette, h kihagyná...
No mind1 nem gyenge az a csapat, csak Dinho hiányzik